Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovensko električno kolo E CULT OCTANE 112

Slovensko električno kolo E CULT OCTANE 112

Pozdravljeni.

Kupujem električno kolo in sem zasledil, da je plod slovenskega znanja električno kolo  E CULT OCTANE 112. Motor je prispeval Domel, baterijo Mariborčani, ostale komponente pa naj bi bile tudi vrhunske.

Zanima me, če ga kdo uporablja in kakšne so izkušnje?

vprašanje za avtorja kolesar110, ki je odgovarjal v temi o kraji koles par dni n

V tej skupini na FB so ga  že  verbalno “obdelali” – samo se moraš včlanit:

https://www.facebook.com/groups/726971041587204/

V juliju sem kupil kolo ECULT 112 izkušnja je res zelo dobra. Odpeljal sem okrog 300km in povem, da me se vedno preseneča in navdušuje. Kolo je res OK

Konec julija sem kupil kolo ECULT 112 OCTANE..

Do sedaj sem z njim prevozil 300 km. Nad kolesom sem navdušen še vedno me preseneča v vseh pogledih in vožnja z njim je res užitek. Kolo je res super, pohvaliti moram pa tudi osebje trgovine KULT v Logatcu za res korekten in strokoven odnos ter svetovanje pri nakupu kolesa.

Tudi  maidva z ženo jih imava, letos sicer zaradi moje nesreče nisva naredila skoraj nič kilometrov, pogon je divji, tu so Domelovci naredili čudovito delo, motor sicer proizvajajo v Nazarjah, najini klesi sta še črni, novejša so srebrna in tudi okvir je nekoliko spremenjen.

Aja še to v prvi prestavi te kolo v klanec hoče skupati na hrbet, tolikšen navor ima.

Morda bi lahko razmislili še o generatorju v pestu kolesa s katerim bi po klancu navzdol delal elektriko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close