Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Slovenska popevka 2010-mnenja, pripombe ? :-)

Slovenska popevka 2010-mnenja, pripombe ? :-)

No, pa dajmo še eno malo bolj “živahno” temo: tiste/ti, ki ste gledale/li včeraj: kako vam je bila všeč zmagovalka po izbiri ljudstva? Melodija sicer že nekje slišana ( narejena po nekem všečnem kopitu, taka “šlagerska”, ki gre hitro v uho, izpod peresa slovenskih glavnih hit mejkerjev na takih festivalih), drugače pa, pozor: ob poslušanju lahko povzroči sladkorno;-)
Dobro, glede na to, da je Darja Švajger pač absolutna zmagovalka, saj je profesionalka s šolanim glasom, z že mnogimi doseženimi uspehi na glasbenem področju -je tale zmaga žirije zanje nekako tako, kot “oskar za življensko delo “, čeprav je zanj še premlada 🙂 In je kar težko in malo neprimerno, da na takem tekmovanju sodelujejo profi pevci skupaj z vsemi ostalimi.

Je pa na koncu, ko je Darja odpela prvih nekaj taktov svoje zmagovalne pesmi, izgubila intonacijo kar za pol tona, v fuš, kar ni ravno kar tako – ja se zgodi tudi profesionalcem 😉 Trema tudi po tolikšni kilometrini opravi svoje.

Jaz večine besedila sploh nisem razumela :-p

Mani osebno je lepo zapela tista iz dueta Naju – tista črna, lep glas.

Marjana

Meni je bila pa zmagovalna po izboru poslušalcev prav všeč. Odlično zapeto, pa vizualno najboljša. Čisto sta me presenetila.

Kje pa je mogoče slišati zmagovalko? SEm iskala na Youtubu, pa ni gor.

LP

Bedno, se res sprašujem kje so dobre popevke.

Potem se pa čudijo, če slovenci ne znamo našteti vsaj dveh pesmi, ki so nam letos ostale v ušesu.

Itak mora nagrado vedno pobrati Greblo, BREZ VEZE!!!! Karmen Stavec je tudi fušala, meni najbolj všečen je bil duo Naju, črnolaska res super poje pa še zgleda top, lahko bi se prijavila tudi na miss in bi imeli za razliko enkrat “pojočo misico”, ki res “raztura” v petju. Zmagovalka občinstva pa, ne vem no, ampak, ko vidim še en “multipraktik ” na odru- Katjo F. me res vse mine:)

Mene je pozitivno presenetila voditeljica. Napovedovala je zelo lepo, tekoče, kulturno, Mi je bilo zelo všeč!

Zmagovalka po občinstvu mi ni bila všeč.Sladkorno dobiš, kot se je izrazil nekdo zgoraj. Pa pevka mi deluje tako mrtvo, ne vem, nič življenja v njej.

Zmagovalka po izboru strokovne žirije mi tudi ni bila všeč. :)))) Darja je kul in luštna in lepo poje, ampak da jo daš na festival z neznanimi imeni ….. kaj pa vem. Pa tudi pesem sama …… ni mi bila. 🙁

Duet Naju mi je bil zelo všeč, lepo sta peli in lepi sta bili. Pa ena izmed skodranih pevk ….. pozabila ime …… Imela je super glas, tak za popevke pet. 🙂

men je bila pa miša svetska, svaka ji čast, taka baba, ji ni nobena mlajša kos!

Kar se tiče Miše, .. se vidi, da obvlada zadevo.

M

Meni pa se je zdelo, da je bilo vse, kar je govorila Miša posneto vnaprej.

Pa tudi drugi so podobnega mnenja…

Miša,..ah ja,…se jo spomnimo še kot voditeljico, ko smo bili še res palčki,…pa mi reče včeraj mož,….tale Miša bo pa kmal mlajša od tebe zgledala,…..:))))))),……sva se pošteno nasmejala,…..

Popevka pa,…ah,…kaj naj rečem,…od Karmen sem pričakovala, da bo pa to to, pesem je super,….ampak fušala je pa obupno,……vse skupaj ni bilo vredno imena Slovenska popevka, mi je zelo žal,…..

Cenim uveljavljene pevce in pevke, ki imajo pogum, da še grejo v tekmo, saj je to ena redkih priložnosti, da sploh nastopijo.Okusi so različni in ne moremo in ne smemo se o tem prepirat. Darjinega komada se recimo sploh ne spomnim, pa je dobra pevka, od Karmen pa mi je recimo znan že od prej.Mi je pa bil všeč tisti tamladi Gašper, ki je pel zlo energično. Dober vokal. Vodenje pa je bilo brezhibno, simpatično in poznavalsko. Škoda, ker tu ne sliimo še Godčeve, Tinkare, Baruce Lare,…. no tistih nekaj, ki res odpojejo.Rabimo več festivalov.

Mi je nerazumno, kako lahko varuhinja gledalcev vodi prireditev. Torej se čez prireditev ne morete prav nič pritoževat, ker je ona tista, ki bo reševala pritožbe.
Dobra voditeljica je, nič ji ne oporekam tega, sem pa mnenja, da vodenje prireditev in “varuštvo” ne gre skupaj.
Da bo bolj jasno še primerjava: kako bi bilo, če bi bil varuh pacientovih pravic kar en zdravnik n.pr. iz KC, kako bi reševal pritožbe pacientov iz KC!
Ženska se bi morala odločiti, ali hoče javno nastopat na TV ali pa bo varuhinja in to bi morala tudi javna RTV vedeti, da ni združljivo.

Duo NAJU zelo ušečen glas od blone več barvni,črna dobra tehnika.Še malo pa bote navrhu v SLO.

JOCO

Jaaaa ta duo kaje Naju bo uspev menda so petajstletnice,samo več glasno petje bo potrebno,imata še čas.
Za zmago pa morajo bit pisci, greblo,golob ti iz RTVja!!!

Darko

Od vsega mi je bila najbolj všeč Miša. Scenarij je napisala sama, všeč mi je bilo kako sta s Kranjčanom predstavila orkester. Super!
Drugače pa Darja dobra kot vedno, ona dva v duetu pa tud še kar.

Pri nas doma pa smo glasovali za Katjo in Roka, za naša ušesa sta bila odlična. Zelo usklajena.
Tudi Rifelj nam je bil všeč, pa Darja, pa Iva…
Oberžanova pa nas je čisto zamorila, Pilja tudi … Karmen pa je kljub kilometrini trema kar zmečkala. Res je, da so tiste tri minute na odru velik stres, napor, koncentracija pa mora biti 100%. Vsi so se potrudili, potem pa navalimo mi, ki si ne upamo.

Festival je bil dobro pripravljen. Škoda, da ne sprejemajo publike.

Meni pa je delovala Miša kot napovedovalka na lotu, dolgočasno, brez humorja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close