Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek šminkanje

šminkanje

Zanima me moško mnenje o ličenju žensk. Kako gledate na ženske, ki se ne naličijo, so brez make upa? Se vam ženske brez šminke, pudra… res ne zdijo ženske? Seveda pa skrbijo za higieno.
Kaj pa tiste močno namazane?
Kaj pa populjene oz. nepopuljene obrvi?
Kaj pa si mislite o ženskah, ki so naličene tudi med športom? Vam je to OK?
PA ličenje doma?
V glavnem moški povejte kaj si mislite o make-up pri ženskah. Kaj vam je všeč in kaj ne, za kakšno žensko se obrnete….Ženske pa prosim, da pustijo moškim besedo. Nimam pa nič proti, če jih še katera kaj vpraša na to temo.

No, fantje, ne boste nič napisali?

oh Tanja sej vemo da se ne maras sminkat, si jasno in glasno povedala na zenskem cveku. Kaj bi rada zdej dosegla. Predvidevas da bodo vsi moski pritrdili da ne marajo nasminkanih deklet in s tem potesila svoj ego. Dej ga srat

Uboga je ženska, ki je lepa samo kadar se našminka… samo to bom rekel.

močno namazane……grdo(bi odzat po glavi udaru pa bi cela maska dol padla..hec)
obrvi…………..naj bodo samo urejene
šport…………..a je treba?
doma………………ne, mogoče na vsake toliko časa za spremembo

Lepota se vidi braz šminke:). Moje mnenje!

Aja, pa še nekaj: v živo populjene obrvi, tako da je samo ozka črtica ali pa čist na nulo in potem s svinčnikom narisane, to mi je pa res grdo.

Niko, MAre,
hvala za odgovore.

MMMMMMM,
si mogoče moški? JAz sprašujem za moška mnenja.

Preveč naličene mi sploh niso všeč.

Če greva skupaj kam ven mi je pa seveda všeč da je malo naličena.tanja napisal:

halo…. a se slišimo, mogoće???? Ja… ja ne vem, a sam prvić tle ko mi je sin dao, ki sem v penziji. A glede žena—– našminkane su kurve, a ta naravne pa izgledaju ujutro ko se prebude ko krave u štali. Nima je žene na svetu k bi bla men ta prava će ne zna ukuvat pito. Tolk o ženskama pa šminki

No prvo piši,da te razumemo ali pa pojdi na hrvaške forume,kjer boš bolj padel notri.V sloveniji nimamo črk s Ć ampak Č.Razumel?

zakaj mam pa jaz na tipkovnici ć đ q y x w

Če dobro pomislim, me privlačijo ženske BREZ ličenja.

Naličene ženske mi sploh niso všeč. Mora pa biti urejena, ne skuštrana, ne poležana, in predvsem brez šminke. To se mi pa gravža. Puder na obrazu mi je odvraten.

Mislim, da je lepo, če se punca z okusom našminka. Seveda imam rajši doma ženo brez make-upa. Meni osebno niso všeč nenaravne barve oz. modra pa rdeča pa zelena,… na obrazih punc (žensk), ampak bolj novtralne barve. Navadno (ne vedno!) imajo ženske, ki se sploh ne šminkajo, tudi ne-negovane lase, roke,…

sej v tem je keč, da se namaže tko da se tega niti ne opazi, vi pa mislite, kako je natur he he

Janezu, pejd spat!

Umetnost življenja (tokrat ličenja) je v pravi meri. In glede na priložnost. Osebno mi je zelo všeč decenten make-up preko dneva in nekoliko bolj poudarjen, a ne preveč izrazit (z ne kričečimi barvami) za večerne priložnosti. Mora ustrezati obrazu. Tudi jaz imam velike težave s populjenimi obrvmi in risanjem črt, prav tako z napleskom pudra, še posebej z ostro mejo proti vratu ali sledovi pudra na ovratniku. Ali sledovi šminke na zobeh. Malo manj težav, pa še vedno, imam z različnim odtenkom črtala za ustnice in šminko. In neujemanjem ličila in garderobe. Veliko težav imam s črnimi barvami. Ali modrimi na nohtih z napleskom vseh mogočih zvezdic. In sploh s prebadajočimi “modnimi dodatki”. Tu sem včasih povsem odkrito povedal v odnosu, da imam težave s tem. Skratka, bolj kot to berem, bolj vidim, kako sem zakompliciran in v bistvu zahteven. Tako je pač. Želela si odkrit odgovor moških. POzdrav, Miloš.

Naj te nič ne skrbi (hehe), ker mi zeloooo dobro vemo kdo je natur! Sicer pa se na splošno o tem sploh ne sprašujemo, ker je obraz ta zadnja stvar, ki jo na ženski (še) opazimo! 🙂

meni se pa zdi najbolj pomembno kako se katera počuti bolje,našminkana ali nenašminkana.Jaz sem mnenja da mora bit človek urejen,in ponavadi tiste ki niso našminkane tudi niso ravno urejene,delam v trgovini in to vedno bolj opažam.Jaz se vsak dan našminkam za v službo rahlo,za ven pa bolj opazno ampak še vedno ne preveč.
LP vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close