Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Smola v ljubezni

Smola v ljubezni

Pozdravljene

stara bom 32, počutim se ok v svoji koži, delam na samozavesti in sem prijazna, malo umirjena, sproščena oseba. Ukvarjam se s športom, redno zaposlena, rada pomagam.

Pri fantih pa polom. Oz ta področje mi ne gre 🙂 pri fantih, ki so mi všeč, sem pogosto vmesna postaja, prijateljujejo z mano, da kako sem fajn družba, super punca, na koncu najdejo drugo resno punco. Nekateri od teh so pod 30, tisti majo itak orkester okoli sebe, vroča roba, zakaj bi bili s 30+ letnico. Itak spet samo prijateljica.

Logično mi je in se počasi navajam, da nisem več toliko zanimiva kot pri 26ih. Je kar trd realni pristanek. Imela sem razmerje, ki mi je žal, ko bi se morala ustvariti družina, razpadla, saj mu ni bilo dovolj do mene.
Sedaj nisem več toliko zanimiva, edino za poročene, ki jim pri partnerici nekaj manjka 🙁 taka pa nisem, gledam dolgoročno in se ne vpletam v vezane.

Še kdo rahlo nezanimiv pri nasprotnem spolu? 🙂

Zdaj ko si odprla to temo bo naval fukfehtarjev. Še mal pa bodo svoje gmaile začeli limat. Bodi potrpežljiv. 50 letni Jože prihaja, da te reši iz zagate 😀

*potrpežljiva. Izpustil -a, ups

Odgovor na objavo uporabnika
Baby_, 14.01.2022 ob 16:23

Pozdravljene

stara bom 32, počutim se ok v svoji koži, delam na samozavesti in sem prijazna, malo umirjena, sproščena oseba. Ukvarjam se s športom, redno zaposlena, rada pomagam.

Pri fantih pa polom. Oz ta področje mi ne gre 🙂 pri fantih, ki so mi všeč, sem pogosto vmesna postaja, prijateljujejo z mano, da kako sem fajn družba, super punca, na koncu najdejo drugo resno punco. Nekateri od teh so pod 30, tisti majo itak orkester okoli sebe, vroča roba, zakaj bi bili s 30+ letnico. Itak spet samo prijateljica.

Logično mi je in se počasi navajam, da nisem več toliko zanimiva kot pri 26ih. Je kar trd realni pristanek. Imela sem razmerje, ki mi je žal, ko bi se morala ustvariti družina, razpadla, saj mu ni bilo dovolj do mene.
Sedaj nisem več toliko zanimiva, edino za poročene, ki jim pri partnerici nekaj manjka 🙁 taka pa nisem, gledam dolgoročno in se ne vpletam v vezane.

Še kdo rahlo nezanimiv pri nasprotnem spolu? 🙂

Stara si 32 opisala si se pa kot da si 12.

Le zakaj, 14.01.2022 ob 16:43

Stara si 32 opisala si se pa kot da si 12.

Saj, bi napisal e-mail sam ne smem, ker bom dobil predznak. No pa sem kot Novak – brez propustnice. Kaj pa zdaj.

V veliki večini so punce dolgočasne, utrujene, ne znajo sexati, vse je brez veze, ne lubi se ji nič, negativna energija  itd.  Pa kdo bo taki naredil otroka. Vsak pazi da ne bo zamočil…

take mamo, 14.01.2022 ob 18:16

V veliki večini so punce dolgočasne, utrujene, ne znajo sexati, vse je brez veze, ne lubi se ji nič, negativna energija  itd.  Pa kdo bo taki naredil otroka. Vsak pazi da ne bo zamočil…

No končno en normalen odgovor. Se strinjam… za oba spola..

kako pa zenska zna seksati?

če se s športom ukvarjaš, ne moreš imeti slabe postave…, zato je čudno, da te noben ne upeca in ti vsaj trije tipi ne dihajo za ovratnik.. More bit nek drug feler, če je postava ok. Ženske z dobro postavo ni dolgo svobodna, edino, če res sama hoče tako..

Podobna zgodba pri meni, zato sem obupal nad puncami in seksom.

Lep pozdrav

Nisi edina. Pri meni je enako. Sem pa ugotovila, da te reči, katere naj bi imel/a en 30+ letnik urejene (stanovanje, redna služba, dobri odnosi s prijatelji, družino, itd.) pri iskanju partnerstva ne pomenijo ama nič.

Mi je bil pred časom nekdo všeč, tudi on ima vse te zgoraj naštete zadeve urejene, je izobražen, zabaven, meni se je zdel idealen. No, ampak na moje osvajanje ni trzal, ga je pa omrežila oblikovalka obrvi, ki je že 2x ločena. Je pa res atraktivnega videza, to ji priznam. Itak ta veza ne bo prav dolgo trajala, a meni je on s to svojo izbiro postal popolnoma neatraktiven, mogoče celo malo bljak.

Veliko moških je takih, gleda samo na videz, potem se pa če par let zave, da so naredili kolosalno napako. Po moje je pač treba počakat, da ti pot prekriža nekdo, ki razmišlja tudi z zgornjo glavo.

Počakaj, 14.01.2022 ob 18:29

Nisi edina. Pri meni je enako. Sem pa ugotovila, da te reči, katere naj bi imel/a en 30+ letnik urejene (stanovanje, redna služba, dobri odnosi s prijatelji, družino, itd.) pri iskanju partnerstva ne pomenijo ama nič.

