Smrkavec mi je v trgovini rekel, da naj umaknem to debelo rit
Kaj se je zgodilo? Na spodnji polici sem vzela šampon. Seveda sem se morala prepogniti, da sem ga dosegla. V tistem trenutku pa gre mimo smrkavec, star približno 20 let (na podlagi videza) in me užali, češ da naj umaknem to debelo rit, ker ni mogel mimo. Ni mogel počakati tisti dve sekundi, da bi se vzravnala. Takoj žaljenje. Res je, da nisem ravno vitke postave, ampak takšnih žalitev si pa ne zaslužim. Ta mladina je totalno nevzgojena.
Nevzgojena mladina, 07.02.2022 ob 12:29
Kaj se je zgodilo? Na spodnji polici sem vzela šampon. Seveda sem se morala prepogniti, da sem ga dosegla. V tistem trenutku pa gre mimo smrkavec, star približno 20 let (na podlagi videza) in me užali, češ da naj umaknem to debelo rit, ker ni mogel mimo. Ni mogel počakati tisti dve sekundi, da bi se vzravnala. Takoj žaljenje. Res je, da nisem ravno vitke postave, ampak takšnih žalitev si pa ne zaslužim. Ta mladina je totalno nevzgojena.
To je vse posledica korone. Včasih si se več gibala, sedaj pa zaradi maske komaj zmoreš teh sto metrov do štacune… Ješ pa več in posledično ti raste tudi rit! Zahtevaj odškodnino.
Ojojoj.. ma kakšna korona, jeziki so že dolgo dolgi in odnosi kakršni so. Kolegici je tip prbiu, ko ga je prosla za malo placa: “kr dost bo treba”.. pa kaj! Zkaj to melejte pol.. bo treba pa kj spremenit na sebi, če to vam vzbudi neprijetne občutke.. drugač pa ja doživiš svašta.. ene 4leta nazaj sm bla z dojenčico v manjši trgovini, pred mano mulo star cca12let si je liziko kupu.. potem se paglavc postavi čist bliz mene in začne tisto liziko “obdelovat” pa mežika poleg..blak! pč razpuščeno.. sekirat se ne.. ne bo nč boljš! Ni sramu ne spoštovanja.. kk se šele med sabo bulajo.. ?
Vesel oče, 07.02.2022 ob 13:01
Še nikjer ni bil šampon na spodnji polici. Šamponi so vedno v višini lasišča.
Koprivin sampon je vedno na spodnji polici. V visini lasisca so najdrazji.
Drugace pa, sem vitka, a bila sem tudi konkretno debela, nikdar se pa ne sklonim, ampak pocepnem in to vzporedno s polico, tako da sem cim manj v napoto mimoidocim med policama.
Izjava fanta ni na mestu in je zaljenje, a tudi mi se moramo trudit biti obzirni do drugih in jim omogociti mimohod.
Ni prav kar je rekel. Bo pa očitno potrebno malo shujšati. Debelost je hujša kot covid ki se ga vsi bojite. Proti šlavfom se ne morete cepit 🙂 poskrbi zase in izgubi težo pa se s takimi opazkami ne boš ukvarjala.
Debeli ste blazno občutljivi in obsedeni s tem, da se vsi z vami ukvarjajo. Znanka nikoli nič ne jè ko se dobimo za kosilo, ker ona kao sploh ne poje veliko. V resnici pa misli da vsi njo gledamo koliko poje. Doma se nažre ot pujs potem. Vem ker je njen partner povedal. Mu gre to vedenja zelo na živce. Ji pri mizi reče prosim te, pojej ker je kosilo, ne pa doma na salamo potem navalit. Je bil dolgo potrpežljiv, potem ji je pa povedal da vse kar je nardila v zvezi s svojo težo je užaljenost in to je to. Njen partner je naš prijatelj in jo ima res rad. Je pa res pretirano užaljena, tudi takrat ko kakšna pripomba ne leti ravno nanjo. Recimo ko smo imeli piknik, sem jaz rekla waw koliko mesa, kdo bo pa to vse pojedel. In ugani kaj? Ta bab je bila užaljena ker naj bi letelo nanjo. Bil je pa pač humor gostitelju. Nonstop je užaljena. Še če jo vprašajo ali bo mogoče še juho ali prilogo ali karkoli. Ona je užaljena.
He he kaj se sekiraš, važno da si sebi všeč. Svetu in ljudem ne moreš ugoditi nikoli. Če bi shujšala, bi ti ostal kup viseče kože, bolj zgubana in postarana bi bila v obraz, vse bi se ti povesilo prej. Pa kaj ti to rabi? Da ne govorim koliko odrekanja dobri hrani bi to moralo biti. Če in ko boš želela, pa začni več gibati in pohajati okoli, kilogrami počasi kopnijo, oblikuješ pa lepo in čvrsto telo. Vsi so se malo zaoblili med korono in karantenami, ne sekiraj se.
Kar se mulca tiče, je to odraz vzgoje doma. Taki so tudi rasisti, nacisti, itd ker jih starši niso vzgajali kako se je treba v družbi obnašati. Tak se invalidu smeji, dela norca iz prizadetih ipd. Ti povem, sem videla karmo tolikokrat na delu, da dobijo točno tisto iz česar se delajo norca. Eni črnca za zeta, drugi muslimanko za snaho, tretji prizadetega otroka… Čas pokaže, da karma še kako deluje. Ne takoj, a vedno pride. Morda bo z leti tudi sam debel, morda se mu bo žena poredila ali otroka ne bo mogel ustaviti pri prekomernem nažiranju. Je treba paziti kaj pošlješ v vesolje 😉
Še nekaj, imam bolj poudarjen ozek pas in kar konkretno zadnjico, pa še nikoli nihče ni rekel nič slabega, kvečjemu še vedno kljub 40im letom gledajo za mano in mi dajejo komplimente. Pa ne samo moški, zadnje čase tudi ženske. Da kako bi imele tako postavo in tako rit. Mož je itak obseden z mojo ritjo in če oblečem kaj oprijetega, se mu zmeša in me ves čas obletava. Ponavadi so pajkice na meni, ker so komot..si predstavljaš pol 🙂 Bodi ponosna na svoje telo, poudari to kar ti je dano, nekomu bo všeč, drugim ne. Kaj te briga, važno da si zdrava in zadovoljna ti. Ni bistvo v tem, da smo drugim všeč, ampak SAMI SEBI
Anonimus996, 07.02.2022 ob 13:49
Mater ste eni blesavi. Da meni mulo to reče, ga pogledam globoko v oči in mu rečem …. ” Miško, jaz v 3 mesecih dobim popolno postavo , ti si ga boš pa celo življenje na roke metal , ker si glup. Tega se ne da popravit. ”
🙂 🙂
Pa kaj eni tlele gonite o tem, da bi avtorica morala shujšati, kar naprej. Nima to nobenga kaj brigat. Če ne bi bla rit, bi blo pa kaj drugega, ne vem, jaz vas ne razumem.
Bi se pa dala marsikaj odgovorit, ja 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.