Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Slovenski moski ste pateticni pusiji, zenske pa mozace

Slovenski moski ste pateticni pusiji, zenske pa mozace

Desi, vsa čast!
Tvoj zapis: “Preveč fanatizma vnašate v pogovore. In premalo “človeškosti”, načeloma velja za skoraj vse debate na tem čveku.
Zadetek v polno. Bravo!
[/quote]
A se moraš kar sam trepljat po rami, ker te drugi nočejo?😆🤣😂

Sem nevidna ženska v telesu moškega.

koga briga, dej spizdi, budalo blesavo. Popij že tiste tablete, da bo mir pred teboj.

recite kar hočete, ampak tukaj ima viharni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prav

recite kar hočete, ampak tukaj ima viharni 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} prav
[/quote]

Seveda ima prav. Tudi ko pada dež imaš prav, ko ugotoviš, da si premočen do kože. Poanta ni v “imeti prav” ampak v tem, kako biti odgovoren in ne zgolj odziven. 🙂

Vztrajaj! .

To je bil argument na mestu. Seveda bi lahko vpletel vse, od Fibonaccijevega zaporedja, distribucij ipd. A to načeloma v takih debatah ni ravno nekaj dobrodošlega. Bistvo je, da “fajn” (v tem primeru dopamin) ni nujno tudi “dobro” (v primeru žensk oksitocin). Do tu ste vse enake. Razlike se začnejo pri “Fibonacciju”. 😉
[/quote]

Ti si pa res primer osebka, ki se mora pod mus metati ven s strokovnim izrazoslovjem, da se prikaže v lepši intelektualni luči. Za golobradega mladeniča še sprejemljivo in razumljivo, da testira pravkar odkrito besedo, za osebo v cvetu jeseni pa je to pravzaprav jasen znak psevdopametovanja. Laik bi nemara celo pomislil, da nekaj kompenziraš.

koga briga, dej spizdi, budalo blesavo. Popij že tiste tablete, da bo mir pred teboj.
[/quote]

Sem nevidna ženska.

Ti si pa res primer osebka, ki se mora pod mus metati ven s strokovnim izrazoslovjem, da se prikaže v lepši intelektualni luči. Za golobradega mladeniča še sprejemljivo in razumljivo, da testira pravkar odkrito besedo, za osebo v cvetu jeseni pa je to pravzaprav jasen znak psevdopametovanja. Laik bi nemara celo pomislil, da nekaj kompenziraš.
[/quote]

Zgrešil(-a) poanto napisanega? Ta komentar govori ravo o izogibanju temu. 🙂

Vztrajaj! .

[/quote]

Eni so pač taki. Kilometri kvazi intelektualnega flancanja, če pa zadeve analiziraš, pa vidiš, da ni v bistvu nič povedal. Ali pa je povedal nekaj, kar bi se dalo povedat z bistveno bolj enostavnim izrazoslovjem, ampak raje izgleda učeno. Pač napihnjene osebe, ki so enkrat prebrale par knjig, iz katerih so povlekle par definicij, ki jih niso čisto razumele, ampak za kokošnjak na monu bo ravno prav, da se mu bodo ene klanjale. :))

Eni so pač taki. Kilometri kvazi intelektualnega flancanja, če pa zadeve analiziraš, pa vidiš, da ni v bistvu nič povedal. Ali pa je povedal nekaj, kar bi se dalo povedat z bistveno bolj enostavnim izrazoslovjem, ampak raje izgleda učeno. Pač napihnjene osebe, ki so enkrat prebrale par knjig, iz katerih so povlekle par definicij, ki jih niso čisto razumele, ampak za kokošnjak na monu bo ravno prav, da se mu bodo ene klanjale. :))
[/quote]

Domnevam, da zmoreš napisati na bolj preprost način. Izvoli, obogati debato, namesto da pišeš bedarije. 😛

Vztrajaj! .

Domnevam, da zmoreš napisati na bolj preprost način. Izvoli, obogati debato, namesto da pišeš bedarije. 😛
[/quote]

Pravzaprav mu je že uspelo. Za razliko od tebe.😀

V bistvu tvoje pisanje temelji na povsem napačnih predpostavkah, tako da… Ne vem, kaj bi ti vsebinsko sploh odgovorili, razen tega, da so moje ženske zelo zadovoljne… Tudi zaradi učinkov aplikacije tega, kar pišem.
[/quote]

Tudi zaradi učinkov aplikacije tega, kar pišem.

to kar pišeš, je afnanje in kričanje po tem, da bi te imeli za učenega. “Tvoje ženske so zadovoljne zaradi učinkov aplikacije tega, kar pišeš.” Moj bog, no. In če bi napisal “Moje ženske so zadovoljne, ker tudi v praksi izvajam to, kar pišem”, bi ti padla krona z glave, ne? In v vsakem drugem stavku tako kvazi preseravanje. Zakaj točno je to potrebno, če ne zaradi neke vzvišene drže, ko ti je v zadoščenje, da te “navaden” folk ne bo razumel.

