Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Smiljan Mekicar je sedaj predsednik stranke

Smiljan Mekicar je sedaj predsednik stranke

Dobra država. Saj veste kateri? Tisti, ki je svojo hčer Melani spravil na RTV (uno starleto).

Svoje čase je bil zvest čistileč Jankovićevih cipel, pravi pucflek.

Pa res. Tak zgleda kot Fagin iz Iliwerja Twista:

https://www.zurnal24.si/magazin/vip/oce-voditeljice-melani-mekicar-je-ta-znani-politik-365976

Butasti desničarji – namesto da bi se veselili razdrobljenega levega bloka, mu s takimi posti pomagajo. :)))) Haj, potem pa nič, no. Bo treba pa Goloba volit.

Kakšen Mekicar,kaksen Golob,edino pravi za nas Slovence je gospod Janez Janša.  Vsa čast in poklon gospodu Janši,da je pregnal balkanskega sovraga iz naše prelepe Slovenije. Tako,zdaj pa začnite pljuvat. Čakam.

Mesec je pri Slaku nakladal o nekem socializmu,v katerem ni nikoli živel..no jaz sem in upam da nikoli več…. v socializmu smo bili napram italiji ali avstriji navadni klošarji.Tudi stanovanja ni dobil vsak ampak v 99 % prišleki z juga…od kje naselja fužine,savlje,,,,, kjer nisi slišal slovenske besede.Podobno kot danes,ko nek pakistanski ilegalec dobi več kot slovenec z 30 leti delovne dobe,30 let plačeval davke,,,,,in to zagovarjajo v levici……..že to da se najde en sam da voli te škodljivce slovenske družbe,je nekaj narobe v samem narodu……

Odgovor na objavo uporabnika
Ta levica samo prdi, 17.02.2022 ob 11:19

Mesec je pri Slaku nakladal o nekem socializmu,v katerem ni nikoli živel..no jaz sem in upam da nikoli več…. v socializmu smo bili napram italiji ali avstriji navadni klošarji.Tudi stanovanja ni dobil vsak ampak v 99 % prišleki z juga…od kje naselja fužine,savlje,,,,, kjer nisi slišal slovenske besede.Podobno kot danes,ko nek pakistanski ilegalec dobi več kot slovenec z 30 leti delovne dobe,30 let plačeval davke,,,,,in to zagovarjajo v levici……..že to da se najde en sam da voli te škodljivce slovenske družbe,je nekaj narobe v samem narodu……

Ja, grozen je bil socializem, ko je imel vsak Slovenec službo in stanovanje zagotovljeno.

iofdhgtšsa, 17.02.2022 ob 11:22

Ja, grozen je bil socializem, ko je imel vsak Slovenec službo in stanovanje zagotovljeno.

le zakaj je toliko mladih odšlo na delo v Nemčijo, Švico, Švedsko, če je bilo tako fino???

Ja , Janša je edini, še kolikor toliko normalen, in sposoben za predsednika vlade.   Ko gledaš ostale, ti grejo kar lasje pokonci..

Violica121, 17.02.2022 ob 11:34

Ja , Janša je edini, še kolikor toliko normalen, in sposoben za predsednika vlade.   Ko gledaš ostale, ti grejo kar lasje pokonci..

Janši tudi.

vsi štirje …

hhm, 17.02.2022 ob 11:29

le zakaj je toliko mladih odšlo na delo v Nemčijo, Švico, Švedsko, če je bilo tako fino???

Dajmo se odločit, o katerem obdobju socializma govorimo. Ti o povojnem, jaz v 70. letih – oboje je bil socializem. Za to, da so ljudje odhajali, pač ni bil kriv socializem, ampak vojna  – je odšla večina moje žlahte, zato mi nisi povedal nič novega. In potem se je večina, ko se je stanje  – v socializmu – popravilo, tudi vrnila.

Socializem je imel velike probleme, ampak v primerjavi s stanjem danes tudi številne prednosti. Osebno ne vidim nič slabega v tem, da se iz socializma pobere, kar je bilo dobrega.

hhm, 17.02.2022 ob 11:41

Janši tudi.

vsi štirje …

:))) Kje pa najdeš štiri?

Ti si se počutil “klošarja” predvsem ker je bilo glavno mesto v pravoslavni državi, ne zaradi sistema socializma. Tipični katoliban pač.

Pa ravno po letu 1969 jih je največ odšlo v Nemčijo, CH itd.

Se ve, zakaj takrat. Sem so se pritepli južnaki, katere pa so dejansko čakala stanovanja in dobro plačana delovna mesta, kjer so se samo šminkale in lakirale ….

Za Slovenca vseh teh ugodnosti tukaj ni bilo.

Zato, da jim ni treba odhajati zdaj. Al kako…hmm…

timpipimpi, 17.02.2022 ob 13:51

Zato, da jim ni treba odhajati zdaj. Al kako…hmm…

To je seveda odgovor na hhm

“le zakaj je toliko mladih odšlo na delo v Nemčijo, Švico, Švedsko, če je bilo tako fino???”

Senegačnik, 17.02.2022 ob 10:58

Pa res. Tak zgleda kot Fagin iz Iliwerja Twista:

https://www.zurnal24.si/magazin/vip/oce-voditeljice-melani-mekicar-je-ta-znani-politik-365976

na tej sliki  instaprofila od ateja ima pa on “večje”, kot hči – bi ata rabu modrček 🙂

Plezalka/ovijalka ….

.https://pozareport.si/7dni/post/623476/ko-se-dobovsek-nikomur-vec-ne-javlja-niti-na-telefon-bilo-bi-bolje-ce-bi-dobro-drzavo-vodila-melani-mekicar

je pa ta hči taka,kot bi Ulo Furlan in Taro Zupančič skupi zmešu , pa blond lasuljo gor nataknil.

Ona se dol daje s progarjem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close