Slovenski standup komiki…
lejte dino dela videe ki so veliko bolj smesni in realni kot je humor drugih komikov k ves cajt vrtijo ene in iste fore dino se isce fore iz zivljenja in se ucasih potleh mecem od smeha to se mi pri drugih komikih se ni zgodilo . in tudi ta ideo ki ga je naredil za damirja jeobramba on je provociral njega zakaj nebi on njega nazaj.pol pa se k tko govorite o njem “se slovensko ne zna” vi pa srbohrvask ne
js sm slovenc in vs moji predhodniki in sorodniki so slovenci . vec kot polovica mojih prjaylov tudi najbolsi je od DOL pa se poznamo ze celo zivljenje in in se tud ucas pogovarjam v NE slovenscini
in se csi dobr razumemo.ceprou smo iz dveh razlicne narodnosti. to je to
pa ne vem a je to moderno izrazanje svojega mnenja cim se en neki prtoz se ze en drug oglas sej je samo izrazu svoje mnenje. pa mrs kok ste dosadni s tem ko vam zmanka idej za tolct clovekovo moralo morte pa to pisat sej ma vsak pravico izrazat svoje mnenje. ja a pol ce vm napism da ste nevem kva pa kaj s mislm vs boste pa pametni a boste pol ce vm bom napisu sej sam izrazam svoje mnenje pol pa ja sej ga lohk sam ne da zals s tem druge a ta demir pa ni zalu njega al kaj ?
Forum je zaprt za komentiranje.