Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Smola v ljubezni

Smola v ljubezni

itak

Odgovor na objavo uporabnika
campari, 19.01.2022 ob 13:39

zato pa jaz živim v celibatu. Nobeni deklici nisem zanimiv.

Seveda nisi deklicam zanimiv, če so premlade zate.

Baby_, 14.01.2022 ob 16:23

Pozdravljene

stara bom 32, počutim se ok v svoji koži, delam na samozavesti in sem prijazna, malo umirjena, sproščena oseba. Ukvarjam se s športom, redno zaposlena, rada pomagam.

Pri fantih pa polom. Oz ta področje mi ne gre 🙂 pri fantih, ki so mi všeč, sem pogosto vmesna postaja, prijateljujejo z mano, da kako sem fajn družba, super punca, na koncu najdejo drugo resno punco. Nekateri od teh so pod 30, tisti majo itak orkester okoli sebe, vroča roba, zakaj bi bili s 30+ letnico. Itak spet samo prijateljica.

Logično mi je in se počasi navajam, da nisem več toliko zanimiva kot pri 26ih. Je kar trd realni pristanek. Imela sem razmerje, ki mi je žal, ko bi se morala ustvariti družina, razpadla, saj mu ni bilo dovolj do mene.
Sedaj nisem več toliko zanimiva, edino za poročene, ki jim pri partnerici nekaj manjka 🙁 taka pa nisem, gledam dolgoročno in se ne vpletam v vezane.

Še kdo rahlo nezanimiv pri nasprotnem spolu? 🙂

Iščeš partnerje stare toliko kot si sama? Napaka. Išči 10 do 15 let starejše.

Tudi jaz nisem zanimiv pri 41-tih letih za nobeno sam puške se nisem vrgel v koruzo kdo ve lahko pa za prvim vogalom srečam ljubav mog zivota

Pri meni je zadeva podobna. Z nekom sva se ful zastekala, me je “koval v zvezde” v smislu kok sem jst fajna in ni da ni. Sva sla parkrat tut mal dlje, ampak on ni bil custveno zrel, da bi nama dal priloznost za naslednji korak. Naenkrat je totalno spremenil odnos do mene in me s tem prekleto prizadel. Prekinila sva. Izvedela sem, da gleda za zensko, ki mi do kolen ne seze. Totalno antipaticna, nezanimiva, brez smisla za estetiko, brez kariere, pravzaprav nic posebnega, megla. Prva moja misel, ko sem izvedela za to: o fuj, ogabno, da lahko clovek tok nizko pade. Totalno se mi je zagabil.

Tocno to, 19.01.2022 ob 18:26

Pri meni je zadeva podobna. Z nekom sva se ful zastekala, me je “koval v zvezde” v smislu kok sem jst fajna in ni da ni. Sva sla parkrat tut mal dlje, ampak on ni bil custveno zrel, da bi nama dal priloznost za naslednji korak. Naenkrat je totalno spremenil odnos do mene in me s tem prekleto prizadel. Prekinila sva. Izvedela sem, da gleda za zensko, ki mi do kolen ne seze. Totalno antipaticna, nezanimiva, brez smisla za estetiko, brez kariere, pravzaprav nic posebnega, megla. Prva moja misel, ko sem izvedela za to: o fuj, ogabno, da lahko clovek tok nizko pade. Totalno se mi je zagabil.

Pa sigurno je bila še debela?

Kaj naj ti rečem sva na istem,do 35 sem se zajebaval,zdaj sem pa imel 2 leti resno punco skupaj živela itd,sam se nama ni izšlo tako da sem že eno leto sam,pogrešam bližinoženskega spola,če si za da se spoznava oglasi na sz201277@gmail.com

Pri teh letih pač moraš gledati drugače na ljubezen kot 10 let nazaj. Pa se vidi v zapisanem da še vedno misliš da si študentka in padaš na metuljčke. Vidiš kaj se potem zgodi.  Oba spola sta se ujela v začaran krog. Moški vedno iščejo lepotice, sebe pa ne vidijo. Pri ženskah pa isto. To ni smola, to je zgolj napačna odločitev. Zakaj ene z lahkoto dobijo, druge pa ne. Ker znajo pritegnit pozornost moškega in jim je to cilj. Ne pa pecanje in metuljčki.

Tkole, jaz sem bila podobna. Sedaj sem stara 46 let in imam sama orjester okoli sebe. Tipe, nikoli rrsne punce, smo stalno na vezi. Žal sem poročena. Napisala si, da se ukvarjaš s športom. En nasvet: pojdi v kuharski tečaj, nauči se čistit in pospravljat. Nabavi knjigo o sexu. Obleci se bolj ženstveno. Zanimaj se za tipa, kaj dela, kam rad hodi. Preberi knjigo, da se boš znala pigovarjat. Poročen ne rabi čistilnega servisa. Za samskega, moraš znat tudi tla pomit. Sej so napisali, nekaj bolj resnega. Pojdi na obisk 8n mu spucaj kuhinjo. Pomij tla v celem nastropju. Posoda, plevel. Jaz kaj takega natedim in pol se jih komaj rešim.

Za mene se zanimajo 20 let mlajši in 20 let starejši. Vse se, da. Postani zanimiva in bo.

