Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Službene komedije :)))

Službene komedije :)))

Pred letom dni sem spoznala preko posla enega 40 letnika, s katerim naše in njegovo podjetje, v katerem je zaposlen, partnersko sodeluje.
Ta tip zgleda najmanj 5 let mlajši, izredno “pameten”, nadut, samovšečen, egoističen in plehek…in še kaj bi se našlo za nasmejat. 🙂

Kar me čudi, je to, da nam v podjetju sploh ne gre na živce s svojim obnašanjem, ampak nas celo nasmeje, ker se javno hvalisa, da je super pameten in da je zaradi te službe zapustil 15 let kelnarstva, ker ga niso pustili pri miru…da je tako lep, da zraven njega paše punca, ki je stara max. 30 let…in da je tako ponosen nase, a mu ni jasno zakaj in da bo šel do astrologa, ki bo potrdil njegovo edinstvenost z nadpovrečnim darom in lepoto. :)))

V podjetju, v katerem je zaposlen, pa ni zaposlene nobene ženske, vsi zaposleni pa so stari v povprečju 40 let in čez čas sem ugotovila, da so vsi ostali, z direktorjem vred, pravzaprav njegovi kloni in da to ni hec na njihov račun, ampak da resnično vsi taki so. :)))

Tako da, ko v firmi vidimo njihov klic, se od smeha sploh kdaj ne moremo javiti in pokličemo nazaj in še to nafehtamo kakega sodelavca, ker se ženske valjamo od smeha. 🙂

je kaj lepšega kot človek, ki izvabi nasmeh na tvoj obraz?)) sečna bodi da sodelujete s takim človekom. če je on zadovoljen v svojem svetu,…saj razumeš))

Saj ga ne obsojamo, da je norec ali kaj podobnega, ker sicer je dobričina od človeka, ampak kakšne poka, no, to pa je res do solz se za nasmejat. 🙂
Še naš direktor pravi, naj ga pokličemo in ga damo na speaker da se še on z nami smeje. 🙂
Ne morem vam povedati, kako je smešen, kot da bi poslušali največjega komedianta na svoj račun. 🙂

Saj ga ne obsojamo, da je norec ali kaj podobnega, ker sicer je dobričina od človeka, ampak kakšne poka, no, to pa je res do solz se za nasmejat. 🙂
Še naš direktor pravi, naj ga pokličemo in ga damo na speaker da se še on z nami smeje. 🙂
Ne morem vam povedati, kako je smešen, kot da bi poslušali največjega komedianta na svoj račun. :)[/quote]
saj nisem rekel da ga obosojate)) delo in zabava, kaj si želiš boljšega))

Še naš direktor pravi, naj ga pokličemo in ga damo na speaker da se še on z nami smeje. :)
Ne morem vam povedati, kako je smešen, kot da bi poslušali največjega komedianta na svoj račun. :)[/quote]

Zelo poslovno. 🙂

Sicer pa, smeh je pol zdravja.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

saj nisem rekel da ga obosojate)) delo in zabava, kaj si želiš boljšega))[/quote]

Res je. 🙂

Še naš direktor pravi, naj ga pokličemo in ga damo na speaker da se še on z nami smeje. :)

Zelo poslovno. 🙂

Sicer pa, smeh je pol zdravja.[/quote]

Ja, “zelo poslovno”…če bi poslovni partner vedel… :))) Tudi direktor je prvo mislil, kaj se dogaja v naši pisarni ko je on klical. Potem, ko smo mu skušali razložiti, ni verjel, dokler enkrat ni prišel na naš sestanek. No, takrat je direktor zapustil sejno sobo, ker se več ni mogel zadrževati. 🙂 Enostavno se ne moreš zadržati od smeha, če ta 40 letnik take seka med pogovorom o poslu. 🙂 No, imamo vsaj žurko vsakič, ko ta tip pokliče, kaj šele ko pride. :)))

Je gledal kdo slovenki film Predmestje? Tam so našli 4 “zreli” moški, ki so se smejali in norčevali iz vseh, ki niso imeli enakega pogleda na svet, kot sami. Prepričani so bili, da to kar oni počnejo, je edino pravilno in da so vsi ostali čudni.
Kaj je že point te teme? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In vi ostali mislite, da ste kaj bolj zreli in pametni od njega.

