Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenski standup komiki…

Slovenski standup komiki…

DINO; DIHAJ!! Dihaj 😉

No job-no money, no money-no women, no women-no problem!

lejte dino dela videe ki so veliko bolj smesni in realni kot je humor drugih komikov k ves cajt vrtijo ene in iste fore dino se isce fore iz zivljenja in se ucasih potleh mecem od smeha to se mi pri drugih komikih se ni zgodilo . in tudi ta ideo ki ga je naredil za damirja jeobramba on je provociral njega zakaj nebi on njega nazaj.pol pa se k tko govorite o njem “se slovensko ne zna” vi pa srbohrvask ne
js sm slovenc in vs moji predhodniki in sorodniki so slovenci . vec kot polovica mojih prjaylov tudi najbolsi je od DOL pa se poznamo ze celo zivljenje in in se tud ucas pogovarjam v NE slovenscini
in se csi dobr razumemo.ceprou smo iz dveh razlicne narodnosti. to je to

pa ne vem a je to moderno izrazanje svojega mnenja cim se en neki prtoz se ze en drug oglas sej je samo izrazu svoje mnenje. pa mrs kok ste dosadni s tem ko vam zmanka idej za tolct clovekovo moralo morte pa to pisat sej ma vsak pravico izrazat svoje mnenje. ja a pol ce vm napism da ste nevem kva pa kaj s mislm vs boste pa pametni a boste pol ce vm bom napisu sej sam izrazam svoje mnenje pol pa ja sej ga lohk sam ne da zals s tem druge a ta demir pa ni zalu njega al kaj ?

damir01 kako si mi Janezu, mater ti jebem

Najvecji prosjak v Sloveniji v resnici ima pa vsega cez glavo. Dokler vi temu prosjaku neprestano donirate in gledate njegove bedne videje si dec lasti mopede, avtomobile, racunalnike, 3D printer, stirikolesnik, playstation, nadstandardno hiso…

Pižama?

Damir nevem kaj tebe mučijo trdi čji in tuji “slovenski” standup komiki? Če bi bili slovenci smešni bi že slišal za njih ane?

Od slovenskih humoristov daleč najboljši Gašper Bergant, ostali kr neki večino da komi prebavis. Preko tv sta mi bila zanimiva se slon in sadež, v živo ju nisem videl.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close