Sanjski je slovenski splet spravil »v luft«
Sanjski moški Gregor Čeglja je slovenski splet postavil na noge. Z nekim no name modelom, je na You Tubu zaokrožil posnetek, kjer »sanjski« komentira izglede naših estradnic in punc, ki so se potegovale za njegovo srce v omenjeni oddaji. Tipček je bil kar preveč popoln, da bi lahko bil resničen in samski. Takega ne bi nobena iz rok izpustila, saj je Mr. Prfect. Je sedaj končno pokazal svoj pravi obraz? Vsi, ki v Sloveniji kaj veljajo ali pa tudi ne, komentirajo njegovo obnašanje, naj spomnim, tip je imel komentarje kobilasta, predebela, vse ocene pod 5 od 10ih možnih točk, skratka Slovenke smo vse bolj za en ku_ac, za Sanjskega. Evo, Eva Erjavec, hči velikega Karla, je dobila najvišjo oceno, punca, ki IQja nima višjega od številke svoje noge. Ha ha ha, ker sanjski par bi bila.
Priznam, neizmerno se zabavam, ko prebiram komentarje. Manjkata samo še Pahorjev komentar na Instagramu in JJev Twit o dotični zadevi.
Tak tip mene ne bi mogel užaliti, pa naj bi rekel karkoli. Ok, štekam je postal neka javna persona, želi si graditi kariero v medijih, ampak zakaj tak vik in krik? S tem kar je flancal, je samo dokazal kakšen kreten je in prav nič sanjski, sama gluma za javnost, folk (vključno z mano) mu s komentiranjem na spletu samo daje pozornost katere je tako očitno lačen. Podjetja s katerimi sodeluje ga karajo in odpovedujejo sodelovanje z njim. Ne vem čisto točno kaj naj si mislim o tem. Zdi se mi, da ga je že dovolj prizadela mati narava, ki ga je naredila kao lepega, pozabila pa namnožiti možganske celice.
Si videl posnetek? Kakšno je tvoje mnenje, ga sploh imaš?. Je Sanskega treba križati, bi bilo bolje se obrniti proč in temu ne posvečati nobene pozornosti, bi se moral najti nekdo, ki bi ga javno, v soočenju uštel in mu povedal par krepkih?
Če si posnetka še niste ogledali je na You Tubu. Komentiranje se začne pri cca 50i minuti. Linka se ne da deliti.
Posnetek sem si v tem delu pogledala. Mučno in dolgočasno, sploh pa obupen jezik.Eno uro je trajal ta del in res škoda časa, ker oba primitivca nista vredna tega. Verjetno del južnih tako govori, ta mentaliteta ponizevanja pride do izraza, zlasti v odnosu do žensk. Vse zreducirano, da je zenska le objekt zasmehovanja in da bo čim več lajkov in denarja.
Vsaj pri ženskah, ki se mu v preteklosti niso pustile, je bilo očitno, da je ultra pretiraval in ocenjeval slabo. Pa čeprav naj bi ocenjeval le videz. Pokazala sta se oba, da sta primitivna, predvsem pa brez srca in pameti, saj je jasno, da sanjski podobi mora, da tako vedenje škodi. To je evidentno nasprotje sanjskega moškega. Primitivno do konca, da se takole ocenjuje ženske. S takimi tipi ne bi želela imeti nobenega opravka.
Npr. Špelo Grošelj je ocenil slabo zato, ker par let nazaj, ko ga je najela za snemanje svojega spota, se z njim ni želela nekaj sproščeno lupckati. Primitivec, on je bil zanjo izvajalec, ona naročnik, bila je očitno profi, a očitno on misli, da se mu nobena ne more upreti in zato mu je ona čudna in brez kemije.
Itak sem prestara in ce gledam ze podane ocene, bi mi sanjski podelil največ trojko, ali pa se manj, ker sem svetla, on pa zeli temne. Mogoče ne pa reši, ker imam na nogah vedno rdeče nohte in ker sem primerne višine, torej zanj nisem kobilasta in debela. Primitivec je imel take komentarje. Prav bi bilo, da če ima s Pop kakšno klavzulo o ravnanju po nastopanju, da mu poberejo honorar. Sponzorji, ki so jim ženske mar, bodo pa kmalu tudi odstopili.
Je pa že na zacetku oddaje nekdo ustrezno komentiral, da bi bilo mogoče bolje, da bi Gregorju kazali slike moških… očitno se je z lepimi ženskami preobjedel.
Cveto847, 31.10.2021 ob 09:54
Ja plastik fantastik babe so v luftu, da si nekdo upa povedati resnico ?
Ne gre se za resnico, ampak dva obraza. Prijazno, vse sprejemajoči nežen fantek in pokroviteljski hinavec. Ocenjujeta njprej slike, potem karakter….. Ni jima jasno kaj sta si zastavila. Gregor je verjetno gej in to je to. Bodite pošteni HETERO moški objektivna ocena slike npr. prva slika Ana, ji nameni -16. Ob opozorilu ocenjujemo samo slike. Se pravi no name slika nek model. Sem ženska in mi je ta slika seksi. On reče -16. Marjanca exatlon 2? Ker mu ne voha jajc? Pravi, da mu blontne niso najbolj. Pa daje vsem nizke ocene. Menj je drugače ana apatična razvajens avša. Ampak njuna igra lepo predstavi pravilM -16 za njo? Hahahaha. Res upa ja. Haha
Po videnem, je kar pošteno ocenjeval. Ženske iz Sanjskega moškega so bile res grde, zmagovalka je recimo 6-7, ostale pod 5.
No, edino kar me je zmotilo, je bila visoka ocene neke Ariane na koncu, tam se je videlo, da je dal dobro oceno zaradi Perota. Pa pri tisti fitneserki brez ustnic, pri kateri je zaposlen, je bilo enako.
Forum je zaprt za komentiranje.