Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Slovenske plaže so primerne samo še za pse

Slovenske plaže so primerne samo še za pse

Tisto je bila najbrž mularija od cuckarjev.

Jaz pa dosti raje vidim, da mimo mene priplava pes, ki lovi žogico, kot da se mularija podi mimo mene, kriči, šprica, vrešči in si podaja žogo nad mojo glavo.
[/quote]

Tudi jaz. Dosti bolj kot psi mi gredo na jetra nevzgojeni človeški sončki.
Priznam pa, da bi mi tudi psi šli, če bi bili nevzgojeni.

Vem za še eno tržno nišo: brez cvilečih otrok. Aja, saj to že imajo na Hrvaškem, v Grčiji… V Sloveniji jim še ni kapnilo.

Tisto je bila najbrž mularija od cuckarjev.
[/quote]

Ko zmanjka argumentov, pišete pa take neumnosti….

Jaz pa dosti raje vidim, da mimo mene priplava pes, ki lovi žogico, kot da se mularija podi mimo mene, kriči, šprica, vrešči in si podaja žogo nad mojo glavo.
[/quote]

Vidiš, vsak po svoje a ne? Zato pa so plaže ločene. Po hrvaških kampih imajo večinoma vhode v morje, posebej označene za pse in ti greš komot tja plavat, jaz pa, ki tega ne maram, pa raje plavam z otroki.

Točno tako, najboljša rešitev.

Nekaj dni nazaj so predvajali prispevek na tv Slo, kjer so izrecno vabili in predstavili to slovensko “turistično” pasjo ponudbo.
Dejstvo je, da so VSI slovenski obmorski kampi namenjeni pasjim plažam. VSI. Izrecno poudarjajo, da so ti kampi in plaže prijazne psom in pse še posebej vabijo. Tudi najbolj znana Izolska plaža “Svetilnik” naj bi bila namenjena pasjim vragolijam in pasjemu kopanju. Hvala res! Če slovenski obmorski turizem sloni na pasjem kopanju, se slovenskemu turizmu res lepo piše. Če je naše morje, ki je že itak dovolj umazano, potem namenjeno še samo pasjemu kopanju, potem slovenskega morja res ne potrebujemo in naj se to pasje morje komot prepusti Hrvatom, samo če ga želijo. Brez arbitraže naj ga vzamejo.

Res je, da so psi dovoljeni tudi na Hrvaškem. Kaj pa naj drugega? Ampak na hrvaškem še vseeno obstajajo normalne turistične ponudbe, tako hotelske, kot tudi apartmajske, kampi itd…kjer je psom strogo prepovedano. Dober in kvaliteten ponudnik turističnih storitev ne potrebuje pasjih turistov, imajo še kaj drugega za ponudit razen pasjega kopanja.

In še eno dejstvo je.
Največji pasji turisti izhajajo prav iz Slovenije. In najbolj nesramni pasji turisti so ravno Slovenski turisti. Po večini z Ljubljanskimi registracijami. Vsak Ljubljančan ima že psa sabo na plaži. Potem pa, jasno, svojega psa peljejo še sabo v gostilno na pizzo.
In kar je presenetljivo, tudi po zagotovilih domačinov Hrvatov, so še najboljši in še najbolj normalni ter disciplinirani turisti, Čehi in Poljaki.

No, zdaj pa pasjeljubci, kateri na dopust in na morje vlečete svoje pse sabo, udrite!
Če je cilj slovenskega turizma pasja ponudba, potem je slovenski turizem dobesedno na psu.
Gremo na Hrvaško.
[/quote]

Nč udrite…bon na drug način povedu….rajš spim s kermukolpsam k pa z tabo zategnenc….hahaha:)

Bravo…..sej teli k jim gre use nažiuce od psounaprej, so edin doma za u klet pa luč ugasnt….

Glede na to, da se obračaš name, mi pripisuješ stvari, ki jih ne počenjam in me s tem žališ, si očitno TI ena takšna primitivka, ki delaš vse zgoraj našteto.

