Slovenske plaže so primerne samo še za pse
Tudi jaz imam psa.
Ampak to ne pomeni, da moram potem psa vleč sabo na plažo, gostilno, trgovino, pokopališče, bolnišnico….. in spat skupaj s psom.
Psa imam zase, ne za druge.
Če imaš ti fetiš in potrebo spati in se kopati s psom, to počni doma v svoji kopalnici ali garaži, kot je to počel Baričevič.
Ne rabiš ti svoje nagravžne sprevrženosti vsiljevati drugim normalnim ljudem.
A primitivci smo?
Hočeš povedat, da si ti napredna in razgledana, ker se kopaš s psom?
[/quote]
Tako. Ti si pa primitivna in prostaška. V bodoče dobro premisli, preden žališ nekoga samo zato, ker razmišlja drugače kot ti.
Če pa ti misliš, da izpadeš fina dama, če se zmrduješ nad psom, se pa motiš. Izpadeš samo ena zategnjena zagrenjenka.
Razgledanost pa s tem nima nobene veze. Preprost človek pač očitno niti ne pozna pomena besede razgledanost.
Tudi jaz imam psa.
Ampak to ne pomeni, da moram potem psa vleč sabo na plažo, gostilno, trgovino, pokopališče, bolnišnico….. in spat skupaj s psom.
Če imaš ti fetiš in potrebo spati in se kopati s psom, to počni doma v svoji kopalnici ali garaži, kot je to počel Baričevič.
[/quote]
Upam da ti res čimprej pridejo in rešijo tvojega psa z verige, upam da si vsaj toliko, da kakšno vodo dobi al pa mogoče kej za pojest…ja jest morjo kužki ja…..
Pa nehi že stem tvojim beričevičom, ker zgleda da samo tebi po glavi hodi….me kr strese ko pomislim na tvojga ubogega psa….
Upam da ti res čimprej pridejo in rešijo tvojega psa z verige, upam da si vsaj toliko, da kakšno vodo dobi al pa mogoče kej za pojest…ja jest morjo kužki ja…..
Pa nehi že stem tvojim beričevičom, ker zgleda da samo tebi po glavi hodi….me kr strese ko pomislim na tvojga ubogega psa….
[/quote]
A da mi naj odvzamejo psa? Zakaj pa?
Jaz pa upam, da k tebi čim prej pridejo in ti odvzamejo tvojega psa, ker spanje s psom je zoofilija.
A da morajo kužki jest? A bejži no? Kaj pa kužki jedo? A solato in jabolka?
Aja, ovce, telički, zajčki, piščanci….ki jih tvoj pes požre v briketih, to zate niso živali, so zgolj nič vreden futer tvojega psa, a ne?
Pokvarjenci pesjanarski, ste navadna banda. Vse živali bi pobili, samo da gre vaš pes lahko z vami na morje.
Tudi jaz imam psa.
[/quote]
Nagravžna sprevrženost je, če vzameš psa s seboj na dopust? Pa daj, ženska, ti nisi zdrava.
Pa toliko tega baričeviča ven mečeš, malo si mi ti sumljiva.
Praviš, da imaš psa, pa nikamor ne gre s teboj. Torej ga doma skrivaš v garaži. Hmmm a ni tudi baričevič imel psa v garaži?????????
No, pa saj se ni treba kregat! Tema se je spet izrodila, samo zato, ker ste pasji lastniki tako občutljivi. Če bi se držali pravil: psa na vrvico, pospravljati za njim, na plaži v vodo z njim samo tam, kjer je dovoljeno, na posteljo oziroma na stol samo doma, pa mislim, da ne bi bilo nobenega problema. Ne pa, da pridem v bife, pa za mizo na enem stolu lastnica, na drugem pa pes….to res ni ok. Če ga imate pa doma na stolu, pa nimam nič proti.
Preberi še 1x za seboj, potem pa še trdi, da sovražniki živali niste eni navadni prostaški primitivci.
