Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenska vlada je izgubila kompas, zato nas dnevno baše z nepomembnimi temami

Slovenska vlada je izgubila kompas, zato nas dnevno baše z nepomembnimi temami

V Avstriji sodnik kaznoval trenerja, ker je med tekmo govoril slovensko

Žaljiv napis na konzulatu v Trstu!

Orban to, Orban ono

Dodik to, Dodik ono

Thompson to, Thompson ono

V Poreču so redarji pretepli mladega Slovenca

Proti Izraelu bomo sprožili najstrožji embargo!

Človke bi pomislil, ko gleda slovenske novice, kot da povsod okkoli vihra neka vojna. Vlada se obnaša kot Milošević v Srbiji nekoč, povsod vlada vidi zunanje sovražnike, novice pa pritajeno lansira na prve strani medijev. Vmes sramežljivo v malem tisku beremo, da se hrana vsak dan draži.

Gospodje, spregledani ste, vi ne zmorete voditi te države. Oz vodite jo v propad.

Kako ne znajo voditi države?

Saj te vodijo v brezno, kot kmet prašiča do krvavic.

Če ste internet pametnjakoviči tako zaskrbljeni, se bi lahko že enkrat angažirali in spravili v politiko, da vi rešite stvari pred propadom, ker vse najbolje veste.

Pa ne se mi zdaj izgovarjat, da vi ne greste v greznico politike, da vam nič ne manjka, da boste že preživeli in podobne oslarije, ker taki se ne sekirajo in težijo kot vi vsak dan.

Odgovor na objavo uporabnika
El Fidelito, 24.10.2013 ob 09:50

Vedno sem trdil, da se z žensko ne moreš iskreno pogovarjati o takih temah. One živijo v svojih fantazijah varnega sveta in ne prenesejo resnice, ki je onkraj njihovih okvirov. Večinoma so tudi spolno zavrte (če se še tako delajo osvobojene) in brez kake posebne domišljije, tako da res nima smisla ustvarjati napetosti in razdorov z izpovedmi skritih strasti brez veze. Če me je kdaj katera povprašala o fantazijah, sem se zmeraj izgovoril na kako banalno neumnost, da je dala mir. Pustite ve moške fantazije pri miru. Ni to za vas.

Pa pravijo, da ni služb, da ni delovnih mest?

Tukaj so vsak dam PLAČANI JAMRAČI, to ti je posel. Ne rabiš ne pameti, ne izobrazbe, ne izkušenj….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close