Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek smrdljivci&smrdljivke

smrdljivci&smrdljivke

Joj kako se vse razkužujete in dezinficirate.Jaz se nerada umivam,enkrat na teden je čisto zadosti,noge pa vsak drug dan.Še najbolj neprijetno je na trolebusu ko vohaš vonjave po starih ribah,po starem vinskem sodu,po crknjeni raspadajoči živali,po gnilih jajcih,silosnem gnoju…Ja res pretiravate z umivanjem.

Eni se na žalost ne mormo sredi dneva tuširat. Jaz npr sem od doma od jutra do večera, se veliko potim, in valda da proti večeru smrdim. To mi ni všeč, sam a naj se na faksu tuširam? DEodoranti so pri meni bolj neučinkoviti, imam pa zato bolj močne parfume.

Švic in parfum to gre ful skupaj.Še dihur bi zbežal stran.

Jst bi kle dodala še nekaj. Ogabna smrdljivost po tobaku. Kadilci zasmrajajo sebe, pa še okolico, s tem da telesni smrad ni škodljiv, le neprijeten za soljudi, kajenje pa je škodljivo za kadilca in še za vse okoli, ki niso nič krivi. Kadilci pa tako preklemano samozavestni, da jim skoraj zavidam. Imam par sodelavcev, ki kadijo. V pisarni kjer sedijo je dimna zavesa, da se komaj vidi, poleg tega so rumene zavese, zasmrajeni tepihi, zvrhani pepelniki čikov… Če mu omeniš, da bo plačal za čiščenje zaves ali preproge se zgrozi 🙁 Vse povsod imamo oznake, da je kajenje prepovedano, stranke se tega držijo, zaposleni pa ne, in so neskončno užaljeni, če jim kdo omeni, da smrdi po čikih.
Razumem, da se je zasvojenosti težko rešiti, ampak tem, ki jih poznam jaz, še na misel ne pride, da bi se začeli odvajati, saj pravijo noben me ne bo spravil od edinega užitka, ki ga v življenju imam. Res žalostno. Potem pa pride stranka, poleti v vročini se pripelje z avtobusom, starejša oseba iz oddaljenega kraja, še malce prestrašena zaradi naše avtoritativne ustanove, in kadilec komentira – ta pa smrdi. Grozljivo in žalostno.

Se mi kar sanja kaj misliš :))) Misliš na poletno vročino, ko se zraven tebe pridrenja kaka močnejša dama ali moški z majčko brez rokavov. Bus spelje in valda pograbi ročaj nad glavo. In tisto kar uzreš pred svojim noskom zna biti res presenetljivo….bogata đungla, ki te poboža z vonjavami, hehehe.

:)))

Se strinjam z Enajo.

Smrad po tobaku je ogaben, še posebno če smrdijo ženske. pri moških to lažje prenesem, po še pri njih težko.

uma ti si pa res smrdlivka!packa!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close