Mi je bil pred časom nekdo všeč, tudi on ima vse te zgoraj naštete zadeve urejene, je izobražen, zabaven, meni se je zdel idealen. No, ampak na moje osvajanje ni trzal, ga je pa omrežila oblikovalka obrvi, ki je že 2x ločena. Je pa res atraktivnega videza, to ji priznam. Itak ta veza ne bo prav dolgo trajala, a meni je on s to svojo izbiro postal popolnoma neatraktiven, mogoče celo malo bljak.

Veliko moških je takih, gleda samo na videz, potem se pa če par let zave, da so naredili kolosalno napako. Po moje je pač treba počakat, da ti pot prekriža nekdo, ki razmišlja tudi z zgornjo glavo.

Pocakaj.

Dejansko pri sebi vidim da z nekaksno iskrenostjo in postenostjo se nisem nikamor priso. Zato ker punce na koncu so vedno najvecje kretene vzele ?

Mb 24 letnik, 14.01.2022 ob 18:36

Pocakaj.

Dejansko pri sebi vidim da z nekaksno iskrenostjo in postenostjo se nisem nikamor priso. Zato ker punce na koncu so vedno najvecje kretene vzele ?

Ne, narobe si razumel. Tipi velikokrat izberete največje frklje. Poštenih, iskrenih pa sploh ne opazite!

Počakaj, 14.01.2022 ob 18:37

Ne, narobe si razumel. Tipi velikokrat izberete največje frklje. Poštenih, iskrenih pa sploh ne opazite!

Ker postenih in iskreni punc skoraj da vec ni na zalost. Ce sem jaz vse od sebe dal pa dobeni ni blo mar za mene. Pa sem zelo sporten in hodim vsak vikend v hribe in sem komunikativen ampak ni interesa ?

Popay npr, 14.01.2022 ob 18:24

če se s športom ukvarjaš, ne moreš imeti slabe postave…, zato je čudno, da te noben ne upeca in ti vsaj trije tipi ne dihajo za ovratnik.. More bit nek drug feler, če je postava ok. Ženske z dobro postavo ni dolgo svobodna, edino, če res sama hoče tako..

morda zato ker sem bolj introvert in v službi kjer ni možnosti novih poznanstev, razenkontakt s strankami. Pa mi pihajo na dušo, pa glede postave, z mano pa ne bi bil noben. Dejansko se prej napalijo na atraktivne, z “in” hobiji,  ki so bolj glasne…

Baby_, 14.01.2022 ob 18:42

morda zato ker sem bolj introvert in v službi kjer ni možnosti novih poznanstev, razenkontakt s strankami. Pa mi pihajo na dušo, pa glede postave, z mano pa ne bi bil noben. Dejansko se prej napalijo na atraktivne, z “in” hobiji,  ki so bolj glasne…

No, saj to je že en razlog, ki je problem tudi pri meni. Jaz dejansko ne morem z nekom razviti odnosa takoj. To imam že od otroštva, ko sem potreboval tudi po 1 teden, da smo s svojimi vrstniki postali prijatelji. Drugi so to dosegli že po eni uri.

Služba je čisto drugo okolje in tu se ljudje obnašamo drugače, bolj previdno. Moški pa, če so že sami bolj vesele narave, jih potegne v to smer.

ok. če športaš recimo zunaj, pol itak samo tečete en mimo drugega… V fitnesu se pa pogledi dogajajo, vedno so se in vedno se bodo, jst sem 1x skor skup padel, ko sem imel 120 kil uteži na seb v trenutku, ko je ena šla mimo mene in si oblizala ustnice, ko me je gledala v oči, men se pa slina zataknila v žrelu v tistem momentu, ko sem jo hotel pogoltnit in sem komi sapo lovil, tako se mi je zaletelo. Če pa ne hodiš v fitnes pa itak internet, kaj pa čes drugega.. Kresneš gor mere recimo kot recimo…160/170/50…55 ali 65….., pa zajahaš konje, več njih, seveda….. Moški so zelo preprosti kar se žensk tiče, številke hitro zakapirajo…, samo začutit morejo, da se jih ženska želi..

Idealne moske mere so 70let covid 1000miljonov. Ce govorite o 170/60 itd za zenske

zato pa jaz živim v celibatu. Nobeni deklici nisem zanimiv.

campari, 19.01.2022 ob 13:39

zato pa jaz živim v celibatu. Nobeni deklici nisem zanimiv.

A si potem incel? Če bi ti ženska dala priložnost, da se zbližata, bi jo odklonil?

Tako je?

Odgovor čaka odobritev. 

Ljudje božji, bodite tudi malo samokritični. Sebe opisujete kot poštene, delavne, z dobro postavo itd. Pa je vse to tudi res? Vas tudi drugi tako doživljajo? In če vas ne, ali je to zato tako, ker so oni pokvarjeni? V življenju sem naletela že na malo morje ljudi, ki imajo o sebi zelo zelo dobro mnenje, njihova okolica pa jih sploh ne vidi tako.

Tudi s tem se ravno ne strinjam, da vsi padejo samo na videz ali pa na denar. Tudi če vpadljiv videz pritegne marsikateri pogled, je res atraktivnih ljudi na koncu relativno malo. Večina zato hodi in živi z malo manj atraktivnimi osebami. Če pa doživljate zavrnitve samo s strani najbolj privlačnih, to pomeni, da tudi gledate samo za takimi. Pa se ozrite še malo drugam. In priznajte si, kam tudi sami sodite in kakšen je vaš realen domet. Morda si domišljate, da sodite v prvo ligo med frajerje in lepotice, pa temu ni ravno tako. Zato pa kronično ostajate praznih rok.

Tudi pri meni je podobna situacija samo da jaz imam ta problem z ženskami…

Tako da pisi mi mogoče se najdeva?

Boš pač morala kakega Mujota sprejeti ali pa ostati sama.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close