Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Služba v Unichem d.o.o. – DA ali NE

Služba v Unichem d.o.o. – DA ali NE

Unichem d.o.o. na Vrhniki –
kdo tam dela, je delal, pozna koga? Zadovoljni?
Imajo razpis in razmišljam o prijavi! Prosim za več informacij – HVALA!

Nina

Joj nikar, nikar. Vsaj v marketingu ne. Od direktorja žena je totalen nevrotik, tam nihče ne zdrži. Ljudje so množično odhajali. Zelo slaba klima v celem podjetju. Za kakšno delovno mesto pa?

Razpis je za vodjo proizvodnje. Se mi zdi. So imeli pa tudi računovodstvo al neki podobnega pred časom….

Sloncek

''Rojen si kot original, ne umri kot kopija...''

Če si trden, sposoben karakter se kar prijavi. Jaz sem razmišljal pa se ne bom.
V zagovor nevrotičnosti ti lahko povem da nikjer kjer trdo služimo denar ni lahko. Povsod je sranje, šparanje obračanje tolarjev, iskanje delavcev, gašenje požarov in razreševanje problemov. Tisti ki obračajo miljarde , trošijo na veliko tam pa je dobro delovno vzdušje in ni nervoze, ja ziher.

Nina, a se te res ne da pogledat na naslednjo stran, kjer je tvoja tema izpred nekaj dni.
Tole ponavljanje tem iz enega dneva v drugega je prav nadležno.

Ja v Unichemu so se trgovski potniki množično menjali!!!!!

Zivjo,

so razmere se vedno tako slabe? Razmisljam o delu v proizvodnji prek studenta..

Jebovas!!

tegale zanima na novo. jebat ga, pač ni nove teme odpiral.

imajo nekam pogoste razpise,..

O tej firmi sem slišala ogromno slabega. Meni odnosi pomenijo več kot plača in v takem okolju, ki je tako zloglasno, ne bi za noben denar želela delati. Če malo klikneš na google, vidiš polno debat o tej firmi in izživljanju nad zaposlenimi.

kam sta izginila moj in še en post iz 2018?

ne priporočam, odnosi zgledajo slabi, izkoriščanje

se opravičujem, post je v drugi temi s podobno vsebino/drugim naslovom

NE PRIPOROČAM NAJSLABŠEMU SOVRAŽNIKU!
Obupni odnosi in totalno nečloveško delo ,ki je premalo plačano.

Ali lahko malo več opišeš, si bila zaposlen(a) tam?

ja obupno ni odnosa,slabo plačano,delavci pridejo delati za nekaj dni pa grejo stalno se menjajo ostajajo samo stari delavci oprostite besedi “bosanci”

Če so res taki trbosi upaj da jih prihajajoča kriza zbriše iz obličja zemlje, sam sem nekoč davno delal v podjetju kjer je bil odnos večni problem,direktor se je še marca 2009 debelo smejal , češ če je to kriza naj kar traja, ko ga je lopnilo je firma šla na kant, mulca ne moreta biti lastnika podjetij ker sta dolžna državi, ta starega je hudič vzel, dobesedno.skratka nič ni ostalo, tudi nova firma ni več njihova ampak imajo skritega lastnika katerega osebno poznam.

Ne daleč proč vodstvo prifuknjeno izguba časa in živcev. Same budale.

Unichem je zakon, samo ne pričakujte bajne plače. Ljudje delajo toliko kot so plačani, lepo in počasi.

Ima kdo sveže informacije, kakšno je stanje v firmi? Hvala vnaprej.

3 leta nazaj bil pri njih na razgovoru za potnika ki naj bi delal vse…

Plače niso hotli povedat

Zlo vesel da me niso zbral

Z

Odgovor na objavo uporabnika
Bil pri njih na razgovoru, 25.01.2022 ob 19:49

3 leta nazaj bil pri njih na razgovoru za potnika ki naj bi delal vse…

Plače niso hotli povedat

Zlo vesel da me niso zbral

Z

Si imel slab občutek na razgovoru? A za plačo si prav vprašal, pa niso hoteli povedati?

Ja slab feling dva sta bila v neki mejhni pisarni. Ja sem vprašal pa niso hotli povedat so rekli naj sam povem za plačo. Sem jim rekel da za manj kot jurja začetne plače ne mislim delat. Drug dan so mi poslali mejl da nisem prišel v drugi krog

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close