Sanjski je slovenski splet spravil »v luft«
Sicer pa – prav je, da jim je ogledalo nastavil.
pa realno je povedal, kot desc, ki meče babe na ror- -pač so mu všeč črnolase, kolikor toliko naravne z majhno guzo in malo višjim IQ jem….
Dobro pa pove na to tematiko tudi Vauks:
.https://www.youtube.com/watch?v=orUphiiqXns&t=306s
Čeglaj Buraz je iskreno nastavil ogledalo nastavljačicam, 31.10.2021 ob 16:23
Sicer pa – prav je, da jim je ogledalo nastavil.
pa realno je povedal, kot desc, ki meče babe na ror- -pač so mu všeč črnolase, kolikor toliko naravne z majhno guzo in malo višjim IQ jem….
Dobro pa pove na to tematiko tudi Vauks:
.https://www.youtube.com/watch?v=orUphiiqXns&t=306s
Pa lahko so mu všeč take z malo višjim IQ, samo vso srečo da jo najde. Običajno nekdo z recimo povprečnim IQ išče nekako sebi podobnega, ne pa nekoga ki se mu je razvoj ustavil nekje pri 16ih.
Vse te s svojim videzom vsaj kaj zaslužijo. Ta pobček pa še za pometat ni bil dovolj dober očitno :). Nekaj se trudi z nastavljanjem zaslužiti, pa je sedaj še to zafural ker še preprosto molči in napni rit ne zna speljat. Patetično. Še bolj patetično je pa to koliko ljudi očitno tole dvoje spremlja in zapravlja čas za to. Mislim mogoče pa lahko med gledalkami kakšno najde. Je verjetno imela povprečen IQ ko je začela gledat, pa ima sedaj ravno pravšnega da ga vzame za svojega.
Godzila, 31.10.2021 ob 17:33
Tip je res samovšečen kar ste največ krive ve ženske. Ocene so realne. jaz bi dal kakšni od teh še točko manj.. Nekatere influencerke so dale skozi sebe pol ljubljane znanih in malo manj znanih moških.. in nekateri se celo veselo s takimi kažejo oz so celo par.. =))))
Evo, point – zatdeta glavica na žebljico, povedal je kot balkanska krv Insta influencerkam, direktno – to je Čeglaj “zavito ipak malo v celofan” tudi dal vedeti v tem prispevku – sodeluje z njimi v snemanjih, dogodkih, ipd ipd…. In verjamem, da je dojel, da tisto, kar se mu meče pod noge mu ni zanimivo – dojel, da bo frcal z ramen. In prava bo tista, za katero se bo moral tudi on potrudit, da ga ne bo šljivila na začetku pet posto., imel je stik s temi, ki so bile predstavljene, jasno so se mu ufuravale nekatere, zato so dobile “dvojkice” za oceno….. Literary 🙂
ma čisto realno je povedal za dotične, 31.10.2021 ob 17:59
Evo, point – zatdeta glavica na žebljico, povedal je kot balkanska krv Insta influencerkam, direktno – to je Čeglaj “zavito ipak malo v celofan” tudi dal vedeti v tem prispevku – sodeluje z njimi v snemanjih, dogodkih, ipd ipd…. In verjamem, da je dojel, da tisto, kar se mu meče pod noge mu ni zanimivo – dojel, da bo frcal z ramen. In prava bo tista, za katero se bo moral tudi on potrudit, da ga ne bo šljivila na začetku pet posto., imel je stik s temi, ki so bile predstavljene, jasno so se mu ufuravale nekatere, zato so dobile “dvojkice” za oceno….. Literary 🙂
Zanimivo bi bilo, če bi namesto njega komentirala kakšna ženska različne tipe. Takoj bi jo oklicali za kur.betino, ki se je lizala s pol Slovenije. Tale tip je navaden žigolo in nič drugega, babe ima za dva tedna, da jih položi in se z njimi zalizuje. Kako lahko katera, ki kaj da nase, sploh pomisli, da bi se šla z njim valjat. Prodaja svoje telo, to je vse, kar počne, moška prostitutka.
