Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenski možje nad 35

Slovenski možje nad 35

Lepo, potem mu sporoči, da živim v morju, ti pa na kopnem, menda?:)[/quote]

Nasprotja se privlačijo… menda :)[/quote]

Vidim, da si malo zmeden. Ja, to dela zaljubljenost:)). A veš, da lahko takšno stanje traja do treh let?:)

Vidim, da si malo zmeden. Ja, to dela zaljubljenost:)). A veš, da lahko takšno stanje traja do treh let?:)[/quote]

Pri enih tudi dlje :))

Goldfish, a potem je Snoopard zaljubljen vate? Meni ni čisto nič več jasno. :))

Vame sigurno ne, ker to bi bilo utopično in destruktivno, enako kot zaletavanje v steno:))).

Taprava se oglaša ja :))

Ampak Snoopko, saj veš, da meni visoke pete lahko škodujejo, ne vem zakaj pri njih vztrajaš! :))

Vidim, da si malo zmeden. Ja, to dela zaljubljenost:)). A veš, da lahko takšno stanje traja do treh let?:)[/quote]

Koliko je pa življenjska doba zlate ribice?

Koliko je pa življenjska doba zlate ribice?[/quote]

3 želje :))

Misliš tiste, ki jo kupiš v trgovini z živalmi?:) Če je v bučki ne več kot eno leto, ker se ji zvrti od dolgočasja:)).
Če povprašuješ po moji življenjski dobi, naj ti povem, da sem trajnica:). Ker ljudem ne bo nikoli zmanjkalo idej za nove želje, tako da moje poslanstvo ostaja v trajnem razmerju:). Kaj bi me rada utopila?:))) Poskusi:).

Goldfish, a lahko zrihtaš, da bom visoka vsaj 175 cm? :))

Samo potem ne boš več tako hitra, ker se razmerje poruši:). Sicer to ni moja stvar, izpolnim skoraj vse in to bi šlo:). Zdaj pa dost smetenja, ker me bodo drgač slovenski možje nad 35 ujel:)).

Misliš tiste, ki jo kupiš v trgovini z živalmi?:) Če je v bučki ne več kot eno leto, ker se ji zvrti od dolgočasja:)).
Če povprašuješ po moji življenjski dobi, naj ti povem, da sem trajnica:). Ker ljudem ne bo nikoli zmanjkalo idej za nove želje, tako da moje poslanstvo ostaja v trajnem razmerju:). Kaj bi me rada utopila?:))) Poskusi:).[/quote]

Tebe bo en potunkal parkrat :))

Mi je ena čisto dovolj. 🙂
Več žensk, pomeni več problemov. :)[/quote]
S svojimi lasmi Robi, ne z ženskami. ;)[/quote]
Aja…:)
Ne vem, če bi kakšna mantra pomagala. 🙂

To je res.
Sem pa napisal ,da zame sivi lasje niso znak neurejenosti.[/quote]…sivolaske so najbolj zveste punce med vsemi naravnimi barvnimi odtenki…..
Mogoče so ti tudi zato tako všeč? Kako pa to, v vsaki temi vedno na novo odkrijemo toplo vodo…..
Mogoče bi bilo pa res bolje ko bi to mašino ugasnil/a……. 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Misliš tiste, ki se ne barvajo ?
Ker siva bo prej ali slej vsaka. Mogoče bo potem res manj možnosti, da bo varala, ko bo že malo starejša. 🙂

Kar se tiče plešavosti je to težava, na katero se pač ne da vplivati. Mam srečo, da sem bil letos star 35 let in imam še vedno lase, kot pri 18 letih :)))

Kar se pa tiče postave… to je pa vsak sam kriv. Jaz grem še vedno vsaj 3x na teden tečt za pol urce do urco, ker mi ni vseno kakšno postavo imam. Pa ne toliko zaradi drugih, ampak zaradi sebe, ker b se jaz počutil sabo s trebuhom. Pa tud konfekcijsko številko imam že 15 let isto!

Vse je v glavi. Če se nekdo hoče “zapustiti” se pač bo. Najbolj bedni so mi pa izgovori, češ, saj sedaj sem poročen/a in mi ni treba več skrbeti zase!

Čvek mal o kilah, mal o izgledu, mal o letih … Eni so s tem najstniško obremenjeni, četudi naj bi imel že kaj izkušenj z lajfom.

Ker siva bo prej ali slej vsaka. Mogoče bo potem res manj možnosti, da bo varala, ko bo že malo starejša. :)[/quote]

Barva las pa res nima veze pri varanju:). Potem bi po tej logiki vse ognjeno rdeče kar naprej skakale iz cveta na cvet:). Sivolasa miška je kvečjemu manj zanimiva za druge moške, če gledamo zgolj iz vizualne perspektive, ker predvidevam da poleg nebarvanja se recimo tudi nedepilira:)). Kateri moški bi si želel imeti srnico (v smislu poraščenosti).

