slovensko moško osvajanje
obstjamo tut take, ki prvič ne rečemo ne, pa drugič tut ne, pa tretjič tut ne, četrtič gremo pa samo mimo in prhnemo. :)) je že res, da takih moški ne cenijo dovolj, ker kao prehitro dajo in se ni treba nič matrat okoli njih, ampak kje pa piše, da se ne sme hitro dat in da je seks na prvem zmenku zagotovilo, da bo ženska ostala z moškim oz. mu bo še kdaj dala? :)))
kar se slovenceljnov tiče so zame daleč premalo temperamentni, iskreni, prijazni, dobrohotni. v končni fazi mi je vseeno kdo prvi pristopi h komu na živce mi gre bolj to, da se žensko ocenjuje / vrednoti po tem kako hitro pade.
Vsak normalen dedec pozna tezo: “Kera hitr da, dvakrat da….” …komu se pa da za eno babo matrat in fehtat cele tedne ali celo mesece, babnic pa ko toče….na koncu pa še pušne..
Po drugi strani pa tista, ki preveč zavlačuje, dobiva slab predznak-zavrtost, kompleksi, problemi s tipi od prej, problemi v familiji, klerikalizem, itd…
DRRR: vsaka taka ženska pozna moško razmišljanje : kera hitr da je kurba. tko da … je bol malo takih, ki se jim gladko jebe za to in takoj vzamejo če jim je všeč kar se ponuja. moški ste krivi … če ne bi tistih, ki nočjo takoj dat, kovali v zvezde in jih imeli za boljše kot v resinci so, bi jih več takoj padlo. 🙂
Očitno obstaja ogromno omejencev s takim razmišljanjem, da se je ustvarilo takšno mnenje med ženskami…..[/quote]
tako mnenje poznam jaz že iz mojih najstniških let. moje prijateljice so bile vse fine, hodile s tipi po nekaj messecev preden so jim dovolile zlesti med noge, se poročile navadno s prvim, drugim ali tretjim, ki je prišel mimo, vztrajajo v zakonih že skoraj 20 let, itd. jaz nisem bila nikoli fina, če mi je bilo všeč sem vzela, če mi ni bilo všeč nisem. med “tafinimi” sem veljala za kurbo, med fanti pa za “ta lahko”. :)))) ne morem sicer rečt da mi je žal, da nisem bila bolj fina, ker imam ravno tako otroke kot one, ravno tako sem našla tipa, ki je bil pripravljen živet z mano do konca življenja, ampak …. jaz sem šla na svoje, moje prijateljice so pa še vse v tistih zakonih. one so še vedno fine, jaz sem pa še vedno “ta lahka”. :)))))))))))
tudi tole je res – vendar gre pa kdaj tudi moškemu čez glavo. Le zakaj bi prepričeval žensko, ki bo imela na koncu od zveze enako kot on…
Naveličaš se…[/quote]
Statistika pravi, da ženska nima enako od zveze kot moški: poročen moški živi dlje, kot neporočen, ampak poročena ženska živi manj kot neporočena. Ženska opravi večji delež gospodinjskih opravil. Če ženska umre kot žrtev kaznivega dejanja, je storilec večinoma njen bivši ali sedanji partner. Torej? Še keremu ni jasno, zakaj bi se moral tip truditi za začetek veze?
Jaz pa nikoli nisem imela tega občutka, da Slovenci ne bi pristopili in me osvajali. Pa da ne bo pomote nisem za dol past. Nikoli nisem naredila prvega koraka, najbrz ker mi ga ni bilo treba.
Za moje pojme so na primer Italijani preveč vsiljivi.
