Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Smisel življenja

Smisel življenja

Moje izkušnje so tudi take, da tem imajo ženske rade, bi vse naredile zate, če si zaj…. do njih. Pojma sicer nimam zakaj je tako, vendar si pa upam trditi, da je tako!
Preberite si eno mojo resnično zgodbo na https://www.tomazgorec.si/punco-sem-zasacil. Nujno si morate potem prebrati tudi drugi del.
Pa predlagam vam, da preberete knjigo z naslovom Igra avtorja Neil Strauss.
Drugače pa se da najti smisel življenja tudi v drugih stvareh. Jaz sem ga in ni tako slabo!

Iskreno vam želim vse naj v življenju!

Tomaž Gorec http://www.tomazgorec.si http://www.zasluzek.org https://www.facebook.com/Potovanja.Podjetnistvo/

Kaj je smisel življenja?

Dokler si pod okriljem staršev je najlepše. Kasneje je samo matranje do smrti. Delaš za svoje udobje in ugodje, ko vidiš, da ni pristnih odnosov niti med prijatelji in ostaneš sam. S kom deliti užitke?

Tak lep sončen dan danes, vsi ven na zrak! To je smisel življenja!

Hej, ne obupaj. Tudi zenske bi lahko enako razmisljale, da ne zaupamo vec moskim. Sama sem dozivela prevaro…najprej z moskim, s katerim sem si ustvarila druzino, nato je prisel drugi, ki ga je tudi druga ocarala. Ceprav je zadnje razocaranje se sveze, se pobiram in ne obupujem. Kot mi je moj mlajsi otrok rekel, da vsak dan manj boli. Se bodo lepi trenutki, zato ne obupaj. ?

Tudi pri ženski je tako če 100% ljubi ne gre na drugega itd.

Lahko pa najdeš nek hobi, neko strast, ki izhaja iz tebe. Ni potrebno, da imaš žensko, da si srečen v življenju. Prav tako ni nujno, da imaš otroke. Lahko npr. napiśeš knjigo in je to tvoj “otroček”. Ni se ti treba fiksirat na to, kar je bilo, ampak živi v sedanjosti. Vsi bi radi popravljali napake za nazaj ali pa se iz njih naučili za naprej, da ne bi delali istih napak. Napak za nazaj se ne da popraviti. In če razmišljamo o prihodnosti, da ne ponovimo starih napak, ne živimo zares. Živeti je treba v sedanjosti. Uživati v lepih momentih, si vzeti čas zase.

Zelo dobro te razumem. Jaz sem v isti situaciji z razliko, da me je mož zapustil. Huda bolečina in razočaranje kar nočeta popustiti. Trudim se vsak dan znova, živim dan za dnem, hodim v naravo, športam, obdaja me veliko prijateljev, pa se še kar borim sama s sabo. Čas bo zacelil rane. Vse dobro ti želim.

Avtor, glavo gor pa pač živi, kar je. Ni bolj seksi stvari kot človek, ki zna stati sam. Zato ne jadaj o bivši in pač živi in mogoče pride kdo zate, mogoče ne. Nič se ne da izsiliti. Kar je zate, bo zate, in kar ne bo, ne bo.

Jaz sem ločena že 7 let in sem mislila, da bom do zdaj že zdavnaj imela novega moža in še enega otroka. Ampak ga nimam. A mi paše bit sama? Ma niti ne. Verjamem v res srečno partnerstvo? Ma niti ne. Dobim kakšno ponudbo, ampak če čutim, da ne bo to šlo, ne grem niti na kavo. Nisem na zmenkastih portalih, ker mi je škoda časa. Moj bivši mož pa je v 3 mesecih imel novo, s katero se je poročil v prvem letu. Pa sem jaz zaključila najino vezo.

Pač velika večina ljudi res ne zna bit sama in enim rata, da imajo srečno zvezo, eni pa pač samo, da niso sami. Biti sam je zelo zahtevno, predelaš sebe in svet globoko in počez, ampak a ni to hkrati tudi blagoslov, da imaš to priložnost, živeti sam s sabo in se videti, kaj vse si ter delati na tem? Ni lahko, terja pogum pa glava boli kdaj, ampak iz tega se lahko rojevajo dobri, sočni posamezniki… in ko takega spoznaš, gre veliko lažje veza kot z nekom, ki je odvisen od odnosov in potem so neke brezvezne drame, ker vsak ni močan sam zase in nima razčiščeno v sebi.