Tudi zaradi učinkov aplikacije tega, kar pišem.

to kar pišeš, je afnanje in kričanje po tem, da bi te imeli za učenega. “Tvoje ženske so zadovoljne zaradi učinkov aplikacije tega, kar pišeš.” Moj bog, no. In če bi napisal “Moje ženske so zadovoljne, ker tudi v praksi izvajam to, kar pišem”, bi ti padla krona z glave, ne? In v vsakem drugem stavku tako kvazi preseravanje. Zakaj točno je to potrebno, če ne zaradi neke vzvišene drže, ko ti je v zadoščenje, da te “navaden” folk ne bo razumel.
[/quote]

Zato ker programerji uporabljamo besedo aplikacija (nem.: Anwendung). Upoštevati je treba, da je moj vsakdan obarvan z 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Nemščine, 30{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Angleščine in 10{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} Slovenščine. Sicer pa imaš prav. Se bom v prihodnje bolj potrudil.

Vztrajaj! .

Ravno zato obstajajo pretežno ženski poklici. To so tisti, ki vključujejo skrb za druge. Ti poklici praviloma niso tako obremenjeni z doseganjem ciljev in učinkovitostjo, zatorej ženske v teh poklivih niso toliko izpostavljene tvorjenju “moških hormonov”, temveč “ženskih”, zato so bolj zadovolj(-e-)ne…
[/quote]

Vse gradiš na hormonski biološki bazi. Niti slučajno ni tako. Poznam ženske, ki jim je največji stres delo z drugimi, skrb za druge. Po tvoji logiki bi bile medicinske sestre najbolj zadovoljna bitja na svetu, lepo skrbijo za druge in se hkrati sproščajo. Ja, šur!! Baje so vse v stresu in zapuščajo službe. Jaz sem tip ženske, ki ji je sanjsko delo tako, da te vsi pustijo pri miru, ko delaš, imaš odgovorno delo, moraš biti učinkovit, čas preganja, ampak to mi zelo ustreza. Ker sem efektivna in hitra, na živce mi gredo počasneži, tisti, ki non stop jamrajo… skratka najraje delam sama. Ko pridem domov k svojemu tipu, se sprostim ob skupnem delanju večerje, sproti pospraviva, potem pa večerja in deci dobrega vina. Vse te teorije, ki bazirajo na zgolj eni edino možni varianti, se v praksi hitro podrejo. Kot še zdaleč ni res, da vsem ženskam ustreza delo, ki vključuje skrb za druge, tudi ni res, da nobenemu moškemu tako delo ne ustreza. Pa ni ne taka ženska možača in ne tak tip poženščen. Na napačnih predpostavkah gradiš svoj imperij.

Vse gradiš na hormonski biološki bazi. Niti slučajno ni tako. Poznam ženske, ki jim je največji stres delo z drugimi, skrb za druge. Po tvoji logiki bi bile medicinske sestre najbolj zadovoljna bitja na svetu, lepo skrbijo za druge in se hkrati sproščajo. Ja, šur!! Baje so vse v stresu in zapuščajo službe. Jaz sem tip ženske, ki ji je sanjsko delo tako, da te vsi pustijo pri miru, ko delaš, imaš odgovorno delo, moraš biti učinkovit, čas preganja, ampak to mi zelo ustreza. Ker sem efektivna in hitra, na živce mi gredo počasneži, tisti, ki non stop jamrajo… skratka najraje delam sama. Ko pridem domov k svojemu tipu, se sprostim ob skupnem delanju večerje, sproti pospraviva, potem pa večerja in deci dobrega vina. Vse te teorije, ki bazirajo na zgolj eni edino možni varianti, se v praksi hitro podrejo. Kot še zdaleč ni res, da vsem ženskam ustreza delo, ki vključuje skrb za druge, tudi ni res, da nobenemu moškemu tako delo ne ustreza. Pa ni ne taka ženska možača in ne tak tip poženščen. Na napačnih predpostavkah gradiš svoj imperij.
[/quote]

Se strinjam. Sam v splošnih debatah pogosto uporabim razmerje 1:2:4, ker je binarno, s celimi števili, si ga je lahko zapomniti, sociološko vzdrži (1/7 velja za mejnik kritične mase) in dober približek “Fibonaccijevega zaporedja” (distribucije, ki se pojavlja v naravi).