Edinole kar me zmoti pri Slovencih je, da je kavalirstvo izumrlo, ali pa ga nikoli ni bilo.
tudi tole je res – vendar gre pa kdaj tudi moškemu čez glavo. Le zakaj bi prepričeval žensko, ki bo imela na koncu od zveze enako kot on…
Naveličaš se…[/quote]
Statistika pravi, da ženska nima enako od zveze kot moški: poročen moški živi dlje, kot neporočen, ampak poročena ženska živi manj kot neporočena. Ženska opravi večji delež gospodinjskih opravil. Če ženska umre kot žrtev kaznivega dejanja, je storilec večinoma njen bivši ali sedanji partner. Torej? Še keremu ni jasno, zakaj bi se moral tip truditi za začetek veze?[/quote]
Ampak očitno je, da si ženske bolj želite veze, kot moški, saj kar naprej tečnarite po forumih, kje so moški za vas.
Če še bereš to, pozorno preberi kar je DRRR napisal:
Zato. Been there, done that. Imam izkušnjo s tako in iz te izkušnje sem se veliko naučil, pa je šlo za vse prej kot dati jo dol. Čim ona z dejanji nakazuje, da s te moke ne bo kruha, se neham ukvarjat z njo. Poleg tega so mi takrat na enem drugem forumu napisali, da s tem ko sem jo odpisal, sem storil edino pravilno, kajti nobena ženska ni toliko vredna da bi tip klečeplazil za njo, ter da bi moral vsak moški imeti toliko samospoštovanja, da se ne pusti čakati v nedogled.
Zato. Been there, done that. Imam izkušnjo s tako in iz te izkušnje sem se veliko naučil, pa je šlo za vse prej kot dati jo dol. Čim ona z dejanji nakazuje, da s te moke ne bo kruha, se neham ukvarjat z njo. Poleg tega so mi takrat na enem drugem forumu napisali, da s tem ko sem jo odpisal, sem storil edino pravilno, kajti nobena ženska ni toliko vredna da bi tip klečeplazil za njo, ter da bi moral vsak moški imeti toliko samospoštovanja, da se ne pusti čakati v nedogled.[/quote]
Kaj, a jezen si pa še vedno nanjo al samo tako deluješ? Če se boš še kdaj lotil osvajanja, dajaj jasne signale oziroma vprašaj sprejemnico, če šteka, kaj ji ti sporočaš. Včasih se eni al dugi obnašajo kot slončki med porcelanom. 🙂 Nič jasn.
Za mene od zacetka je blo osvajanje en chalenge ko mi je bla ena vsec sem vse finte probal da jo dobim
najveckrat pa zaljubljenca spilal .Bolj je blo tezko bolj mi je blo vsec .Se mi je zgodilo da jezika njenega se nisem govoril in samo z ocmi deloval –kot Daktari –ce to serijo poznate Kaca — Neke vrste hipnoze
ki gdaj pa gdaj je delovala ..tako sem dobil dve Cehinji eno v Sloveniji drugo v Franciji ..Zelo prima dekleta skoda da nase poti so ble tak oddaljene .Na ta nacin sem se zmotil samo enkrat z eno portugalko ta je pa po zakljucku -osvojitvi bla zares tak butasta da me je blo samemo sebi sram da sem se tega lotil –imela je samo pravico za kavico in sprehod .Drugace po navadi sem rajsi imel vse kar je blo tezje kot prelahko in zares sem z temi vseskozi dvomil ce je lahko za mene bo tudi za druge ..
Rad sem pa imel tiste ki niso ble ni prevec -toda zadosti tezko za dobiti .Tiste ki so me pa svicat dale sem pa vse do kraja probal priti -(ni zmeraj uspelo ) te pa 1 ) ce so mi dale prevec dela to je zato ker so
bile strasljive ) Ali 2 dale so mi svicat zato ker so se malo zaigrale da me vidijo svicat vse dokler jezika ne pokazem .1 te sem dobro ocenil in se nigdar z njimi zaigral .2 za te sem pa imel drugo mero -cim so mi
po zem prisle sem pocakal da postanejo zavisne sem se malo poigral in jih kot drek odvrgel ouf
mahcevanje je en kroznik ki se -je mrzel
Forum je zaprt za komentiranje.