Smrad v hladilniku
Drage dame in gospodje! Če imate slučajno kakšno idejo, ki pomaga – prosim!!! V mojem hladilniku nekaj tako čudno smrdi ( kot po nekem hrenu), da bom znorela. Pa sem vse dala ven, nič starega nimam not, nič gnilega, sem ga že 1x umila s kisom, pa še vedno smrdi. Ponorela bom. Se mi zdi, da vse kar vzamem v roke iz hladilnika, smrdi.
Naj povem še samo to, da smrdi, odkar smo prišli z dopusta; to je od nedelje. Pred dopustom je bil v hladilniku “normalen vonj”.
Prosim, pomagajte mi!
Hvala, Mojca
Ves kaj,mi smo meli podoben problem pred leti!
Prala sem ga 3 dni res od vseposod!Pa,se vedno jezaudarjalo!
Potem sem ga obrnila in med tistimi zicami tam zadi je ena posodva za neko vodo in tam se je nekaj gnilega steklo!Preveri,ce se nisi odkrila kaksnega drugega izvira!
prav zanimivivo vse skupaj!
zelo hitro odstrani vse neprijetne vonjave sprej EUCASOL, popolnoma naravni spreje , sestavljen iz evkalipta, bora, rožmarina, mete in kafre, te čunikovine imajo takojšen osvežilen učinek.
Hladilnik izklopin, 1 teden dopusta, v njem pa pozabim kalamare, lahko si samo predstavljate kakšen smrad je bil ob prihodu domov že v bližini še zaprtega hladilnika. Da ne govorim ko sem ga odprla.
Če tega spreja EUCASOLA ne bi imela, bi se doma vsi zadušili, pa tudi smrad se je kar hotro polegel.
Res pri vseh neprijetnih vonjavah (zelju, ribah v teh vročni pri košu za smeti….. uporabljam eucasol in naša hiša diši po svežini.
LP
Pri meni je bil isti problem kot pri celjanki – če imaš hladilnik, ki ima zadaj odprtino, da voda lahko sproti izhlapeva, se je mogoče tam nabrala kakšna svinjarija in je začela gniti. Pri meni je bilo čisto zapacano, potem je pa voda tekla po hladilniku in je bilo vse mokro. NIč mi ni bilo jasno. Potem sem se pa spomnila na to odprtinico in ven privlekla svega in svašta. Prej sem tudi imela tak hladilnik, pa se mi 10 let ni zgodilo nič podobnega.
Forum je zaprt za komentiranje.