Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Sluzbena zabava

Sluzbena zabava

Partner ima majhno podjetje, 4 zaposleni. Tudi sama imam svoj posel. Oba sva dokaj uspesna. Vsake 14 dni pocistim njihovo pisarno ter skupne prostore, operem brisacke, kuhinjske krpe, spijem kaksno kavico, se podruzim ter mu malo pomagam z zensko roko na podjetju. Prejsnji teden so imeli na podjetju majhno zakusko po sluzbi, so nekaj pojedli ter nazdravili ob zakljucku leta, po koncu dela. Zakljucek je trajal 4h, do poznega vecera. Z vsemi zaposlenimi se odlicno razumem. Tudi pomagala sem mu ze pri delu, ko so imeli gneco in sem imela cas.

Me pa je vseeno malo zabolelo, da nisem bila povabljena, niti na kozarcek k njim, vseeno imam obcutek, da bi tja spadala. Sem kar malo uzaljena in jezna, kot da me izkorisca, ko me rabi. Ne recem, da je neka velika zabava, teh letos tako ni, na neko pogostitev na podjetju po sluzbi, pa bi bilo fer, da bi me povabil. Mi je pa zanimivo, da me se sedaj sprasuje, kdaj pridem za njimi pocistit. Imava tudi hcerko, obe bi se jim lahko za kratek cas pridruzili. Se je pa mimogrede te zabave udelezil njegov dober kolega, pac je prisel mimo.

Malo sem jezna na vse skupaj, bi tudi vi/ve bile? Danes sem s svojim delom koncala ob 12.00 in sedaj, namesto da bi cistila za njimi, ze 3. uro s kavico in pokrita na sedezni lezim v miru pred tv. ?

…daj provocirat …

Meni bi bilo tudi glupo to. In prav imaš, da sediš sedaj na kavču. Če bi mene klical, da pridem počistit za njimi, bi rekla da ne morem, ker sem na eni zakuski.

Če je res… naj čistijo kar za seboj. Pa v bodoče jim jaz tudi ne bi prišel pucat. Pač na kozarček ali kavico, ja. Za čistit naj pa čistilko nabavijo.

Se strinjam. Ne popusti, ne it čistit. Predlagam, da tudi sicer čiščenje prepustiš čistilki, pa ne zaradi zamere, ampak ker je škoda tvojega časa, čistilka bi pa verjetno naredila hitrejše in bolj profesionalno.

Zakaj ga ne vprašaš, kdaj ima namen prirediti zabavico zate? .. Lahko, da te je hotel obvarovati koronavirusa? Po moje se je najslabše tiho kujat in biti jezen. Če sta partnerja se pogovorita. Prav gotovo se ti bo odkupil.

Jaz pa mislim, da je prav tako, ker to je zaključek za sodelavce in ne, za družine z otroci. Pusti možu dihati!

Popolnoma se strinjam – če je le ne bi že prej imel za vratom in za ovratnikom vsakih 14 dni, pa ni bilo nič narobe, in ji ne bi zdaj spet predlagal! Po eni strani je smešno, da se nista pogovorila že na dan zabave ali pred zabavo, ampak jaz se tudi ne bi silila, če ne bi bila povabljena:(

Ma kaj bi bila jezna! Jaz sem jezna, ker moj že skoraj eno leto ni nikamor šel, da bi imela malo miru!
Če imaš ti čistilni servis, potem je logično, ds te je prosil za čiščenje.
Sicer pa ne pašeš k njim na zabavo!

In kaj zdaj mešaš moj čistilni servis?

Potem pa če še slučajno ne mu začni računati za čiščenje, če pa mu že pa toliko bolje. Mislim, da bi marsikatero žensko to razjezilo. Saj že prav ampak potem mu tudi zdaj nisi dolžna čistiti. Naj najame svojo čistilko, jo pošteno plača(danes nič ni zastonj) ti pa poglej kakšno serijo. In sigurno ve, ki menite, da naj mu pusti dihati bi bile če bi bil to vaš moški/ mož pa najbolj glasno napadalno razjarjene. No big deal ni ampak vseeno je pa glupo vse skup.

Hmmm … da nekaj razčistimo. Kako si pa začela čistit v njegovi pisarni? Te je sam prosil, ker je nujno potreboval dodatno pomoč, pa si ne more plačat čistilke ali si se mu sama ponujala? V tem primeru si sama kriva, ker te je vzel za samoumevno, zgolj za pomoč, ne pa kot del njegovega tima. Zakaj bi bila tam, kjer nisi zaželjena? Naj si čisti sam, ali pa mu zaračunaj, saj imaš firmo, pa izstavi račun 😉

Verjamem,da siuzaljena.pri sebi razmisli zakaj mu sploh cistis in kaj od njega zameno pricakujes.

Kaj ti ni jasno?

Pac ne sodiš tja.Imajo svoje pogovore,moski kot moski.

Ni bila to zabava za zaposlene in partnerke.

Kaj ne stekas tu?

Ce mu pa pomagas cistit ipd,mu pac pomagas kot partnerka.

Ne trmaj se ker bos izpadla glupo.

Hmm..edino ce si uzaljena ker si hotela videti koga od zaposlenih….

Odgovor na objavo uporabnika
Gtkv, 28.12.2020 ob 13:43

Partner ima majhno podjetje, 4 zaposleni. Tudi sama imam svoj posel. Oba sva dokaj uspesna. Vsake 14 dni pocistim njihovo pisarno ter skupne prostore, operem brisacke, kuhinjske krpe, spijem kaksno kavico, se podruzim ter mu malo pomagam z zensko roko na podjetju. Prejsnji teden so imeli na podjetju majhno zakusko po sluzbi, so nekaj pojedli ter nazdravili ob zakljucku leta, po koncu dela. Zakljucek je trajal 4h, do poznega vecera. Z vsemi zaposlenimi se odlicno razumem. Tudi pomagala sem mu ze pri delu, ko so imeli gneco in sem imela cas.

Me pa je vseeno malo zabolelo, da nisem bila povabljena, niti na kozarcek k njim, vseeno imam obcutek, da bi tja spadala. Sem kar malo uzaljena in jezna, kot da me izkorisca, ko me rabi. Ne recem, da je neka velika zabava, teh letos tako ni, na neko pogostitev na podjetju po sluzbi, pa bi bilo fer, da bi me povabil. Mi je pa zanimivo, da me se sedaj sprasuje, kdaj pridem za njimi pocistit. Imava tudi hcerko, obe bi se jim lahko za kratek cas pridruzili. Se je pa mimogrede te zabave udelezil njegov dober kolega, pac je prisel mimo.

Malo sem jezna na vse skupaj, bi tudi vi/ve bile? Danes sem s svojim delom koncala ob 12.00 in sedaj, namesto da bi cistila za njimi, ze 3. uro s kavico in pokrita na sedezni lezim v miru pred tv. ?

A so zaposleni deci? So pač imeli moški večer. Življenje je prekratko, da bi se jezila. Lepou povej, da si jezna, ampak da razumeš in ga lepo navedi na to, da se ti revanšira. Ženske to znate.

Lahko bi jih prijetno presenetila; na glavi bi imela žakelj, da te ne bi prepoznali, pa samo samostoječe najlonke s črto. In bi videla, da bi bila lepo sprejeta.

Naj si dobi čistilko.

Sploh ne vem, zakaj mu čistiš, če imata vsak svoj posel…In to uspešen.

3 strani.pa same stare teme. dobr vam gre. he he

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close