Tipček je totalen praznoglavec, to ocenjevanje pa niti ni tako hudo, ko se folk po spletu zgraža. Mimo je edino, ker je šlo viralno. Tko in še huje se tipi menijo na dnevni bazi. Pač je podal svoje mnenje. Zakaj pa je tekmovalke, ki so se potegovale za njegovo srce, ocenjeval tako zelo slabo pa po moje ve samo on. Jaz bi to povezala z ranjenim egom.
Me ne zanima, 31.10.2021 ob 10:49
Nisem gledala oddaje, ker mi je plehka, niti nimam namena iskati linka z njegovo objavo.
Vem sicer, kdo naj bi bil, ker ga je bilo polno na naslovnicah portalov, ampak mi ni zanimiv.
Zanimivo, tudi meni popolnoma nezanimiv kot oseba, zakaj le je na vseh mogočih naslovnicah? Ne gledam Tv. Kaj je naredil dobrega za ljudi in soljudi?
Tip jih je res malo strogo ocenil. Sicer prav nevem kakšna naravna lepotica z neko ženstveno eleganco I za moj okus nobena od tekmovalk Sanjskega moškega. Lepa afna pa roko na srce suhica res ni no. Saj ni nič žaljivega o njej rekel, samo da so po njegovem okusu bolj suhe. Pa sej tudi ženske ne marajo določene, manjših od neke višine, če nimajo dovolj mišic in podobno..
Mene je pa zmotilo izražanje obeh teh dveh bučkotov. Eno ali dvo, največ tro zložne povedi. Kaj se s takim tipom v realnem življenju sploh lahko pogovarjaš? O čustvih, skupni prihodnosti, intetesih (razen fitnesa), kreditu za stanovanje ali hišo, negi ostarelih staršev, skrbi za otroke… ma ne zdi se mi ravno prav inteligenten.
Ja, naj se moški tako pogovarjajo za šankom ali pa na nogometu, ne pa javno, ko veš da te bo slišal nek določen procent ljudi. Moraš biti prav tup, da greš naredit nekaj takega.
Ker je inteligenca, tudi čustvena na psu, ni znal ptedvidet posledic svojih dejanj. Zdaj, ko pa še je nanj vsul plaz obtoževanj, pa ne zna stopit nazaj in se opravičit. Kar naprej skozi zid opravičuje svoje besede z nekimi bednimi izgovori, kao on je iskren in direkten. Taki ljudje so najbolj nevarni, jih zalotiš s prsti v marmeladi, ampak oni bodo še naprej vse zanikali. Manipulatorji. In to lahko uniči psihično osebo na drugi strani. Se mi zdi, da bi rabil eno fejst strokovno obravnavo.
Izražanje, 01.11.2021 ob 09:01
Mene je pa zmotilo izražanje obeh teh dveh bučkotov. Eno ali dvo, največ tro zložne povedi. Kaj se s takim tipom v realnem življenju sploh lahko pogovarjaš? O čustvih, skupni prihodnosti, intetesih (razen fitnesa), kreditu za stanovanje ali hišo, negi ostarelih staršev, skrbi za otroke… ma ne zdi se mi ravno prav inteligenten.
Ja, naj se moški tako pogovarjajo za šankom ali pa na nogometu, ne pa javno, ko veš da te bo slišal nek določen procent ljudi. Moraš biti prav tup, da greš naredit nekaj takega.
Ker je inteligenca, tudi čustvena na psu, ni znal ptedvidet posledic svojih dejanj. Zdaj, ko pa še je nanj vsul plaz obtoževanj, pa ne zna stopit nazaj in se opravičit. Kar naprej skozi zid opravičuje svoje besede z nekimi bednimi izgovori, kao on je iskren in direkten. Taki ljudje so najbolj nevarni, jih zalotiš s prsti v marmeladi, ampak oni bodo še naprej vse zanikali. Manipulatorji. In to lahko uniči psihično osebo na drugi strani. Se mi zdi, da bi rabil eno fejst strokovno obravnavo.
ćfurska inteligenca
Forum je zaprt za komentiranje.