Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › sms!

sms!

Pozdravljeni, spoznal sem punco  na sprehodu (jaz sem navezal pogovor) staro preko 40, in sma se pol ure pogovarjala ter mi je delovala zelo vljudno (skratka skoraj preveč vljudno za normalne razmere) itd. Sva se  super ujela, pogovarjala sma se o sluzbi, sprehodih, kje kdo zivi oba sama zivima. O zivljenju itd. Toraj vprašam za cifro mi jo z lahkotu da. Mi razlaga o svojem avtu… Toraj se poslovim, in rečem da se slišima.

Skratka kasneje ji pošlem sms v smislu da se zmenima ko imama čas in mi odpiše da naj bo prosim brez kakršne koli obveznosti in pričakovanj. Ima ze dovolj tega v zivljenju. Vse dobro!

Seveda nisem skapiral, takoj ali sem ji odpisal, da glede na to, da imama pestro zivljenje se strinjam s tem. In mi odpiše. da se strinja ter me spet vika pri pozdravu kot ze velikokrat prej pri pogovoru.

Skratka sedaj mi je komaj kapnilo da to je dejanjsko mišljeno sex brez obveznosti in pričakovanj. Ta situacija se mi je prvič zgodilo zato nisem skapiral vseh namenov, ki je kazalo na to (pretirana vljudnost, pogovor navezan na avto, da zivi sama v hiši, in preveč sproščena pri pogovoru, ter nato sms z namigom ter spet pretirana vljudnost).

A sem pravilno razbral situacijo ali sem mogoče samo paranojičen in je dejansko  tako vljudna da me celi čas vika, ter sms v smislu da bi hotela zadeve da se počasi odvijajo, ker ima slabe izkušnje in pogovor navezan na hišo, avto.

A ima kdo kakšne izkušnje s podobno situacijo? Skratka nerodno mi je vprašat jo direktno ali preko sms, ker je ne poznam dovolj dobro, in bom izpadel kot cepec.

Skratka nikoli se nisem srečal, nekoga ki bi bil tako vljuden, da te vika celi čas,… in je to z namenom da ostane to skrivnost med nama. Defenitivno nimam namena to ljudem razlagat v zivljenju.

Kakšen nasvet??

Odgovor na objavo uporabnika
0069, 23.01.2022 ob 23:37

Pozdravljeni, spoznal sem punco  na sprehodu (jaz sem navezal pogovor) staro preko 40, in sma se pol ure pogovarjala ter mi je delovala zelo vljudno (skratka skoraj preveč vljudno za normalne razmere) itd. Sva se  super ujela, pogovarjala sma se o sluzbi, sprehodih, kje kdo zivi oba sama zivima. O zivljenju itd. Toraj vprašam za cifro mi jo z lahkotu da. Mi razlaga o svojem avtu… Toraj se poslovim, in rečem da se slišima.

Skratka kasneje ji pošlem sms v smislu da se zmenima ko imama čas in mi odpiše da naj bo prosim brez kakršne koli obveznosti in pričakovanj. Ima ze dovolj tega v zivljenju. Vse dobro!

Seveda nisem skapiral, takoj ali sem ji odpisal, da glede na to, da imama pestro zivljenje se strinjam s tem. In mi odpiše. da se strinja ter me spet vika pri pozdravu kot ze velikokrat prej pri pogovoru.

Skratka sedaj mi je komaj kapnilo da to je dejanjsko mišljeno sex brez obveznosti in pričakovanj. Ta situacija se mi je prvič zgodilo zato nisem skapiral vseh namenov, ki je kazalo na to (pretirana vljudnost, pogovor navezan na avto, da zivi sama v hiši, in preveč sproščena pri pogovoru, ter nato sms z namigom ter spet pretirana vljudnost).

A sem pravilno razbral situacijo ali sem mogoče samo paranojičen in je dejansko  tako vljudna da me celi čas vika, ter sms v smislu da bi hotela zadeve da se počasi odvijajo, ker ima slabe izkušnje in pogovor navezan na hišo, avto.

A ima kdo kakšne izkušnje s podobno situacijo? Skratka nerodno mi je vprašat jo direktno ali preko sms, ker je ne poznam dovolj dobro, in bom izpadel kot cepec.

Skratka nikoli se nisem srečal, nekoga ki bi bil tako vljuden, da te vika celi čas,… in je to z namenom da ostane to skrivnost med nama. Defenitivno nimam namena to ljudem razlagat v zivljenju.

Kakšen nasvet??

Sex brez pričakovanj? Nimam tega občutka…bolj -pogovori, druženje, ampak brez pričakovanj, da bi bilo med vama kaj več.Zaenkrat.

Zakaj ti je dala telefonsko?

Očitno ji je bilo vseeno prijetno pogovarjati se s teboj, pa te priložnosti ni želela izpustiti iz rok.Da te ne bi nikoli več srečala.

Kajti me ženske, ne pomislimo takoj na sex.Kje pa.Najprej mora biti prijetno druženje, simpatičnost, prijetno počutje, humor, smejanje…in šele potem pride na vrsto sex.

No…razen pri frčafelah, ki jih nič ne briga in so že malo opite.

Pri normalnih puncah gre pa vrstni red tako, kot sem ti napisala.

Saj ti je povedala :počasi.

Ampak res počasi…

No saj sem jaz tudi tako mislil počasi, ker dejansko ne zelim napačne osebe v svojem zivljenju, ker potem se ti poruši morala in ostalo v zivljenju itd.. Res še nisem srečal nekoga kot njo, v smislu prijaznosti, zenskih lasnosti ker je zelo privlačno), vludnosti se ujameš v pogovoru, in od prvega srečanju sva se oba zabavala in smejala, ko sma malo bolj prišla v daljši pogovor. Ko začutiš na začetko kemijo, teško opisat z besedami. Sicer je par let starejša od mene ali me ne moti ker dajem na prvo mesto karakter in tega ima odličnega.

Zato sem ji normalno odpisal na sms a kasneje sem malo postal zmeden ker si njen odgovor lahko razlagam na dva načina. Po vsej verjetnosti problem pri inteligentni ljudeh da vse preveč analiziramo.

Skratka ona dela stran 150 km od doma jaz 450 km, in priloznost za srečanje je čez par tednov. Skratka svojo situacijo sem ji razlozil in ona meni in oba vema da bo potreben interes z obeh strani ter prilagajanjel, da bo mogoče kaj več cez cas.

hmm hvala za nasvet.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close