SMRAD IZ UST!!!!! prosim pomagajte
Jaz absolutno najprej predlagam obisk pri zobozdravniku. Lahko da je kaj narobe z zobmi ali dlesnimi.
Če imaš redno zobno higieno (ščetkanje, nitka), se lahko smrad iz ust pojavlja tudi zaradi vnetih mandeljnov. To pa pomeni še obisk pri osebnem zdravniku.
Če je situacija resna, prekrivanje simptoma ne bo pomagalo oz. zna škodit, saj se tako bolj pomembne stvari skrijejo.
Jaz glasujem za zdravnike.
(To seveda pod pogojem, da ti ne smrdi iz ust, ker si včeraj pil alkohol, pojedel kup česna ali zvečer pozabil umiti zobe.)
LP,
Lenka
Pozdravljena,
tudi jaz navijam za zdravnike, pojdite na pregled in naj vam povedo kaj bi lahko bil vzrok temu in potem ukrepajte, lahko so problemi s prebavo, zobovjem, presnovo.
V kolikor bi želeli sami takoj nad problem, bi vsekakor predlagala, da se naredi revizija prehrane.
Hrana ki jo uživate naj bo nepredelana, iz domačega okolja. Ne uživajte mesa in predelanih izdelkov.
za boljšo presnovo je potrebna zdrava črevesna flora, tako da poskrbite za to z prebiotiki in probiotiki – kefir, naravni jugurt, sirotka, vlaknine, presna zelenjava zaradi encimov.
To bi bil moj nasvet na kratko, ker maskiranje slabega zadaha ni dolgoročna rešitev.
Simone Godina Moderator
Antiaging Beauty Coach
AntiageDermoLab
Antiaging centri Ljubljana, Portorož
facebook: Antiaging center
040 291 165
Forum je zaprt za komentiranje.