Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek službena zabava

službena zabava

Jaz bi mu na tvojem mest povedala, da se mi zdi vse skupaj sumljivo. Boš videla kakšen odgovor ti bo dal, verjemi mi da se take stvari (izleti v gore s ¨priajteljicami¨) dogajajo, lahko pa da ima res zabavo in za brezveze zganjaš paniko. Vprašaj ga, če pa poznaš kakšnega njegovega sodelavca ali sodelavko pa ga na prefinjen način vprašaj. Jaz bi tako izvedla vso zadevo. Je pa res tudi to da se na takih zabavah na veliko popiva in potem sploh ni nujna prisotnost ¨prijateljice¨ ampak zadošča tudi sodelavka. Pozdravček!

V treh dneh se zgodi res marsikaj:pijanost in žuriranje,pa nepogrešljivi sex v dvoje,troje…in tako naprej.No čez dan pa smučanje in uživanje v prijetni družbi.

Ma tudi, če imajo tridnevno zabavo, ga prosi, da ne gre. Če te ima res rad ne bo šel. 1 dan ja, 3 dni :-((((((((((((((((((((( jok brate…
Z možem imava firmo in poleti pred dopustom imamo piknik za cele družine, pred božičem pa večerjo zanje in njihove boljše polovice.
3 dni ??????????? Jaz bi ga FENTALA, če bi šel !!!!!!!!!!!!!!

Kaj pa vam je? Moj, sicer ne mož, ampak fant, je že šest let pri eni firmi in vsako leto gredo na fešto, ki traja od petka do nedelje. Enkrat v Sloveniji, enkrat na Hrvaško, tudi v Črni Gori so že bili. In vedno gredo vsi, se pravi vseh 70 oziroma 80, ne vem, če je kdaj kdo manjkal. Hodijo ženske, ki jih doma čakajo mož in otroci in pa moški, ki puščajo banice same za čez vikend. Me pa takrat uživamo 100 na uro.
Slike in posnetki s kamere pa so dokaz, da se imajo noro dobro.
Jaz mu privoščim enkrat letno tako zabavo…….ker mu zaupam!
Pa lep dan vsem!

LANA heheee, ubogi tvoj, hmmm jaz bi ze tecna bla, moj gre za en vecer v lj, pa mi ze ne pase, mah kurc naj gre..

Irma hahaaa, jaooooo sef ga bo odpustil??? Prej sefica

Ti si pa agent ala James Bond 007.Izgleda,da imaš veliko izkušenj s prevaranti,babjeki in ostalimi žigoloti lažnivega ranga.Ni vse lepa lažniva beseda, denar in zaupanje takemu tipu,ki gre za vikend na službeno praznovanje.In naivne partnerke,ki vse to verjamejo.Bodisi moški ali ženske.Kar v redu izčrpni nasveti kako ukrepati.

Sej sem rekel, da je tut meni sumljivo….. da me bo kdo narobe razumel…. ampak ni treba zaradi tega tako paniko zganjat. Sem pa po poklicu novinar, tko da morm tut jst se včasih naredit neumnega, zato da dobim določene informacije od ljudi (pa naj gre za potrjevanje ali zanikanje)…. :)))

LP

Remedy

ajej ajej….sumljivo

Če si bolj svoboden tip, če si zaupata, potem je to lahko.
Če pa si vsaj malo ljubosumna, tako kot jaz, bi mu to povedala, da mi bo pokvaril tri dni v letu, ker se bom preveč sekirala, ker me bo nekaj glodalo in bom vedno sumničava kaj se bo oz. se je dogajalo.
Mogoče bi me razumel in bi šefu povedal, da se zabave ne bo udeležil. Sami trije pa lahko greste tiste tri dni nekam na morje, ali dva dni v toplice.

Jaz bi nekaj organizirala, ravno v četrtek sem vidla v večeru za en hotel eno ugodno ponudbo in bi takoj letela rezervila. Seveda bi ga prej po telefonu poklicala, če gre, mu povedala en datum, ki ni na njegovo zabavo, potem bi pa datum rezervila ravno te dni. Potem ga pokličeš in poveš, da je sprememba —-in —joj—a to je ravno tisti dan? Pa saj ti ni treba iti na zabavo, oziroma greš sama na morje z otrokom. Saj je tudi to lepo.
Sem pa sigurna, da bi si premisli in šel s tabo.
poskusiti ni greh.

Če si ljubosumna te prav razumem,ker sem tudi jaz.Kadar gre moj s firmo na kakšen žur skoraj znorim,ker ima v službi eno tako kokoš ki po mojem samo gleda,da kakšnega osvaja.Enkrat so šli na neko predavanje izven domačega kraja in je ta kokoš spala z dvemi sodelavci si predstavljaš ko sem zvedela se mi je zagnjusila za vedno.Še danes ko jo vidim bi jo kar sesula.Mislim,da bi moral tvoj mož razumet,da nočeš,da gre .Pogovori se z njim in boš videla koliko je ura.Moj bi rekel,da mu ne zaupam oz.,da mu nič ne privoščim…………kaj hočeš tipi so težki za razumet

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close