Hahahahahaha…moram si ogledati ta film! 😉

Kr daj, mogoče se najdeš v njem. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In vi ostali mislite, da ste kaj bolj zreli in pametni od njega.[/quote]

Saj vem, da smo sami nezreli in glupi, ker se tako vedemo. Ampak, ne morem vam obrazložiti, kakšne izjave ima ta tip. To niso izjave, da rečemo, da je ta tip čez les, ampak take, da se res nasmeješ. Nič ni narobe, če pač nekdo ima svoje prepričanje o sebi oz. živi v svojem svetu, nič pa ni narobe, če se kdo smeje načinu, kako ta človek to izrazi.

ShyGirl – ti si pa malo zaljubljena v tega poslovnega partnerja a ne?

Niti slučajno! Za moj okus se poslovni partner uporablja preveč šminke (resnično). 🙂

Je pa res, da sem spoznala nekoga, v katerega se pa mooorda res zacofam 🙂

In vi ostali mislite, da ste kaj bolj zreli in pametni od njega.[/quote]

Saj vem, da smo sami nezreli in glupi, ker se tako vedemo. Ampak, ne morem vam obrazložiti, kakšne izjave ima ta tip. To niso izjave, da rečemo, da je ta tip čez les, ampak take, da se res nasmeješ. Nič ni narobe, če pač nekdo ima svoje prepričanje o sebi oz. živi v svojem svetu, nič pa ni narobe, če se kdo smeje načinu, kako ta človek to izrazi.[/quote]
ker priznaš, da ste nezreli, (ok da ste glupi ni treba ravno vsem oznanjat)), ti je pol oproščeno, in če to prinaša dobre rezultate za vaše podjetje, ti je oporščena še ostala polovica…ampak kot pravi japkica…poslovno pa to še vedno ni!! je pa zabavno, verjamem))

Vinko Moderndrofer, moj najljubši slovenski pisatelj. Priporočam ogled tega filma, še bolj pa nejgove knjige Ljubezeni Sinjebradca in Čas brez angelov, .

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ShyGirl

pa še komentar od mene….

Za razliko od drugih je za mene tvoja tema kot osvežujoča prha po dolgem vročem julijskem dnevu. 🙂
Posmehovanje res ni značajska odlika, ampak iz tvojega pisanja jaz ne razberem posmeha ampak pristno dobro in veselo vzdušje med sodelavci. Ja, čeprav mogoče kateri forumec ne bi verjel, ampak svet ni sestavljen samo iz težav in razglabljan o sebi in drugih. In ni potrebno, da so tovrstne misli (o neprijetnih dogodkih, občutkih) prevladujoče oz. da imajo preveliko težo… Čudovit občutek je, če dan začenjaš neobremenjen, z nasmehom na obrazu, s pesmijo v mislih. Čudovito, če tako dan tudi nadaljuješ, še čeduviteje, če ga lahko tako tudi zaključiš. In tvoje napisane besede dajejo slutiti, da si tudi ti ena izmed tistih, ki ta nasmeh nosi vsepovsod s seboj. Smeh v pisarni sodelavcev, ki se med sabo razumejo, ni nekaj neobičajnega, je razultat dobre volje, dobrega počutja.
S čim naj zaključim. Za še čimveč nasmejanih dogodkov (ne pa tudi posmehujočih)…

Mogoče res ni posmeh, saj nihče ne trdi da je. Mogoče pa tudi je, le zavit v celofan zdravega humorja. 😉 Za nas itak ni pomembno.