Skratka, srečno, avtor ?? Jaz iščem stanovanje za nakup in obupavam ob takih cenah in razmerjah, sicer pa imam relacije dom-sluzba-kak izlet-kuhanje in potem se že neha. Ampak, to je življenje. Danes grem na kosilo k prijateljici po dolgem času in jutri grem drsat. Saj niso samo razmerja na tem svetu. Seveda si vsi želimo srečno razmerje, ampak če ni, ni. Pa ne sekiraj se, vsi smo zajebali že ful stvari v življenju.

Odgovor na objavo uporabnika
Se la vie, 19.02.2022 ob 08:27

Avtor, glavo gor pa pač živi, kar je. Ni bolj seksi stvari kot človek, ki zna stati sam. Zato ne jadaj o bivši in pač živi in mogoče pride kdo zate, mogoče ne. Nič se ne da izsiliti. Kar je zate, bo zate, in kar ne bo, ne bo.

Jaz sem ločena že 7 let in sem mislila, da bom do zdaj že zdavnaj imela novega moža in še enega otroka. Ampak ga nimam. A mi paše bit sama? Ma niti ne. Verjamem v res srečno partnerstvo? Ma niti ne. Dobim kakšno ponudbo, ampak če čutim, da ne bo to šlo, ne grem niti na kavo. Nisem na zmenkastih portalih, ker mi je škoda časa. Moj bivši mož pa je v 3 mesecih imel novo, s katero se je poročil v prvem letu. Pa sem jaz zaključila najino vezo.

Pač velika večina ljudi res ne zna bit sama in enim rata, da imajo srečno zvezo, eni pa pač samo, da niso sami. Biti sam je zelo zahtevno, predelaš sebe in svet globoko in počez, ampak a ni to hkrati tudi blagoslov, da imaš to priložnost, živeti sam s sabo in se videti, kaj vse si ter delati na tem? Ni lahko, terja pogum pa glava boli kdaj, ampak iz tega se lahko rojevajo dobri, sočni posamezniki… in ko takega spoznaš, gre veliko lažje veza kot z nekom, ki je odvisen od odnosov in potem so neke brezvezne drame, ker vsak ni močan sam zase in nima razčiščeno v sebi.

Skratka, srečno, avtor ?? Jaz iščem stanovanje za nakup in obupavam ob takih cenah in razmerjah, sicer pa imam relacije dom-sluzba-kak izlet-kuhanje in potem se že neha. Ampak, to je življenje. Danes grem na kosilo k prijateljici po dolgem času in jutri grem drsat. Saj niso samo razmerja na tem svetu. Seveda si vsi želimo srečno razmerje, ampak če ni, ni. Pa ne sekiraj se, vsi smo zajebali že ful stvari v življenju.

Tudi jaz sem v podobni situaciji, pa vendar še nisem obupala nad moškimi. Je pa res, da je to dobra šola za naprej. Bom 2x premislila predno bom šla v novo vezo. Čas celi rane, tudi tebi jih bo. Le pogumno naprej. Nismo vse ženske takšne in tudi vsi moški ne. Pa srečno!!

Razlika je, da ženske to delajo medtem, ko so v “zakonu”.

Ne ni,ker ko se ponovno odpreš,se zgodi nepričakovano lp

Imas lepe zelje, podobne kot ja

Se strinjam,bolj si dober slabše je

Verjemi da sonce posije tudi zate

Isto jaz menim o vas. Moških.

Odgovor na objavo uporabnika
Peter799, 02.02.2022 ob 23:46

Že nekaj let se borim sam s seboj. Po tem, ko me je žena prevarala in je odšla k drgemu, se mi je podrl svet, saj je propadlo vse kar sva gradila, za kar dva se trudila. Nikogar več ne spustim v svoje življenje, ker ne želim, da bi me spet kdo prizadel. Ženskam ne zaupam več, ker so vse iste, padfjo takoj ko je priložnost.

Kljub temu, da leta tečejo, ne najdem več smisla življenja. Vsak večer ko ležem upam da jutrijšnjega dne zame ne bo več.

Ali je po razočaraju in razbiti družini sploh še možno najti smisel življenja.

Ženske niso vse iste, kakor tudi niste isti vsi moški. Predvsem pa bi bil vsak rad unikaten, drugačen od ostalih. In tudi je.

Dobro ti je bilo napisano: znati biti hvaležen za malenkosti je vsekakor prvi korak. Ob dejstvu, da jih je treba znati opaziti. Časa ne moreš ustaviti, tudi tebi dnevi tečejo mimo. Lahko pa se zaveš trenutka, ko se dobro počutiš v svoji koži, ko si sam narediš, da ti je tako. In pomisliš: “Ej, res je lepo živeti!”

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close