SLOVENSKA KUHINJA – Slavko Adamlje – vaše mnenje, prosim
Poznate morda to knjigo? Izredno me mika tale res ugodna ponudba , a bi vseeno rada prebrala kakšno mnenje, saj se nemalokrat zgodi, da kupim kuharsko knjigo in nazadnje brskam po internetu, ko ne vem, kaj bi skuhala 😉
Torej vaše mnenje?
Hvala.
Vladka
Ja, to knjigo poznam, smo jo kupili že za darilo v angleščini. Knjiga je krasna – lepo oblikovana. Notri so recepti za klasične slovenske jedi. Kuhala po njih nisem, ker sem jo takoj dala naprej.
Je pa res ugodna cena. Bom še sama premislila o nakupu (če nič drugega bi bila krasno darilo).
Pozdrav v tople kraje.
d.
Ja, bralka, vem za drobni tisk in, če ne drugega, bom kupila kakšno knjigico za katerega od naših otrok 🙂
Mateja in Sonček, hvala za mnenji, tudi mene mika zaradi res ugodne cene in verjetno bo ena tudi moja 🙂
En 40-stopinjski pozdravček v ne več toplo domovino!
Vladka
Ravno danes sem jo dobila po pošti, tako da sem jo uspela samo na hitro prelistati. Naročila sem jo zaradi res ugodne cene in zato, ker sem avtorja prej že zasledila in si ga (v dobrem) zapomnila. Zaenkrat lahko samo rečem, da je poštena knjiga (za prijet v roke), bogato ilustrirana, tako da če ne drugega, je vsekakor primerna za darilo. Imam jo namen obdržat, tudi pokukat v kakšnega od teh starih receptov, brati kot del naše tradicije. Recepte se sicer lahko dobi tukaj na forumu, meni pride prav zato, da vidim na sliki, kako naj izgledajo npr. kakšni krapci, frtalja ipd., kar nisem imela prilike videti.
LP Mimi
Tisto, da je poštena knjiga, sem napisala zato, ker v teh akcijah običajno dajejo bolj cenene, skromne izdaje. Ta knjiga to ni.
Mimi tvoje mnenje je dalo piko na I moji odločitvi.Ta knjiga bo moja ;-)…
Moram mislit tudi na hčerko (ko bo šla od doma bo dobila kaj za spomin,ha ha ha).Malo šaleampak vem,da tudi jaz rada vzamem v roke kakšno mamino knjigo,ki mi jo je dala,med listi se najde tudi na kakšen list papirja napisan recept,ki iam tudi neko vrednost,kajne?
Forum je zaprt za komentiranje.