Je pa itak jasno, da samo primitivci ne marajo živali.

Sicer je pa tudi to ena izmišljena tema….
[/quote]
A primitivci smo?
Hočeš povedat, da si ti napredna in razgledana, ker se kopaš s psom?

Nč udrite…bon na drug način povedu….rajš spim s kermukolpsam k pa z tabo zategnenc….hahaha:)
[/quote]
No ja, vsak s sebi enakim. Tudi Baričevič je raje spal s psom kot s žensko.
Ne vem pa, zakaj moraš to naglas govort.

Bo pa zato na plažah več vas, ki sovražite ljudi in ki imate usrane riti in glivične nohte.

No ja, vsak s sebi enakim. Tudi Baričevič je raje spal s psom kot s žensko.
Ne vem pa, zakaj moraš to naglas govort.
[/quote]

tis tut en agiliti pover….pametn/a za tipkovnco usrano:)

Se pravi, po tvojem, bi bilo bolj primerno, da se tudi v toplicah termah in bazenih kopajo psi namesto ljudi, da v mesnico po meso hodijo psi namesto ljudi, da v bolnišnicah v ambulanti ali za operacijsko mizo streže pes, da v restavracijah streže in kuha pes, da na tržnici paradajz tehta pes….
In konec koncev, zakaj na plaže ne bi vabili prašiče, krave, ovce, konje oziroma vse živali, ki jih premorejo kmetje doma?
[/quote]

Ti poverček kakšen ma pa pe kej okus? 🙂

sam za agilitija…:):):)
https://www.facebook.com/LADbible/videos/4782889911758161/

Ti poverček kakšen ma pa pe kej okus? 🙂
[/quote]

Naj bo cucek ali pesek, samo da je mesek.

No evo vse si povedu al povedala…tema se lahko zaklenje…hahahahahahahaha

Prejsnji teden v primorski bolnosnici pride par s psom na urgenco. On je sicer nekaj sepal, ona pa sprehajala psa. Lahko, da je tudi pes potreboval urgentno oskrbo 😉 zato, da teh psov je malo morje povsod. Imamo 2 psa, pa jih ne vozimo vsepovsod.

Bogi tvoji psi, čimprej jim najdite boljši dom……

Podpis kaj? Tip bere o Y, pise pa o X.
[/quote]

podpis, da je vse prav napisal. Samo bedakom in konjem je težko kaj dopovedati…in pasjeljubcem.

Hočete turizem? Hočete. Torej se sprijaznite s tem, da pač nekateri imamo pse, otroke, nekateri so na invalidskih vozičkih, drugi se ga napijejo. Nehajte se pritoževat, čez vse kar leze in gre. Turizem se mora prilagoditi gostu in kogar to moti naj se preseli

Pes je pes in konec.
No zdaj bom pa še jaz po hotelih spraševala, če so psi po sobah. Fuj !
Zakaj jim ne naredijo posebej za njih hotel,kamp,trgovino,plažo….in tam naj bodo .
Aaaa to pa pasjeljubci ne bi, ker bi bili diskriminirani.
A jaz pa nisem ?!
Zgubljate kompas. Odtujujete se od ljudi pol pa nimate nobenega, ki bi vam čuval psa. Marš

Bogi tvoji psi, čimprej jim najdite boljši dom……
[/quote]

bogi tvoji psi, ki ti ne morejo uiti….

bogi tvoji psi, ki ti ne morejo uiti….

[/quote]

Buci buci……prit na obisk, boš lohka uzuni spau ker not so vsepovsot kužeti pa drugi stokrat bolj prijetne žvali kot pa ljudje….;)

Zakaj sta pa boga? A ker jih ne vozim s seboj v bolnico 🙂 no ja, so raje v senci ali pa cofotajo v reki. Ne sekiraj se, sta v dobrih rokah.

Nekateri psi so pametnejši od svojih lastnikov…imel sem takega psa. Ko sem se ga v lokalu nažgal in nisem znau dam, sem prijel za štrik in pes me je pripeljau dam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close