Slovenska postelja-cena
Kupila tam jogi pred leti. Ni bil lateks kokos, ampak vzmetnica, velika 160×200. Tista vzmetnica mi je najbolj sedla, ko sem jo preizkusila v njihovem salonu.To je tudi najbolje: da greš tja in sprobaš, kaj ti sede, potem pa ti še svetujejo. Meni recimo najdražji modeli sploh niso sedli, razen enega. Ko izbereš model, potem določiš še en kup stvari, kaj bi imel ali ne, jaz nisem nič komplicirala, vzela čisto brez vsega. Takrat so imeli ravno neko akcijo pa še popust na gotovino je bil, tako da je vse skupaj prišlo manj kot 500 evrov.
Aja, pa pomembno je tudi, kakšno ležišče imaš, ali so spodaj letve ali posteljno dno. Mi je pa žal, da nisem vzela neke ojačitve okrog jogija, ker se je malo razmajal. Star je pa 5 let.
Iz prve roke povem, da za reklamacije v slovenski postelji niso dosledni. Kliči tega, kliči onega. Na koncu ti povedo, to si naročil, to si podpisal. A oni bi naj bili strokovnjaki, da najdeš prav jogi. Ta gospa, pri kateri sem jaz kupila, sploh ni vedela kaj govori. Kupila sem pa zato, ker je moja kolegica prehvalila ta jogi, a meni je bi trd. Nikoli več. Odštela sem ca. 1500€.
Kakšno leto nazaj je bila vzmetnica 160×200 okrog 800 evrov. Lateks mislim, da so cenejše, sicer imajo pa oni sistem, da se cena naračuna glede na želje: poveš jedro, poveš kakšen material želiš okrog, imajo še neke dodatne opcije, pa pralne/nepralne prevleke ipd., in potem naračunajo vse skupaj.
Jaz sem z njihovo vzmetnico sicer zelo zadovoljna.
Slovenska postelja živi od starih lovorik. Po pogovoru z enim zaposlenih, imajo veliko reklamacij. Plesnjiv, smrdljiv lateks. Vzmeti najcenejše. Reklamacije zavračajo, češ ste to podpisali. Oblečeni so kot capeki, neurejeni. Kvaliteta žnj. Nič ni več od slovenske postelje ostalo. Je pa tu npr.Marsen, enaki modeli, kvalitetni materiali. Ista cena. Jaz se nikoli več za njih ne odločim. Nikoli.
Kako lahko ti poveš kaj hočeš v jogiju? Zakaj rabiš toliko slojev? Njihova sestava ni logična. Vse njihove vzmeti so enake trdote po celoti. Potem pa kao mehčajo s tankimi sloji različnih materialov? Bull shit. Pa kao naravni materiali ta gumiran kokos, sintetičen lazex kao naraven pa ne vem kaj se gumirano. Olo…če oblečeš dlako volne v gumo ni več to to. Je zaprto in ni funkcije. Kaj vse ti v tej slovenski postelji prodajajo. In kake cene?
To s slovensko posteljo je lari fari.
1.100€ za jogi 90×200. Smo cca 40 let, zdravi nič narobe z nami. Pa pravi ženska v kopru, če hočete dobro spat pač date teh 2000, deugače je pa dormeo u tušu pa pejte tam kupit. Tako da dobro da še obstajajo. Zled trgovine v zapužah in kopru huje kot na jugu. Trgovcim naj dajo še uniforme, pa so v dobi 50 let nazaj.
Forum je zaprt za komentiranje.