Najdi forum

Smučanje

Imam eno zimsko vpr.: tisti, ki hodite z otroki smučat v tujino, kam in s katero agencijo hodite. Zanima me, kje imajo smučarsko šolo za 4- in 8-letnika.
Vem za SK Koper in Ski&fun.

Se priporočam za kak nasvet, kam naj gremo in s katero agencijo (šli bomo pa prvič, 8-letnik kar dobro smuča. 4-letnica pa bo šele dobro začela; lani je bila sicer na smučah, a je sama smučala samo na traku v Kranjski).

Hvala.

Jaz imam izkušnje s ponudbo Ski&Fun Družina gre na sneg. Če bi se radi naučili, potem bo to verjetno prava izbira, tudi če grest v kakšen manj zveneč kraj (tokrat) – na podlagi razlike med ceno namestitvije za eminentne kraje potem pokrijejo ceno spremljajočega osebja, pa da še vseeno pride normalna cena.

Ko boste vsi dobro smučali, pa St. Moritz 🙂

http://WWW.MENSEROLA.COM

Mi hodimo že 5 let z njimi in smo zadovoljni. Preverite na spletni strani kaj nudijo

Mene pa zanima, zakaj sploh kdo hodi preko agencije? Resno, ne vidim dodane vrednosti. Je ceneje? Varneje (v smislu, da res dobiš, kar si hotel)? Ali mogoče varneje, da dobiš nazaj denar, če dopust odpoveš (recimo zaradi bolezni)?

Mi hodimo najmanj 1x letno na morje in 1x letno na smučanje in 1x letno na potovanje in nikoli v življenju mi še ni padlo na pamet, da bi šla preko agencije. Zmislimo si, kam bi šli, potem na netu poiščemo nastanitev, po mailu rezerviramo, preko spleta plačamo – in gremo. Se mi zdi, da je tak dopust bolj prilagojen našim željam – pri agenciji moraš vzeti, kar pač nudijo.

Mogoče pa kaj zamujemo, kaj je torej bolje, če greš prek agencije?

V tej fazi, kot je zgoraj opisano, za napredek otrok ni boljšega, kot kakšen program, ki vključuje učitelja. Individualno najemanje stane bistveno več. Kasneje pa lahko spet solo.

Tudi prek agencije se včasih kaj najde. Če naprimer agencija zakupi hotel, včasih dobiš ceneje kot da prideš sam in plačaš polno ceno. Res pa je, da ta boljši apartmaji, ki imajo dober nastop na internetu, vedno redkeje poslujejo preko agencij… Pa nekateri se ne znajdejo/ne upajo sami iskati apartmajev.

Pa da ne bo pomote: nazadnje sem bil preko agencije na Ski&Fun pred tremi leti na smučanju. Na morju pa… že leta ne.

Mi hodimo že več let s Snežinko:

http://www.slovenia-ski.com/page/2010/05/kronplatz-sezona-201011/

Mi hodimo v Bad Kleinkirchheim s Kompasom. Rezerviramo apartma, imajo tudi Kompasovo šolo smučanja (to pomeni, da je učitelj Slovenec). Ta čas, ko so otroci v šoli smučanja, se midva ful nasmučava, po šoli pa še skupaj smučamo. V Badu je res super. Imaš še terme, tko da se greš še malo namakat…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close