smučanje?!
V Sloveniji!
Dobro, odgovor povsod si ravno nisem želela slišati. Po mojem je namreč kakšna razlika v smučiščih, ena imajo verjetno več strmih prog in so bolj za aktivne smučarje, druga pa imajo več položnejših prog za smučarje začetnike in otroke. Ve kdo za kakšno tako s položnejšimi progami torej?
teja
Teja,
lansko zimo sem bila nekje od dalec priblizno v tvoji kozi. S tem da nisem bila na smuckah skoraj 10 let in se takrat nisem znala kaj dosti. Pa sem se odpravila na Krvavec… in ni bilo problemov, pa sem dala cez skoraj vse proge :). Najprej sem malo “stancala” v blizini postaje gondole, da sem se znebila zacetne treme in… akcija :). Srecno!
Tudi jaz se strinjam da je Sorica super za začetnike. Bila tam v soboto in je bilo kot v pravljici! Imajo 3 vlečnice in 5 prog. Meni osebno bi se neumno zdelo plačati 5.000 za karto na kakšnem drugem smučišču, ki je začetnik sigurno ne “izkoristi”. Pa še ta spodnja proga je ravno prav položna za učenje. Je bilo veliko začetnikov in staršev z majhnimi otroki tam.
Veliko uspehov! :-))
hmmm, glede na to da sem na vseh forumih med.over.neta z nickom Jani, ga ne bi spreminjal za oglašanje tukaj, zato Jani prosim oprosti, ker sem tudi Jani 🙂
Lepo je prebrati o domačem smučišču lepe besede 🙂 Glede na to, da je tukaj okoli mene troje smučišč… Stari vrh, Črni vrh (Cerkno) in Soriška planina, naj povem da je meni in moji družini najljubša Soriška planina, predvsem zato, ker je narava tako lepa in letos, ko je na planini snega skoraj 2 m snega in to naravnega, na katerem skoraj ne znamo več smučati, je tam še posebno lepo. Tereni so primerni za vse vrste smučarjev, predvsem pa je to res pravo družinsko smučišče 🙂
Torej, da ne bi delal poceni reklame, res je smučišče staro, oprema stara, so tam ljudje in narava tisto ne mondeno, kar težko srečaš še na slovenskih smučiščih. Pa še cene so zmerne za družinski proračun 🙂
Lep večer vsem, tebi Jani pa še enkrat oprosti, ker uporabljam isti nick tudi tukaj.
Jani
Forum je zaprt za komentiranje.