Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slovenska popevka

slovenska popevka

neki me full zanima. kdo je zmagal v nedeljo na slovenski popevki? s prijatelco sva ble odsotne za vikend pa nikjer ne zasledim kdo je zmagu, ker sva gledale do polovice zdej naju pa full zanima:)

čao

nočeš vedeti

dežur al neki tacga….jest osebno sm bla zlooo razočarana….edina, ki je vsaj malo pozornosti pritegnila je bila alenka godec…..
ostalih se sploh ni slišal, kaj pojejo…..

Tisto klavrno jamranje in godrnjanje.Nič nisi zamudila.

dežur? ne pa jih res nism vidla, sem pa slišala že za njih. kakšna se vam je pa zdela tista taprva, žana pa neka skupina?

no pol res nism nč zamudila:)))))

Tudi jaz mislim, da nisi nič zamudila.
Ta prva Žana (ali nekaj takega) se mi ni zdela omembe vredna.

lp

Men je pa zmagovalka prou taka tipična….lepo gre v uho, za mal starejšo generacijo….mal so mel “nastopa” in to je to!

Sem pa navijala za Alenko Godec!

Zelo razocarana,katastrofa.Sama sem navijala & tut upala da bo Alenka Godec zmagala sj je bla se edina,ki zna pet & ki je mela lepo pesem,druge so ble sam lari fari.Upajmo da bo naslednje leto bolje.

Meni je bila tudi Diona Dim kar uredu poleg Godčeve, sicer pa sama beda.

Te pa vi poslušate takšno sranje?Ta slovenska muzika je podn od podna.

To maš pa prov……podn!

sploh ne vem za koga te festivale pa popevke delajo. ampak vidm da vi pa to ful spremljate…

Lani katastrofa, letos še večja, za drugo leto pa rajši kar v zaklonišče (zvočno izolirano seveda)

A tam morajo peti? Vidi ti mene glupog, jaz sem mislil da je treba imeti sam jooške s seboj…

Jaz sem z enim očesom gledala in so bile razen treh pesmi (Alenka Godec, Ylenia Zobec in Diona Dim), pesmi kot iz kamene dobe, nikakve do amena. Dežur kriza, tista Žana – no comment kako se je oblekla…, Kalamari in dva čudna tipa, ki sta pela pa še hujš, kar prazgodovina. Letos so udarli tako mimo, da joj. Kritika na Slo1, ki sem jo potem zasledila: “Če bo šlo tako dalje, nas bo na Eurosongu zastopala polka.”. Se strinjam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close