Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenski goljufivi podjetniki, pri kitajcih tudi 3000 procent ceneje

Slovenski goljufivi podjetniki, pri kitajcih tudi 3000 procent ceneje

Preko temuja sem si nabavil čisto enake za delati doma. Cena skupaj na temuji 25~ evrov. V Slo. preko 100+ evrov.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9558, 23.04.2025 ob 08:12

Anonimno 3319, 22.04.2025 ob 19:54

Vi bi vse kupovali po 1€ kot Kitajci, plače bi imeli pa 3k€, kot Nemci. Vam ni jasno da to ne gre skupi?

od kdaj pa imaš ti nemške plače sirota jerica. ti še ciga… nimaš, že dolgo ne. vsak cig…v slo imma več dnarja k medicinska sestra na minimalcu, daj si to zabij v betico.

kar se pa kitajcev tiče, da delajo zastonj, kitajc dela za nižnjo plačo kot slovenc seveda, saj ima tudi 100 krat nižje stroške. pojdi malo po svetu, aja nimaš za prevoz najbrž. v vietnamu je cel ananas ki ga dobiš ori kosilu 10 ameriških centov, pri nas pa mala posodica v trgvovini koliko, pojdi v špar pogledat, kok ti kasirajo za tisti mali piskrček plastični, spar to go. vse kar se slovenec dotakne se pozlati v smislu končne cene. kitajc vietnamc azija tam se za dva dolarja naješ ko bomba, kaj dobiš pri nas za dva evra, tud čik gumija ne več se men zdi.

Za razliko od tebe, sem vse tiste države že pred 30timi leti in do danes, večkrat prepotovala. Ker vi tukaj nimate nobene predstave o življenju tam ti dam samo 2 iztočnici pa naštudiraj in potem pridi nazaj bova še kaj rekla na to temo.

1. sindikati v EU in delovni pogoji.

2. ko boš ti na svoji parceli uredilo nasad Ananasa, ga pa v Šparu prodajaj za 10 centov, boš?

Ne razumejo in nočejo razumeti. Njim se “ne splača” delati za manj kot dva jurja, hkrati pa bi kupovali robo za en evro. E, to ne gre, sinko. Že za čisto preprosto opravilo, kot je recimo košnja trave ali pospravljanje hiše, bi radi imeli vsaj 10 evrčkov na uro. Zanima me, za koliko bi prodajal sam, če bi znal kaj narediti ali proizvesti? A? Kaj pa vem, pojdi v gozd in naberi en kilo kostanja. Za koliko ga boš prodal? 1 evro?

Anonimno 3319, 23.04.2025 ob 09:55

Za razliko od tebe, sem vse tiste države že pred 30timi leti in do danes, večkrat prepotovala. Ker vi tukaj nimate nobene predstave o življenju tam ti dam samo 2 iztočnici pa naštudiraj in potem pridi nazaj bova še kaj rekla na to temo.

1. sindikati v EU in delovni pogoji.

2. ko boš ti na svoji parceli uredilo nasad Ananasa, ga pa v Šparu prodajaj za 10 centov, boš?

če si ti kaj prepotovalo, no če pa si pa nisi kaj dosti odneslo od tega.

na sindikate in bruselj mafijo s ejaz poščijem to je za zabito čredo. v titovem socializmu SVOBODI VSEH SVOBOD, si lahko redil doma prašiče kure nihče ti ni težil, danes pa ti bruslej mafija to vs eprepoveduje in ti žreš kadavre iz poljske in ostalo eu svinjarijo.

ananas sem samo omenil kot cenovno ugodno primerjavo, nimaš ti pojma kako to plantaža nastane, nisem nič guglav ker sem razgledam in intelekt nad intelekti in to vem že dolgo časa. večina ananasa izhaja iz kostarike, kjer uničujejo pragpzdove za kapial, tam pol naredijo plantažo ananasa in ananas je kemično najbolj pesticidno zastrupljen sadež na svetu, porabijo kdo ve kake strupe bojne strupe okrog 10 kg na hekrat za zatiranje škodljivcev. povprečno je na hekrat v normalni državi cca 1.5 kg na hekrat seveda preverjenih pesticidov in herbicidov. moje osebno mneje je, da mi ne sežeš do kurca pa imam tako dolgega da se mi po tleh vleče.