[/quote]
A meni očitaš da sem sovražnik živali in primitivec?
Kaj si pa ti, ker morajo zaradi tvojega psa poklat in ubit lepo število ovc, zajcev, kokoši, govedi…..?
Zaradi modnega trenda imaš v hiši in na plaži psa, ki žre meso in druge nedolžne živali in drugim očitaš, da so sovražniki živali?
S kakšno pravico ti očitaš nekomu, da je sovražnik živali, če pa si ti tista, zaradi katere morajo umreti nedolžne ovce, koze, zajci telički itd….? A zaradi tebe ubite ovce, zajci, telički, piščančki itd…niso živali?
Če ti ne bi imela svojega bizarnega fetiša in nekakšne potrebe modernosti ravno psa, ki je mesojedec, vlačiti na morje in spati z njim, bi s tem prihranila življenje številnim drugim živalim, veš? Le da si toliko butasta, da ne skužiš preprostih dejstev, da je žival še kaj drugega ne samo pes..
Hočeš mesojedo žival v bajti in potem lapaš, da imaš rada živali..
Budala pesjanarska
Nagravžna sprevrženost je, če vzameš psa s seboj na dopust? Pa daj, ženska, ti nisi zdrava.
Pa toliko tega baričeviča ven mečeš, malo si mi ti sumljiva.
Praviš, da imaš psa, pa nikamor ne gre s teboj. Torej ga doma skrivaš v garaži. Hmmm a ni tudi baričevič imel psa v garaži?????????
[/quote]
Zakaj bi pa moral pes hoditi z menoj? Z mano hodi moja zakonska partnerica.
Če ti namesto moža vlačiš sabo na morje psa in če namesto z možem rajhe spiš s psom, to še ne pomeni da si napredna, to pomeni da si prismuknjena, če se lepo izrazim..
A da mi naj odvzamejo psa? Zakaj pa?
Jaz pa upam, da k tebi čim prej pridejo in ti odvzamejo tvojega psa, ker spanje s psom je zoofilija.
A da morajo kužki jest? A bejži no? Kaj pa kužki jedo? A solato in jabolka?
Aja, ovce, telički, zajčki, piščanci….ki jih tvoj pes požre v briketih, to zate niso živali, so zgolj nič vreden futer tvojega psa, a ne?
Pokvarjenci pesjanarski, ste navadna banda. Vse živali bi pobili, samo da gre vaš pes lahko z vami na morje.
[/quote]
Probej se mal zadržat veš……a se na kužka tut tkole zderaš skos doma, oziroma ga sploh kej pogledaš čez dan, a sam tuki gor tvoje bedne fore pa izgovore pišeš…
Kaj si pa ti, ker morajo zaradi tvojega psa poklat in ubit lepo število ovc, zajcev, kokoši, govedi…..?
Zaradi modnega trenda imaš v hiši in na plaži psa, ki žre meso in druge nedolžne živali in drugim očitaš, da so sovražniki živali?
S kakšno pravico ti očitaš nekomu, da je sovražnik živali, če pa si ti tista, zaradi katere morajo umreti nedolžne ovce, koze, zajci telički itd….? A zaradi tebe ubite ovce, zajci, telički, piščančki itd…niso živali?
Če ti ne bi imela svojega bizarnega fetiša in nekakšne potrebe modernosti ravno psa, ki je mesojedec, vlačiti na morje in spati z njim, bi s tem prihranila življenje številnim drugim živalim, veš? Le da si toliko butasta, da ne skužiš preprostih dejstev, da je žival še kaj drugega ne samo pes..
Budala pesjanarska
[/quote]
ne se tolk napenat, k ti uhka kakšno žilco raznese:)…….a ti maš to psa vegetarjana…al ga maš na presni hrani…….ej da ni plastičn k ti ga je mami iz italije prnesla?…pa da še nis ugotovila?…no sej boš k bo treba baterije zamenat:):):)
Budala pesjanarska
[/quote]
Imaš spet napad norosti? Sploh ne mislim več brati tvojega bolnega besnenja.