Kako te kar odpikajo. Zanosi pa je. Preluknaj kondom.

Edina ženska, ki se jo resnicno spostuje je devica to je tista ki si izbere enega partnerja za zmeraj. Sedaj se 15.. 30 letnice max 34 let ženske fuk..io povsod. Izbirajo pa tiste ki jih v 90% zapustijo in poiscejo drugo. Od česa pa je toliko razpadlih zvez vse za alfa samca oz.alfa parček. Sedaj pa naj bi tip, ki je fu.a stradal prišel do “klubske”  in jo prosil naj ga vzame. Tistega tipa bi jaz oklofutal kaj se gre.  Taka ženska bi ga morala prosit oz. osvajat naj jo vzame.  Revež bo dobil ostanke, pa še trudit bi se moral.  Tak tip bi moral počakati še ene 3 leta da ženski bije zadnja ura takarat pa brez popuščanja njegova beseda ali pa vozi. Je že res da je imela avtorica morda samo enega partnerja in je morda čisto vredu, če pa pogledaš širšo sliko se pa na daleč vidi da bi bila to izjema žal. 27 let + ženske ste si same krive,  za izbiro partnerja. Mislim, da do teh situacij prihaja predvsem zaradi žensk, saj ponavadi one potrdijo zvezo.

Hjcg, 19.01.2022 ob 21:53

Tkole, jaz sem bila podobna. Sedaj sem stara 46 let in imam sama orjester okoli sebe. Tipe, nikoli rrsne punce, smo stalno na vezi. Žal sem poročena. Napisala si, da se ukvarjaš s športom. En nasvet: pojdi v kuharski tečaj, nauči se čistit in pospravljat. Nabavi knjigo o sexu. Obleci se bolj ženstveno. Zanimaj se za tipa, kaj dela, kam rad hodi. Preberi knjigo, da se boš znala pigovarjat. Poročen ne rabi čistilnega servisa. Za samskega, moraš znat tudi tla pomit. Sej so napisali, nekaj bolj resnega. Pojdi na obisk 8n mu spucaj kuhinjo. Pomij tla v celem nastropju. Posoda, plevel. Jaz kaj takega natedim in pol se jih komaj rešim.

Hahahha…. Dobra ja. Se pravi bodi sužnja in čistilka..kuharica pa boš mela desca.. Jaoooo. No samo, da se jih ti kumaj losaš, ko jim pucaš stanovanja.

Ce si za meet naredi odgovori spodaj. Enake tezave mogoce najdeva skupno besedo in se pogovorima…

Kaj ves…

Ja lej pri meni je pa kontra. Hoces deklino ki bi lahko kaj ustvaril, pa ne ona poisce kretena ki niti službe nima.

Kam je dans sel svet adiji ne..

Pa sn 32 let pa se ne zaletim kr tak ampak tole je pa kr kruto. Pol pa tak ni cusno. Da se folk loci pri 35 plus… Pa problemi….

Nisi sama ki si imela tak primer.Jaz sem imel tudi smolo v dosedanjih vezah pa nisem obupal čeprav jih imam 39.Je bilo pa velikokrat da bi kakšna poročena imela kaj z mano pa se v to nisem vpletal ker nisem hotel razdreti zakona.Menda se bo našel kak pravi zate je pa res ko si starejši je to težje najti  samo ne obupaj

Greva na pijaco/ sprehod? Aja, da ne bo pomote ampak je tvoja zgodba podobna moji…?‍♂️

cao pisi na fanpit23@gmail.com,,,lp

Ukvarjaj se s seboj draga neznanka..

Vem, pomisliš, čas beži.. sem nezanimiva, nezavedno se malček primerjaš z kolegicami.. porocene, vezane, tudi ze samohranilke itd verjetno.

Predvsem si ne dovoli bit”igracka” za neke nastopače. Imej mejo. Ne dovoli si prosim.

Cel svet je nateg, iluzija neka. Ne padaj na”trike” sladkobe, obljub ali lastnih hormonov. Vem. Vsi si zelimo blizine, topline, zivljenja v dvoje. Bolje dobro sama kot v slabi vezi. Vem. Lazje reci, kot pa biti sam ob kaminu. Sam za mizo ob vecerji..

Vsak zase moramo biti “celota” ki skupaj s partnerjem tvori se vecjo celoto. Ne polovica ne dve polovici. Dve celoti

Cutim, da si predobra, premodra za vecino njih, ki se sluzijo okoli tebe. Nekaj vecjega, boljsega te caka. Kmalu.

Cel svet bazira na zapeljevanju.. da je “sexy” avti so sexy, profili na omrezjih sexy, še sesalec bi naj bil verjetno. Ne padaj na trike. Natege..

Nebom kot drugi, da bi nek nasvet uporabljal sebi v prid. Pa vendar.

Ce ti bo lazje.. tudi jaz sem v podobni situaciji. Ni kaj. Odnosi so nam dani za rast. Danes se vse odvija hitreje in drugace, kot se je vcasih..

Ne idealiziraj zivljenja do perfekcije. Ne padaj na trike popolnosti drugih, ker je to laz. Bodi zvesta sebi, postavljaj meje. Delaj na sebi. Poskusi bit srecna sama s seboj. Opazuj.

Pocakaj..

Vse dobro ti zelim draga neznanka

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close