slovenski prospekti v ljubljani
teženje ” backpakerjev ” je krivo , da običajni slovenski turist ne zaide v ljubljanske tice / železniška , krekov trg in sloveenska / oziroma ko , čaka ko ena mona in nato hladen tuš.študentkam in študentom je ravno , ko sem se na predvečer dneva državnosti vračal iz TOPOLŠCE http://www.t-topolsica.si / sem na rutinsko vprašanje imate kakšen slovenski prospekt dobil rutiniran odgovor nobenega.kar ni res , saj imajo karto mesta slovensko angleško / sem si sam postregel / in pregled dogotkov v ljubljani / na stojalu / v slovenščini !
kaj je bilo z šjoro, ki je po priimku primorka ne vem , vem pa da je za aroganco dobila nazaj ” slovenci smo pri vas diskriminirani “
in ljubi evro backpakerji , naj nekdo že plune na web karto ljubljane in dobro označi kje sta youst hostla.zakaj poslanstvo ljubljanskih ticev ni odgovarjanje kje so hostli in kje ” predrag ” internet / javni /
temveč midle class !
turistične kartice ljubljane raja ne kupuje / low class / , razglednice pa dajejo pod ceno , vodička ki sem jo srečl na tromostovju je velika beda z še bolj bedno angleščino in rek da je lljubljana bulana drži.še na bledu je uslužbenka tica zmogla malce več prijaznosti !
ko sem prišel v antikvarjat, me je gospa ki jee tam že nekaj desetletij in je bila tam že ko sem eno leto bil dijak v ljublani……………………. , je kljub temu da sem se pustil streči , bila do mene zelo prijazna, pomagala poiskati knjige / humor / mi prijazno zavila in me z nasmeh pozdravila ko sem plačal.
ne vem kaj zavija v ljubljanskih ticih študentarija , mislim da predvsem ljubljansko meglo , sicer pa dobra novica za ljubljanki turizem :
midle in zgornji spodnji razred se seli na periferijo , ljubljanna je vedno bolj zasvinjana / dobesedno rečeno / na tržnici smrdi in takko na prej !
na predvečer državnosti ljubljanski tic na krekovem trgu ni zgogel niti stavka na papirju o proslavi ?
a se bomo res prodali samo zabave željnim in smeti puščajočim backpakerjem , za katere na webu obstaja več ali manj hotmali in portal mns …………………………………………
turizem v ljubljani bo še dolgo beda klju elitnim hotelov in podn hostlom ………………….
težak sem toliko kot vagam, in nič več!bi pa rad poudrail, da je odnos uslužbencev ljubljanskih ticev, to je v glavnem študentov do normalnih slovernskih turistov diskriminatoren.najlažje uje reči nimamo, mar ne.kar pa se hitro izkaže kot laž.
bom pač na dopust hodil drugam, saj v ljubljani ki je bulana razen tranzita tako in tako nimam kaj početi.naj se še naprej ukvarjajo z backpakerji ki so čez poletje spodrinili normalne turiste iz ljubljanskih ticev.z njimi bodo veliko zaslužili
le dan želi
lordwales
Forum je zaprt za komentiranje.