šminkanje
Zanima me moško mnenje o ličenju žensk. Kako gledate na ženske, ki se ne naličijo, so brez make upa? Se vam ženske brez šminke, pudra… res ne zdijo ženske? Seveda pa skrbijo za higieno.
Kaj pa tiste močno namazane?
Kaj pa populjene oz. nepopuljene obrvi?
Kaj pa si mislite o ženskah, ki so naličene tudi med športom? Vam je to OK?
PA ličenje doma?
V glavnem moški povejte kaj si mislite o make-up pri ženskah. Kaj vam je všeč in kaj ne, za kakšno žensko se obrnete….Ženske pa prosim, da pustijo moškim besedo. Nimam pa nič proti, če jih še katera kaj vpraša na to temo.
Mislim, da je lepo, če se punca z okusom našminka. Seveda imam rajši doma ženo brez make-upa. Meni osebno niso všeč nenaravne barve oz. modra pa rdeča pa zelena,… na obrazih punc (žensk), ampak bolj novtralne barve. Navadno (ne vedno!) imajo ženske, ki se sploh ne šminkajo, tudi ne-negovane lase, roke,…
Umetnost življenja (tokrat ličenja) je v pravi meri. In glede na priložnost. Osebno mi je zelo všeč decenten make-up preko dneva in nekoliko bolj poudarjen, a ne preveč izrazit (z ne kričečimi barvami) za večerne priložnosti. Mora ustrezati obrazu. Tudi jaz imam velike težave s populjenimi obrvmi in risanjem črt, prav tako z napleskom pudra, še posebej z ostro mejo proti vratu ali sledovi pudra na ovratniku. Ali sledovi šminke na zobeh. Malo manj težav, pa še vedno, imam z različnim odtenkom črtala za ustnice in šminko. In neujemanjem ličila in garderobe. Veliko težav imam s črnimi barvami. Ali modrimi na nohtih z napleskom vseh mogočih zvezdic. In sploh s prebadajočimi “modnimi dodatki”. Tu sem včasih povsem odkrito povedal v odnosu, da imam težave s tem. Skratka, bolj kot to berem, bolj vidim, kako sem zakompliciran in v bistvu zahteven. Tako je pač. Želela si odkrit odgovor moških. POzdrav, Miloš.
meni se pa zdi najbolj pomembno kako se katera počuti bolje,našminkana ali nenašminkana.Jaz sem mnenja da mora bit človek urejen,in ponavadi tiste ki niso našminkane tudi niso ravno urejene,delam v trgovini in to vedno bolj opažam.Jaz se vsak dan našminkam za v službo rahlo,za ven pa bolj opazno ampak še vedno ne preveč.
LP vsem
Forum je zaprt za komentiranje.