Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice smučanje, tujina

smučanje, tujina

iščem ustrezno destinacijo v visokogorju v tujini (radi bi okusili še kaj drugega kot slovenska smučišča, pa upamo da nas cene ne bodo spravile ob korajžo) , kjer bi medtem ko ostali člani smučajo, imela kaj početi tui mami in 3-letnik.Pa da so solidne cene. Hvala za vaše predloge.

Priporočam Dolomite.Cene so višje kot pri nas, ampak nudijo ti precej več smučarije!Zakaj visokogorje?Zavedati se moraš, da je vreme v visokogorju zelo nepredvidljivo!Tukaj imaš link:
http://www.dolomitisuperski.com/marmolada/home.athx?ccode=en-US

kaj bi sicer še lahko bilo priporočljivo poleg viskogorja?
In ali imata mami in 3-letnik ( ki ne smuča) tam kaj početi?
lp

Priporočam ti sumčanje v Val Gardeni (Ortisei).Tam boš našel bazen,ki je primeren za ženo in otroka.Oglej si na tej strani:
http://www.mardolomit.com/
Gardensko smučišče ni visokogorsko(od približno 1300 do 2500 nad morjem.Visokogorje odsvetujem, ker sta veter in megla sila nepredvidljiva.
V Ortiseju je veliko privatnih pensionov, ki imajo v ceni nočitev+ zajtrk vključeno tudi brezplačno kopanje v termah.
Dolomiti so kot droga, ko enkrat okusiš boš vsako zimo hotel nazaj.Ne poznam človeka ,ki bi bil razočaran nad Dolomiti in domačini!

Jaz sem bila lani na smučanju v Engelbergu, Švica.
Smučarija je bila več kot odlična, proge so do 3.000 metrov, smučišča odlično pripravljena, konec marca ni bilo premrzlo, cene so pa seveda druga stvar. Mene je sicer stalo zelo majhen denar, ampak to ni bilo preko agencij, tako da ti kakšnega konkretnega kontakta ne morem dati.

Saas fee (švica).. tam se za otroke kr veliko dogaja, tako da sigurno ne bo dolgčas.. Mogoče bi tudi posikali tak apartma, ki ima bazen itd… Kaj bližje pa verjetno kaki dolomiti ja 😉

Pred nekaj leti smo bili s skupino na Jahorini nad Sarejevom,

kljub mnogim opozorilom, da bo zanič smučanje. Izkazalo

se je ravno obratno, pa še cene so bile zelo ugodne.

LP!

Ulrik

to je blo zihr na olimpijadi

Hvala, Samos. V imenu velike večine članov na tem forumu:

Prosim, vrni se čimprej nazaj na forum s svojimi

konstruktivnimi in koristnimi nasveti in prispevki.

LP!

Ulrik

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close