Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Smučanje – Bad Kleinkirchheim

Smučanje – Bad Kleinkirchheim

Družina Weißenbacher vas vabi na smučanje v Bad Kleinkirchheim. Hiša leži 100 m od smučišča. Preko poti imajo terme Römerbad, pred hišo hribček za sankanje in za hišo igrala.
Vse sobe (razen tip3) imajo balkon ali teraso, kuhinjo (s pomivalnim strojem), kabelsko TV, telefon, tapison… V kleti so parkirni prostori ter omarice za smučarsko opremo.

Apartma TIP1 – velikost 78 m2 (4-6 oseb) – 2 spalnici, dnevna soba z izvlečno sedežno garituro, kuhinja, jedilni kot, kad/wc, predprostor, balkon

Apartma TIP2 – velikost 59 m2 (4 osebe) – spalnica, dnevna/spalna soba (izvlečna sedežna garnitura), kuhinja, jedilni kot, tuš/wc ali kad/wc, predsoba, balkon

Apartma TIP2a – velikost 45 m2 (4-5 oseb) – velka dnevna/spalna soba (izvlečna sedežna, 1xpostelja, ki se zapre v omaro, 2 normalni postelji), kuhinja, jedilni kot, tuš/wc, terasa in vrt.

Apartma TIP3 – velikost 29m2 (2-3 osebe) – dnevna/spalna soba z dvema posteljama, 1 postelja, ki se zapre v omaro, tuš/wc, kuhinja, jedilni kot

CENE ZA TEDEN DNI
18.12. – 25.12. ali 05.02. – 26.02.
tip 1 780 EUR
tip 2 590 EUR
tip 2a 560 EUR
tip 3 430 EUR

08.01. – 05.02. ali 26.02. – 12.03.
tip 1 680 EUR
tip 2 470 EUR
tip 2a 460 EUR
tip 3 380 EUR

V ceno je vključeno bivanje (+ogrevanje, elektrika, garaža, omarice, posteljnina, brisače, kuhinjske krpe….). Možna je tudi uporaba pralnega in sušilnega stroja.
Apartma TIP2a – velikost 45 m2 (4-5 oseb) – velka dnevna/spalna soba (izvlečna sedežna, 1xpostelja, ki se zapre v omaro, 2 normalni postelji), kuhinja, jedilni kot, tuš/wc, terasa in vrt.
V ceno ni vključena turistčna taksa.

Za vse informacijei in rezervacije vam je na voljo g. Weisenbacher na telefonu +43-4240-8494 ali gsm +43-664-911-9300. Gospod govori nemško in angleško (bolj slabo).
V primeru, da ne govorite nemško ali pa da se ne boste mogli sporazumeti, sem vam na razpolago na telefonu 051-411-711 (Katja)

Vsem, ki se boste odločili za smučarijo pri družini Weisenbacher vam želim prijetno bivanje in ugodno smuko.

Gospod ima v januarju še kar precej prostega, ker so se v Sloveniji in Hrvaški prestavile počitnice na konec februarja!

Vabljeni!

MB in LJ imata zimske počitnice prvi teden v marcu 2005.
LP

Koliko časa se vozi z avtomobilom do tja.

Urco in pol

Da malo vrnem temo na vrh :o))))
Mogoče pa si kdo želi iti smučat prav v Bad :o)))))

Pa bi mogoče kdo šel smučat tudi v Maroko (družina Abu Husal), Tri doline (družina Trecollori), pa tudi v Kranjski gori se da smučat (Družina markovič), pa v Francijo (družina Parles), pa še kam…

lp

bv

Telefonske si pozabil napisat :o))))

Kaj se je pa vam najbolj dopadlo?

Naši družini, predvsem otrokom, je bilo všeč večerno plavanje. Terme so samo čez cesto. Vam rečem, luksuz, dopoldne smuka, potem kosilce, počitek in nato bazen.

In ovce verjamejo reklamnem panoju neke Katje Pust…

lp

bv

Bojan, pa kaj je s teboj? Če ti koža ni prav se ne potrebuješ znašati nad menoj!

Katjas, kaj je meni?

Meni nič, moje zdravstvene težave po moje nikogar ne zanimajo. Tako da ostane samo še tisto, kar sem napisal – in ovce bodo čitale reklamne panoje neke KATJE PUST.

