Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek SMS-kako sporočiti novico ob rojstvu

SMS-kako sporočiti novico ob rojstvu

Prosim za predloge kako na izviren način preko sms-a sporočiti novico ob rojstvu.

Hvala 100x.

haha
verjemi mi, da ko de bo to zares zgodilo, boš polna idej!!

midva sva imela pripravljen naslednji sms:
Sedaj,ko sva mamica in očka postala,
ne bova več okol ga srala.
Ne bova potrebovala niti budilke,
saj si najina Ema že brusi glasilke.

Ko se je pa Ema rodila,sva od veselja čist pozabila na sms in sva vse poprek klicala.

Jaz sem pa prakticirala ta SMS, samo ne ravno za najbližjo žlahto. Spomnila sem se ga pa po porodu, ko sem tri ure ležala na mizi s prekrižanimi nogami. Misliš, da ga še vem?

Mi smo zadnjič od enih znancev dobili kar v stilu: Rodila sem se ob treh ponoči, dolga sem xx cm, težka xx kg, oči in mami pravita, da bom Ema in da sem fejst punca.

Jaz sem pa dobila od prijateljice takle SMS: “Pa jo imamo, našo…….! Ful smo srečni.” in te besede so me zadele direktno v srce, da sem se kar zjokala. Zvenelo mi je dosti bolj iskreno kot tisti: “Dolga sem…. Težka sem…. Ime mi je…. “

Povem samo iz stališča prejemanja SMS ov, ne pisanja. :))

LP.

Moj možek se je pa sam spomnil SMS, ga imam še zdej shranjenga in še danes mi postane toplo pri srcu, ko ga preberem:

xx.yy. ob _ uri je zajokal/a najin/a … , x cm, y g. Mamica še okreva. Srečni očka.

Midva sva poslala: “Rodila sva deklico. Ime ji je…” So se vsi režali, ker sva pisala v dvojini, ma sva resno mislila, saj sva se oba namatrala…

Mi smo poslali slikco in ” jaz sem tu nova…”

A nimaš drugih skrbi?

a to naj napiše v sms-u elaine? malo bolj prijazna si pa že lahko.

ja, elaine, ti ti…
Moj je pa napisal:
dogodki na današnji dan: ob treh zjutraj se je rodil …..
je bilo kar izvirno in deležno pohval.
Vse dobro..

Jaz pa sem napisala:
Živjo! Ime mi je Zala in sem tvoja nova prijateljica. Na svet sem privekala…, dolga….in težka…Mami pravi da sem pridna, ker fino papam in sem njej, očiju in sestrici v ponos. Pridi me obiskat!

mamapetra

elaine napisal:

> A nimaš drugih skrbi?

…splošno prepričanje, da človek mora bit zaskrbljen, zatežen, nebogljen, nezadovoljen in ne sme mislit, da se lahko zadeva srečno izteče…
Bahhh…je prav treba bodoči mamici zbijat moralo in jo ustrahovat?

Maja, ko boš rodila, boš verjetno toliko čustvena, da bo ostalo čustev in besed tudi za en sms. Po moje bo najlepše izpadlo ko bo čisto spontano. Srečno!

Hej, tudi jaz sem si pripravla 2 sms-a, enega za deklico in enega za fantka.
In sem si kar sama določila velikost in težo – sem skoraj čist zadela.

Torej, ker sem bla že kar čez rok, se je naše sporočilce glasilo takole:

Ku – ku, “Janez” je končno tu! 53 velik in 4.150 težak sem na svet prihropel ob 3.13 zjutraj!

Hmmmm, kako lepi spomini……

Lp, Ajna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close