Najdi forum

slovenska obala

Zbiram predloge za enodneven izlet na slovensko obalo. Ok, Piran, soline, Forma viva, križ nad Ankaranom … te je standarni repertoar … a ma kdo še kakšen predlog? Malo razmišljam o Kortah in Socerbu. Hvala že vnaprej.

OJ!ZA IZLET TI TOPLO PRIPOROČAM DOLINO REKE DRAGONJE.TUDI SAM SEM SE VEČKRAT ODPRAVIL NA RAZISKOVANJE SLO.PRIMORJA.ABSOLUTNO PRIMERNO ZA SPROSTITEV DUHA.

LP GREGA

UPAM DA BO TOKRAT ŠLO!

buuuuuuuuuuuuuu

Dragonja – manjši spodmoli pod vasjo
Koštabona – Supotski slap
Krkavče – kamen
Padna – vas, stari oljčni nasadi
Sv. Peter – Tonina hiša
Pomjan
Sočerga – Spodmoli in naravni most (5*)
Sokoliči – slap
Trebeše – slap
Podpeč – stena in stolp
Hrastovlje – “mrtvaški ples”
Kubed – ostanki tabora
Osp – stena, jama

Tole je samo na hitro iz rokava vrženo. Še marsikaj bi se našlo.

Vito, ….
te smem vprašat kako to da tako dobro poznaš tako Slovenijo, kot tujino. Se mi zdi kot da na vsako temo odgovoriš tako kot, da bi tam bil… Pa ne mislim nič slabega s temle, da ne bo pomote!! Enostavno občudujem, ko imaš v vsaki temi toliko odgovorov, in z razliko od Lord…. toliko pametnih in dobrih nasvetov! A si res povsod tam bil, ali se tako veliko zanimaš za geografijo in potovanja in ….
A

BRAVO CHARLY!jst si pa razijam glavo kajse naj napišem

A mogoče veš kaj o Trans Sibirski zeleznici?

To je men namenjen? Zakaj si pa sedaj me o tem vprašu? Nimam pojma o tem. Tam še nisem bil. Bi pa rad z njo šel v Mongolijo. To je pa tudi vse kar ti lahko povem o tem.
A

Ja, prav imaš Charly, Slovenijo kar dobro poznam, ker sem res že nekajkrat bil tam. Ko preživljam “abstinenčno krizo” med enim in drugim potovanjem, jo blažim z izleti in sprehodi po domačih krajih. Primorska se mi je pa še prav posebej priljubila.
In če me že z Lordom primerjaš, o Primorski vem več kot marsikdo, ker imam od tam tri sposojene prospekte ;-))). (vsaka podobnost z neko izjavo o poznavanju Moravske je zgolj in samo zlonamerna).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close