Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Smrt v astrologiji

Smrt v astrologiji

Kaj opozarja na prihajajočo smrt v astrološki karti?

Kateri aspekti in tranziti?

Oseba, ki sem jo poznala, je imela v solarnem povratku plutona v 8. hiši tisto leto, ko je umrla. Sicer pa progresirano luno v 8. hiši in plutonov transit (kvadrat) k natalni luni. Umrla je za posledicami raka.

Druga oseba je imela v solarnem povratku urana v 8. hiši, kjer je bil tudi natalno (umrla je nenadoma), polovični saturnov povratek, plutonov tranzit čez IC, v opoziciji s saturnom, smrt pa se je zgodila ob aktivaciji luninega mrka na njenem MC (čez MC je potoval tudi severni vozel).

Odgovor na objavo uporabnika
Astro, 07.08.2025 ob 16:40

Kaj opozarja na prihajajočo smrt v astrološki karti?

Kateri aspekti in tranziti?

Ni nikogar, ki bi kaj vedel o tem?

Anonimno854, 07.08.2025 ob 17:24

Oseba, ki sem jo poznala, je imela v solarnem povratku plutona v 8. hiši tisto leto, ko je umrla. Sicer pa progresirano luno v 8. hiši in plutonov transit (kvadrat) k natalni luni. Umrla je za posledicami raka.

Druga oseba je imela v solarnem povratku urana v 8. hiši, kjer je bil tudi natalno (umrla je nenadoma), polovični saturnov povratek, plutonov tranzit čez IC, v opoziciji s saturnom, smrt pa se je zgodila ob aktivaciji luninega mrka na njenem MC (čez MC je potoval tudi severni vozel).

Hvala za odgovor.

Sonce in Merkur sta v natančni konjunkciji v 8. hiši solarne karte pri meni za to leto in v kvadratu z uranom, ki je v 11. hiši.

Luna in mars sta v 11. hiši solarne karte v konjunkciji (mars je retrograden).

Progresirana luna je v 6. hiši rojstne karte v opoziciji z Neptunom in uranom.

Kaj to pomeni?

Pomota, solarna luna in solarni mars sta v 12. HIŠI V RAKU, ne v 11., mars je retrograden.

O tem so bile napisane knjige. En avtor, ki je pisal o smrti na podlagi terciarnih progresij je svojo, zaradi bolezni pricakovano smrt, zgresil za eno leto.

Pravijo, da je opazen Jupiter, ko smrt pride kot odresitev. Sicer je smrt 8. hisa. 4. je konec. Povezave med 8. in 1. hiso v rojstni karti naj bi opozarjale na moznost samomora.

Astro, 07.08.2025 ob 17:30

Hvala za odgovor.

Sonce in Merkur sta v natančni konjunkciji v 8. hiši solarne karte pri meni za to leto in v kvadratu z uranom, ki je v 11. hiši.

Luna in mars sta v 11. hiši solarne karte v konjunkciji (mars je retrograden).

Progresirana luna je v 6. hiši rojstne karte v opoziciji z Neptunom in uranom.

Kaj to pomeni?

Obrni se s tem vprašanjem na Chatgpt, kar dobro razloži astrološko karto

Astrologija kaže samo možnosti. Iz življenja je možnih več izhodov (smrti). Če ni prvi, je drugi. Če ni šesti, je sedmi. Astrologija ne napoveduje z gotovostjo.

o smrti, 07.08.2025 ob 17:36

Pravijo, da je opazen Jupiter, ko smrt pride kot odresitev. Sicer je smrt 8. hisa. 4. je konec. Povezave med 8. in 1. hiso v rojstni karti naj bi opozarjale na moznost samomora.

Jaz v 8. hiši nimam NITI ENEGA PLANETA! Nič!

Torej nikoli ne umrem?? Jipiii!

V 4. imam pa samo IC.

Nesmrtni, 07.08.2025 ob 22:17

Jaz v 8. hiši nimam NITI ENEGA PLANETA! Nič!

Torej nikoli ne umrem?? Jipiii!

V 4. imam pa samo IC.

Eh, pogovarjamo se o TRANZITIH, PROGRESIJAH IN SOLARNEM POVRATKU. Ti pa govoriš o natalni karti. Samo iz natalne karte se ne da napovedati.

Hmmm. Vsekakor transformacija. Mogoče so tudi zdravstvene težave. Ampak za kaj več pa ni dovolj par aspektov. Potrebno je videti celo karto, uporabiti več tehnik in ugotovljeno postaviti v kontekst tvoje trenutne življenjske situacije.

Tvoja 8. in 4. hiša imata vladarja.

Vsako telo ima maksimalno dobo trajanja, kar kaže vedska astrologija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close