Samo v vednost. Nimam psa! Ne moreš verjeti, kaj, da se nekdo zavzame za lastnike psov, čeprav sam psa nima? Tole ne gre v tvojo zabito butico, kaj? Zaradi mene ne umre nobena žival. O kakšni številki ubitih živali pa lahko govorimo zaradi tvojega požrešnega želodca?
Ampak glej, s svojim izpadom si samo še 1x potrdila, da si PRIMITIVKA!
ne se tolk napenat, k ti uhka kakšno žilco raznese:)…….a ti maš to psa vegetarjana…al ga maš na presni hrani…….ej da ni plastičn k ti ga je mami iz italije prnesla?…pa da še nis ugotovila?…no sej boš k bo treba baterije zamenat:):):)
[/quote]
Moj pes žre ostanke, da se hrana ne meče stran. Ker metati hrano stran se ne sme. In moj pes se nič ne pritožuje. Je zdrav in ga ne rabim vlačit okoli veterinarjev kot to počnete vi pesjanarji, ki svoje pse pravite, da fotrate, kao, zdrave konzerve in brikete. In moj pes je pes čuvaj ne tako kot pri tebi, ko je pes tvoj posteljni in življenski partner.
Sicer moj pes ni na ketni, je v ogradi, ampak tudi, če bi bil na ketni res ne vem kaj je tukaj toliko narobe? A goveja živina, ki pogine, da je hrana vašim psom in ki je privezana na meter dolgi ketni k jaslim, se ti pa nič ne smili? Zakaj je zate goveja živina lahko privezana, tvoj pes pa ne sme bit? Aja, ker kravica je v tvojih očeh samo pasja hrana.
Tudi jaz imam psa.
[/quote]
Še enkrat podpis!
Moj pes žre ostanke, da se hrana ne meče stran. Ker metati hrano stran se ne sme. In moj pes se nič ne pritožuje. Je zdrav in ga ne rabim vlačit okoli veterinarjev kot to počnete vi pesjanarji, ki svoje pse pravite, da fotrate, kao, zdrave konzerve in brikete. In moj pes je pes čuvaj ne tako kot pri tebi, ko je pes tvoj posteljni in življenski partner.
Sicer moj pes ni na ketni, je v ogradi, ampak tudi, če bi bil na ketni res ne vem kaj je tukaj toliko narobe? A goveja živina, ki pogine, da je hrana vašim psom in ki je privezana na meter dolgi ketni k jaslim, se ti pa nič ne smili? Zakaj je zate goveja živina lahko privezana, tvoj pes pa ne sme bit? Aja, ker kravica je v tvojih očeh samo pasja hrana.
[/quote]
Ni več kaj dodati. Tebi bi morali takoj odvzeti psa!!!!!!
p.s. krava ni pasja hrana, krava je predvsem TVOJA hrana!!
[/quote]
Do zdele nism pogruntu al si tip al ženska…ok zgleda si neki umes:)……..usrane navaden, da rabiš psa čuvaja….pa omejeno bitje v glavi si, če misliš da je vredu, da je pes na ketni…..sej ma vsaka palca dva konca verjem……..bolnik!!
Ni več kaj dodati. Tebi bi morali takoj odvzeti psa!!!!!!
p.s. krava ni pasja hrana, krava je predvsem TVOJA hrana!!
[/quote]
Pridi in mojega psa odvzemi ti! Te povabim.
Aja, samo ne garantiram, da boš domov morda potem odšla z raztrganimi hlačami, ker moj pes je pes in pozna plen, ne pa to s čimer ti spiš in kar imaš ti v bajti, ko ni ne frajtonarica, ne maček in ne dihur in mu praviš pes.
Forum je zaprt za komentiranje.