Iz tega izhaja, da za 4/7 žensk oz. moških zadeve v celoti držijo, dve od sedmih sta “nekje vmes”, 1/7 pa je blizu moškemu svetu (odtod feministke). Obratno enako velja za moške.
Saj pravim… Preveč ste fatalisti v debatah. Nekaj več človeškosti bi prav prišlo.

Vztrajaj! .

P.S.: Je pa napačno sklepanje, da odnosi ne temeljijo na hormoski bazi. Ljudje smo predvsem hormonska bitja. Vse drugo je nadgradnja.

Vztrajaj! .

Hormoni so kemikalije.

In v debatah se pogosto celo uporabi: saj je bil v redu, ampak ni bilo kemije med nama. Ženske podzavestno vedo…

Vztrajaj! .

Ta balkanski prazni nakladač je dost večja brezvezna driska celo od darwina. Takega bi pa človek raje nosil, kot poslušal. 😅

https://youtu.be/KgzQuE1pR1w

Vztrajaj! .

Kot nematerialno bitje z lahkoto potujem skozi jedro zvezde.

Sicer pa… Tisto, česar bi se mogel od teh strašnih chefoorjev ti naučiti je ponos, ko gledajo rezultate svojega dela, ki omogoča drugim užitek. To je tipična moška drža. Delovanje moškega lahko poenostavimo na problem-rešitev.

Ko se moški sooči z velikim problemom, se lahko umakne, ga odmisli (začasno pozabi) in se začne ukvarjati z nadomestnimi problemi. Frustracija in stres se pojavita, ko je nemogoče odmisliti problem. To je za moškega najbolj stresno. In tu se pojavijo ponavadi zakonske težave… Kajti, ko je ženska frustrirana, mora o tem govoriti. GOVORITI in biti deležna sočutja. Periodično! Kot vreme. Ki se periodično menja. Ženski ne moremo reči: to sva razrešila že prejšnji mesec. Ženska potrebuje govoriti o problemih, biti slišana, deležna pozornosti, sočutja.

Moški, opazujte klepet žensk na kavici: prikimavanje, čudenje, vživljanje,… Nobene rešitve. Kristalizacija (odmetavanje balasta). To je način, kako ženska obvladuje stres. Problem nastane, ko moški potrebuje umik. Ženska ta umik interpretira, da mu ni mar zanjo. Ona potrebuje govoriti. On umik. Kako razrešiti ta gordijski vozel? Če bo ženska silila v moškega, bo ta “kopal tunel s čajno žličko, da bi pobegnil iz zapora”. Če jo bo moški zapostavljal, bo tolažbo ona poiskala drugje…

Kako torej presekati ta “gordijski vozel”?

Vztrajaj! .

Se strinjam. Sam v splošnih debatah pogosto uporabim razmerje 1:2:4, ker je binarno, s celimi števili, si ga je lahko zapomniti, sociološko vzdrži (1/7 velja za mejnik kritične mase) in dober približek “Fibonaccijevega zaporedja” (distribucije, ki se pojavlja v naravi).

Iz tega izhaja, da za 4/7 žensk oz. moških zadeve v celoti držijo, dve od sedmih sta “nekje vmes”, 1/7 pa je blizu moškemu svetu (odtod feministke). Obratno enako velja za moške.
Saj pravim… Preveč ste fatalisti v debatah. Nekaj več človeškosti bi prav prišlo.
[/quote]

Vpleteš ene par učenih besed, eno kvazi teorijo, pa si že domišljaš, da si sproduciral nekaj blazno pametnega. Pa je samo verbalna diareja.
Mimogrede, tako si obseden z neko fiksno predstavo o moških in ženskah, pri tem pa jo s to verbalno diarejo sam podiraš. Ženske naj bi bile tiste, ki so bolj verbalne, pa tebi večina ne seže niti do kolen. Toliko flanca, kot ga ti sproduciraš, ga redko katera ženska. Imaš namesto testosterona estrogen in posledično “ženske” možgane? 😄

Verbalno je stvar čelnega režnja. Moški princip je: problem => rešitev. Zgolj v vednost. Sicer pa: ponudi boljšo razlago. Jaz jo (za razliko od vas) z veseljem sprejmem.

Verbalno je stvar čelnega režnja. Moški princip je: problem => rešitev. Zgolj v vednost. Sicer pa: ponudi boljšo razlago. Jaz jo (za razliko od vas) z veseljem sprejmem.

Vztrajaj! .

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close