Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice slovenski prospekti v ljubljani

slovenski prospekti v ljubljani

teženje ” backpakerjev ” je krivo , da običajni slovenski turist ne zaide v ljubljanske tice / železniška , krekov trg in sloveenska / oziroma ko , čaka ko ena mona in nato hladen tuš.študentkam in študentom je ravno , ko sem se na predvečer dneva državnosti vračal iz TOPOLŠCE http://www.t-topolsica.si / sem na rutinsko vprašanje imate kakšen slovenski prospekt dobil rutiniran odgovor nobenega.kar ni res , saj imajo karto mesta slovensko angleško / sem si sam postregel / in pregled dogotkov v ljubljani / na stojalu / v slovenščini !

kaj je bilo z šjoro, ki je po priimku primorka ne vem , vem pa da je za aroganco dobila nazaj ” slovenci smo pri vas diskriminirani “

in ljubi evro backpakerji , naj nekdo že plune na web karto ljubljane in dobro označi kje sta youst hostla.zakaj poslanstvo ljubljanskih ticev ni odgovarjanje kje so hostli in kje ” predrag ” internet / javni /

temveč midle class !

turistične kartice ljubljane raja ne kupuje / low class / , razglednice pa dajejo pod ceno , vodička ki sem jo srečl na tromostovju je velika beda z še bolj bedno angleščino in rek da je lljubljana bulana drži.še na bledu je uslužbenka tica zmogla malce več prijaznosti !

ko sem prišel v antikvarjat, me je gospa ki jee tam že nekaj desetletij in je bila tam že ko sem eno leto bil dijak v ljublani……………………. , je kljub temu da sem se pustil streči , bila do mene zelo prijazna, pomagala poiskati knjige / humor / mi prijazno zavila in me z nasmeh pozdravila ko sem plačal.

ne vem kaj zavija v ljubljanskih ticih študentarija , mislim da predvsem ljubljansko meglo , sicer pa dobra novica za ljubljanki turizem :

midle in zgornji spodnji razred se seli na periferijo , ljubljanna je vedno bolj zasvinjana / dobesedno rečeno / na tržnici smrdi in takko na prej !

na predvečer državnosti ljubljanski tic na krekovem trgu ni zgogel niti stavka na papirju o proslavi ?

a se bomo res prodali samo zabave željnim in smeti puščajočim backpakerjem , za katere na webu obstaja več ali manj hotmali in portal mns …………………………………………

turizem v ljubljani bo še dolgo beda klju elitnim hotelov in podn hostlom ………………….

Dej ne bodi no tak težak!

Matr, ti pa obvladaš! En dan v Ljubljani in že imaš rešitve za vse probleme! Čestitam.

težak sem toliko kot vagam, in nič več!bi pa rad poudrail, da je odnos uslužbencev ljubljanskih ticev, to je v glavnem študentov do normalnih slovernskih turistov diskriminatoren.najlažje uje reči nimamo, mar ne.kar pa se hitro izkaže kot laž.

bom pač na dopust hodil drugam, saj v ljubljani ki je bulana razen tranzita tako in tako nimam kaj početi.naj se še naprej ukvarjajo z backpakerji ki so čez poletje spodrinili normalne turiste iz ljubljanskih ticev.z njimi bodo veliko zaslužili

le dan želi

lordwales

http://www.lordwales.com

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close