Ker siva bo prej ali slej vsaka. Mogoče bo potem res manj možnosti, da bo varala, ko bo že malo starejša. :)[/quote]

Barva las pa res nima veze pri varanju:). Potem bi po tej logiki vse ognjeno rdeče kar naprej skakale iz cveta na cvet:). Sivolasa miška je kvečjemu manj zanimiva za druge moške, če gledamo zgolj iz vizualne perspektive, ker predvidevam da poleg nebarvanja se recimo tudi nedepilira:)). Kateri moški bi si želel imeti srnico (v smislu poraščenosti).[/quote]Predvidevam, da “srebrno” barvo las dobiš z leti in bolj kot ta barva prevladuje, bolj postajaš/ostajaš zvest.
Ribica meni se zdi da zaradi barve, leta menda nimajo veze s tem….. 😉 :))
Drugače pa srnica praviš?
Hm, okusi so različni…. eni ga pa tudi nimajo/nimamo…. 😉 Tako da se tudi za srnico najde srnjaček, če le dovolj veselo skaklja okoli…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Bravo “še en Robi”
Moški in ženske smo v mladosti lepi, vitki…
kasneje se povprečen moški zaposli, dobi družino in redno prehrano in se malo spremeni in kakšno kilco pridobi, nič narobe.
Ženske isto, ampak v povprečju jaz opažam, da so res samo izjeme, to so tisti ljudje, ki jim
hrana res ne hasne, oba spola, da ostanejo vitki o 40 in 50+.
Važno je zdravje, higijena in da se ne zpustimo, kakšna kilca gor ali dol pa ni tako pomembna.

Barva las pa res nima veze pri varanju:). Potem bi po tej logiki vse ognjeno rdeče kar naprej skakale iz cveta na cvet:). Sivolasa miška je kvečjemu manj zanimiva za druge moške, če gledamo zgolj iz vizualne perspektive, ker predvidevam da poleg nebarvanja se recimo tudi nedepilira:)). Kateri moški bi si želel imeti srnico (v smislu poraščenosti).[/quote]Predvidevam, da “srebrno” barvo las dobiš z leti in bolj kot ta barva prevladuje, bolj postajaš/ostajaš zvest.
Ribica meni se zdi da zaradi barve, leta menda nimajo veze s tem….. 😉 :))
Drugače pa srnica praviš?
Hm, okusi so različni…. eni ga pa tudi nimajo/nimamo…. 😉 Tako da se tudi za srnico najde srnjaček, če le dovolj veselo skaklja okoli…. :D[/quote]

Saj si sam napisal, da z leti siviš, torej imata povezavo barva in leta:). Glede srnic pa lahko komentirajo le srnjaki:)). Mene ne fascinirajo poraščene noge, mi je gladkost veliko bližje:). Moški pa mora bit kosmat:).

Zato pa je treba spremeniti način prehrane. Saj je logično, da se bomo zredili, če bomo pri 40-tih jedli isto, kot pri 20-tih.
Z leti človek rabi manj. Ker je manj aktiven in prav tako zaradi samega metabolizma.
So pa izjeme.

Nekateri se zapustijo, ker so dosegli svoj namen: upecali nekoga, da jih kao osrečuje, sami s sabo niso srečni, nikoli niti niso bili, zase ne naredijo nič, skoraj nič zato jim tudi ni pomembno kako izgledajo…. 🙁

Ribica lasi se vidijo, emšo je pa skrit ;), drugače pa ti ne bi smela imet probleme z dlakami, ti si gladka, spolzka…… hmmmmm 😉 :)))

pa saj je lahko moški, ki je plešast tudi lep. Agassi je bil prav simpatičen, ko je bil pobrit.

http://www.google.si/imgres?um=1&hl=sl&sa=N&biw=1391&bih=879&tbm=isch&tbnid=jSncdy0EiN31hM:&imgrefurl=https://slo-tech.com/forum/t448744/0&imgurl=https://static.slo-tech.com/49519.jpg&w=426&h=422&ei=7ZZAUM2cFOmF4gTU-YHYDA&zoom=1

http://www.google.si/imgres?imgurl=http://4.bp.blogspot.com/-9nJSVw1JCo8/TiOR6w0jFqI/AAAAAAAAAYI/s47bFyxxGUQ/s1600/6a16ed4783b5d51125b53be40fb3ca29.jpg&imgrefurl=http://tennis-players2011.blogspot.com/2011/07/andre-agassi.html&h=905&w=612&sz=52&tbnid=IqlGQ7J4jn9Z7M:&tbnh=92&tbnw=62&zoom=1&usg=__voNyxNbrmVuWVFbPcrZN196lD7U=&hl=sl&sa=X&ei=O5dAUMnRN-jP4QSXhoCYAg&sqi=2&ved=0CFEQ9QEwCA&dur=930

Pokončen tudi kot pri 18 kljub športanju? – ker to je glavno! Za ženske namreč nima veze, če si star, grd ali zamaščen, ampak da je tvoja moška moč ves čas ista. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close