Slovenska Industrija Jekla seli proizvodno v Saudsko Arabijo
Tako je prav. Potem moramo samo se uvesti nakaznice za 1kg sladkorja za 4 tedne, za popravilo enega para cevljev, za nakup 1 para moskih nogavic in za nakup 150 gramov bocnika od 1. 5. do 31. 5. za 4 – clansko druzino in bomo na konju. Naj se Savdijci redijo, da jih bo frslok pri 50ih, mi bomo pa ob travici, cikoriji in 5 krat zakrpanih cevljih ziveli v zelenem vsaj 200 let.
Anonimno 3082, 17.01.2025 ob 17:53
Ruskega umazanega denarja ne bo noben pogrešal, samo od kje bo potem šimunkaincompany visoke nagrade dobival?
ah…vi prasci iz javne uprave ga boste ze, drugac pa, bo vas golob nove davke uvedel pa bo….ce ima levicar problem ga dvig davkov nedvomno resi hehe
Anonimno522, 17.01.2025 ob 17:56
SIJ zaposluje 3480 delavcev v Sloveniji, še par tisoč delovnih mest pa je odvisno od njih.
kaj se sekiras….luka mesec in golob bosta vse uredila, pol jih gre na ministrstvo, pol na obcine, problem resen….ker ce ma mesec kaj ma pa dnar….pameti sigurno nima hehe
Julij Cezar, 17.01.2025 ob 17:55
ah…vi prasci iz javne uprave ga boste ze, drugac pa, bo vas golob nove davke uvedel pa bo….ce ima levicar problem ga dvig davkov nedvomno resi hehe
Anonimno 3082, 17.01.2025 ob 18:14
Oh ti mentalni revček, delam izključno zase, tako kot mi paše, tudi davke si naštimam tako, da me čim manj prizadenejo. Ni mi treba jamrat vsak dan tuki, kot jamraš ti, ker država dela drugač kot bi si ti želel.
seveda seveda…se en uspesen gospodarstvenik…kot golob ne…vunderkind hehe….spelji se krele zabito
Hja, 17.01.2025 ob 18:18
A to so uni mangerji, ki jim je 100 jurjev elektrike predrago, izplačujejo si pa 24 milijonov nagrade? Potem, ko jokajo na vladi in pokasirajo drzavne subvencije? Iz vaših žepov. Za temi jokate?
Julij Cezar, 17.01.2025 ob 18:20
seveda seveda…se en uspesen gospodarstvenik…kot golob ne…vunderkind hehe….spelji se krele zabito
ti revše ne veš niti razlike med biti sam svoj šef in temi ki jih omenjaš, kdo bi te sploh jemal resno? retorično vprašanje ..
Anonimno 3082, 17.01.2025 ob 18:34
ja itak, kot da bi oni imeli kej od teh miljonov
ti revše ne veš niti razlike med biti sam svoj šef in temi ki jih omenjaš, kdo bi te sploh jemal resno? retorično vprašanje ..
z pijavko iz javne uprave kot si ti ni mozno resne debate, sesac drzavnega seska hehe
Uau ste pa inteligentni. SIJ samo investira oz. sodeluje pri nekaterih projektih. NE bo on selil Acronija, Metala Ravne, Štore Steela nikamor. SIj ima tudi svoje pisarne recimo v ZDa in še kje drugje. Delam že dolgo s SIJ-em, pa točn vem, kaj delajo. V Lj so imeli do nedavnega še eno upravo za Metal in Acroni, ampak so do danes mislim da zaprl vse…
Slovenska industrija? Vam še ni jasno, da je večina industrije razprodana in lastniki niso Slovenci ali država? Slovenija tudi ni samostojna država ampak morajo slovenski politiki samo ubogati ukaze elit iz Bruslja in ZDA,…. ljudstvu pa na vsakih volitvah servirajo boj levih in desnih, da lahko v miru razprodajajo Slovenijo in si bašejo žepe. Da bo Slovenija konkurenčna, pa uvažajo poceni delovno silo. Se kdo še spomni obljub iz leta 1991?
Forum je zaprt za komentiranje.