Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Smučarija- Švica

Smučarija- Švica

Počasi bo treba začet razmišljat o preživljanju zimskih počitnic 🙂 Torej katero zimsko smučarsko središče priporočate v švici? 🙂 Kakšne izkušnje?Hvala, lp

Kakega od manjših krajev v bližini St Moritza- če več oseb najame apartma so cene solidne, zastojn smucarski bus vozi do smučišč na tem področju, tudi lokalni bus ni drag, poleg tega pa vozi tudi ponoči. cca 130000 za apartma za en teden, smucarska karta za en dan pa je okrog 60CHF. Obvezen izlet v Livigno za nakupe in benz. Prelaz je pozimi zaprt, predor pa je odprt samo podnevi, mislim da se zapre okrog šeste, sedme ure. Lp!!

Še to; v St Moritzu obstaja hostel, poišči po netu!

Hvala za nasvete 🙂 Samo to bi sla jaz z familijo, tak da kakrsni koli hostel ali druga poceni nastanitev odpade… Najraje bi apartma na smuciscu … se kaj o tem? 😉 Lp

Site, ki pokriva celotno območje: http://www.engadin.ch
Jaz sem bila gor na obisku + zaradi nemščine, tako da ti ne bi znala svetovati glede nastanitve, sicer pa maš na tej strani tudi informacije o hotelih, apartmajih in možnost rezervacije preko interneta. Lp

Midva z mozem sva bila pred tremi leti v Saas Fee-ju. Prva liga!!!!! Sicer sva bila v hotelu, tako da za nastanitve v apartmajih nisem seznanjena. Tudi sedaj razmišljava o tem kraju za počitnice, imava pa otročka starega 3 leta. Koliko so stari tvojji otroci?

Jaz sem bil nekaj let nazaj v Adelbodnu. Bilo je odlično. Do koče s smučmi, od koče s smučmi. Veliko prog skratkva vse super.

Bil sem v Švici december 2003 na otvoritvi sezone.Kraj se je imenovel villars sur olon to je francoski del pri ženevskem jezeru.Problem je bil ker še ne bilo dovolj snega pa sem en dan smučal v Zermattu ,ki velja za najbolj prestižno smučišče ter na Glecier 3000.Jaz sem vplačal letovanje pri ruefa reisen v Lipnici .šel sem preku tui in imajo zelo dobro ponudbo v zečetku sezone in nato v marcu.Smučanje v Švici je drago,dneve karte so od 40-50chf,enolončnice na smučišču 15chf.pijača 5 chf .smučišča so odlična,vse informacije o smučiščih v Avstriji in Švici
dobiš na http://www.bergfex.at.
Marjan

Ja mi smo ze tut bli v Zermattu, amapk tam je problem, da smucas na ledeniku in da so smucisca zelo (prevec) polozna po vecini, razen zadnji spust v dolino …

NEVA: Jaz sem eden izmed otrok 😉 Stara sem 18, brat pa 9…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close