Anonimno 8413, 23.04.2025 ob 10:08

če si ti kaj prepotovalo, no če pa si pa nisi kaj dosti odneslo od tega.

na sindikate in bruselj mafijo s ejaz poščijem to je za zabito čredo. v titovem socializmu SVOBODI VSEH SVOBOD, si lahko redil doma prašiče kure nihče ti ni težil, danes pa ti bruslej mafija to vs eprepoveduje in ti žreš kadavre iz poljske in ostalo eu svinjarijo.

ananas sem samo omenil kot cenovno ugodno primerjavo, nimaš ti pojma kako to plantaža nastane, nisem nič guglav ker sem razgledam in intelekt nad intelekti in to vem že dolgo časa. večina ananasa izhaja iz kostarike, kjer uničujejo pragpzdove za kapial, tam pol naredijo plantažo ananasa in ananas je kemično najbolj pesticidno zastrupljen sadež na svetu, porabijo kdo ve kake strupe bojne strupe okrog 10 kg na hekrat za zatiranje škodljivcev. povprečno je na hekrat v normalni državi cca 1.5 kg na hekrat seveda preverjenih pesticidov in herbicidov. moje osebno mneje je, da mi ne sežeš do kurca pa imam tako dolgega da se mi po tleh vleče.

Ti se lahko 100x poščiješ na karkoli, pa to ne spremeni moči sindikatov, ki jih imajo v EU in še posebej pri nas, da diktirajo plačno in druge politike. Piščancev ti pa noben ne brani imet doma, sam si prelen da bi to počel, pa so ti pol vsi drugi krivi za vse.

Verjetno nimaš pojma kolk v Aziji stane košček sira in zakaj, tko da bova kar tukaj zaključila, ker  … kot rečeno, pojma nimaš.

tukaj debatiramo o goljufivih slo podjetnikih in ne o starih frigidnicah

Anonimno 10927, 22.04.2025 ob 17:57

Pred ca dvema letoma sem v sloveniji kao huda akcija kupil neko kozmetično zadevo za eno, plačal sem 30 evrov mislim da je bila še poštnina 3 4 evre. To isto stvar sme kupil zadnjič še pri kitajcih na tej zani spletni strani, brezplačan poštnina za 1,23 evra. Kupujem že nekaj časa in vse kupim tam, pol sem kupil usb kabel type c pa so se zmotili in poslali micro usb, seveda so mi vrnili nazaj ves denar za izdelek , sedaj pa sem se spomnil, da lahko z adapaterjem to rešim in kle pr nas je en adapter od 6 do navzgor brez omejitve, pri kitajcih pa 4 kos ,1.30 evra. Večjih nategunov kot so slovenski podjetniki goljufi, ali pa kar kriminalci pač ni, če mene vprašate, kje je kle država a je to legalno, da ima en take profite. Tito je to vse zvozil na goli otok, pol so pa jamrali da so politično tam, na golem otoku ni bilo političnih disodentov to je domobranska laž, tam so zmetali kriminalce lopove vseh vrst, take ki so leta 1992 prilezli na dan in so si nakradli milijone ali kar milijarde. Je še kakšen pošten podjetik v slo, ampak od 100 mogoče en. Tud šravfe kupim pr kitajcih niti ene zadeve več ne kupim v slo .

ko boš znal izračunati, koliko je “3000 procent ceneje”, boš počasi ugotovil tudi, kam pelje ta način kupovanja izdelkov z dumpinško ceno

Halo, na katerem planetu živiš? Že 20 let je tako. Pa niso problem Slovenci, ki ti projajajo kitajske perle in čopiče. Vso industrijo so pohlepneži preselili tja, ker je bilo ceneje.
Zdaj pa še enih gumbov v EU ne znamo več narest.

Zaostali smo.

tedit, 23.04.2025 ob 15:26

Halo, na katerem planetu živiš? Že 20 let je tako. Pa niso problem Slovenci, ki ti projajajo kitajske perle in čopiče. Vso industrijo so pohlepneži preselili tja, ker je bilo ceneje.
Zdaj pa še enih gumbov v EU ne znamo več narest.

Zaostali smo.

Sej lahko fabrko za gubme odpreš pa jih za đabe prodajaš, a ti kdo to preprečuje?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close