Običajno reklamne agencije, ki so kaj vredne, reklamirajo svoje storitve na druge načine.

lp

bv

Oh daj no, umiri se. Tole ni oglas nobene agencije, še manj pa reklamne.
A tvoji nasveti, komentarji kje si bil in kaj ti je bilo všeč je pa sveto? Potem takem si tudi ti reklamni pano oz. agencija. Oba sva navadna smrtnika in če se jaz pohvalim kje sem bila in kako je bilo še ne pomeni, da imam zato agencijo. Mislim, da s tem nisem nikomur naredila nobene škode, če pa bo kdo imel od tega korist pa toliko bolje.
Sedaj pa upam, da se boš vzdržal bednih komentarjev in užival v zadnjih dneh tega leta. Za naslednje leto pa ti želim čim lepša potovanja.
In JA, če mi bo še kje tako všeč, se bom rade volje pohvalila tu, na tem forumu, ker se tako tudi imenuje KAM IN KAKO NA POČITNICE!

OJLA,

Katja, a je to apartmanski objekt na smuciscu al privat vikend!

A se da zmenit tud za cerka 4 dni, 3 nocitve!! Namrec mi mamo ponavadi cist dost da bordamo 4 dni, pa se to samo dopoldne!!?????

Zanima pa me termin 31.1-3.2.2004!

Thanks,

Klavdija

ejga a ti se morš pa res čist zmeri v use upiknt pa težit. tvoje zdravstvene težave ns res čist nč ne brigajo. če že pravš da jih maš pol jih rešuj pr dohtarju ns pa namir pust.
ejga kere ovce ????????? kere žvali smo pa pol tisti k smo tvoje pisarije prebral ????? ej a se ti ne zdi da že mal preveč žalš tiste k kej napišejo d bi drugm pomagal. ti se pa zmeri sam neki pametnga delaš. skuleri se že mal.

kolikor jaz vem, se da z g. Weisenbacherjem vse zmenit. Ti ga kar pokliči in se bosta pomenila. Upam, da ima še kaj prostega. Če slučajno nihče od vas ne zna nemško, pa me kontaktiraj in bom jaz poklicala za vas.

Katja, mene pa zanima kakšna je tvoja vloga pri vsej zadevi. Saj ni nič narobe, če si se z lastnikom zmenila in ti plača provizijo, bo pa dosti manj neumestnih opazk, če to naravnost poveš.

Z g. Weisenbacherjem sva tekom teh parih let postala prijatelja. In ker možakar ni več najmlajši in se nič kaj preveč ne razume na računalnike in bi on svojo ponudbo malce težje spravil na računalnik, sva se dogovorila, da mu pomagam. In to je to – zgolj le moja dobra volja za prijatelja.
Veste, včasih kateri še kaj v življenju naredimo zastonj in ne zahtevamo za vsako stvar protiplačila.

No, za take prijatelje tudi v Sloveniji obstaja kar nekaj ljudi ki znajo narediti Web stran. Tam lahko priložiš še kako sliko, pa še kaj, kaj misliš, Katja Pust?

Drugače sem pa vesel, da si vsaj prebrala kak moj vtis. Na žalost jaz tvojih, razen tehle o gospodu Kdorekoliježe na žalost nisem.

lp

bv

Mi smo bili pred leti tudi v Bad K. in vam rečem, da je bilo nepozabno. Sicer več ne vem, kako se je imenovala hiška, smo pa bili podobno kot Katja. Zato bi rada rekla Katji v bran, da verjamem, da je bilo fejst. Hvala za tole pisanje, ga bom sprintala in shranila. Lepo se imejte in lepo smuko.

Bojan hvala za namig. Mogoče bomo pa do naslednjega lete tudi web stran naredili.

Je pa res lepo po smučanju zvečer v terme .Mi smo bili lani na številki 46 letos pa gremo na št. 6 blizu spodnjih term .Prog je tudi za cca 90km.
Katja povej ,kam se gre lahko zvečer spit kakšno pivo v kakšen pub ali nekaj podobnega???

Se opravičujem za zakasneli odgovor, sem spregledala vprašanje. Okoli je kar precej lokalov. Bolj kot so oddaljeni od term in smučišča, cenejša so.

in čemu je, cenjene neovce, torej namenjen ta forum, če ne ravno (volunterskem ali naročenem) oglaševanju?
zbudte se, in ugotovite, kje zivite
je pa tudi druga možnost, da sporočila na forumu, za katera mislite, da vas niso vredna, ignorirate. It’s up to you.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close