Misliš, za tebe ni pomembno.

Težko je dat objektivno oceno, ali celo nemogoče. Brati je bilo kot simpatično, no, vsaj jaz sem tako brala. In ker je tudi pri meni v službi dosti smeha in neke neobtožujoče zafrkancije (saj ne boš verjel, ampak tudi sama se znam smejati – tudi na svoj račun, največkrat kar na svoj račun) sem jaz povedano tako videla…

Kar je pa resnica… jaz ji verjamem.

Hvala “it”. 🙂

Tako je, poslovnemu partnerju se ne posmehujem, ker se nimam čemu posmehovati, ampak se smejem njegovimi izjavami, ki same po sebi meni nič ne pomenijo, da bi jih ovrednotila kot abnormalne ali kaj podobnega.
Pač to se dogaja v naši službi in verjetno se tudi on nam smeje, kakšne mi “ven mečemo”, pa naj mi zase še ne vem kako trdimo da niso smešne ali čez les. 🙂
Ampak, izza vsega tega smeha, če povzamem kot sem že, človek je res dobrega srca in se z njim res dobro razumemo. Ne morem pa si pomagati oz. da se ne nasmejem, pa ne njemu osebno, ampak njegovim popolnoma neškodljivim izjavam.

In pač, to sem “povedala” zato, da pač vsak, ki doživlja kaj podobno odbitega v službi, da deli tukaj z nami in nam pač polepša dan. Ampak žal nekateri, ki berejo moje poste, subjektivno analizirajo mene, namesto da bi napisali svoje vesele prigode v službi.

Jaz se zelo rada šalim – tudi na svoj račun – na vse teme. Zato se ne posmehujem nikomur, ampak raje uživam v tem, da mi pač z nasmehom polepša dan.

In “it”, zelo lepo od tebe, in zato – hvala ti – da povedala kar sem jaz skušala povedati po prvem postu. 🙂

🙂
Si opazila, kajne, kako te drugi sploh ne poslušajo ampak se oklepajo nekih svojih resnic kot največji zaklad na svetu.
Ljudje si zelo težko priznamo, da se v čem motimo.
In če bi še dolgo pisala in obrazlagala, bi te nazadnje še prepričali, da se posmehuješ. 🙂

🙂
Si opazila, kajne, kako te drugi sploh ne poslušajo ampak se oklepajo nekih svojih resnic kot največji zaklad na svetu.
In če bi še dolgo pisala in obrazlagala, bi te nazadnje še prepričali, da se posmehuješ. :-)[/quote]

Živa resnica “it”. 🙂

Na sploh vsi gledajo KDO kaj pove in ne KAJ kdo pove. 🙂

Karkoli objavim, je že vse narobe. 🙂

In seveda, tisti, ki kaj napiše je v kompleksu, zmešan, frustriran, zacmentiran v zgrešenem vzorcu, nerazčišenimi pojmi…ali si že orto pleh pička, če napišeš, kateri avto ti je noro všeč. 🙂

Saj to je, niti ne da mi se več pisti in razlagati, kaj, kako in zakaj sem to pisala, ker če se nekdo zapiči da ima prav, naj se še na trepalnice postavim, bo imel prav. 🙂

Resnično.

Jaz tudi dostikrat utihnem. Če nima smisla, je škoda besed.

🙂
In če bi še dolgo pisala in obrazlagala, bi te nazadnje še prepričali, da se posmehuješ. :-)[/quote]

Misliš, da si ti kaj drugačna ? 🙂
Ravno tako se oklepaš svoje resnice. Le tega trenutno ne opaziš, ker se slučajno s sramežljivo strinjata.

Pravkar pogledal…
Res beden film. Spominja me na tiste tipične jugo filme, kjer se vse vrti okrog zajebancije, alkohola, pa seksa…Nobene pametne vsebine.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close