Slovenska cerkvena družina se bo posrbljančila
uh huh na vasi se dogaja, 18.09.2021 ob 13:11
Na vasi imamo ene sosede, ki so hudo verni. No, pa saj je večina vasi verne. Tamala, letos bo končala, srednjo, si je omislila futbalera, pravega topega srbina, he he he he. Sta že prišla večkrat skupaj domov in na vas. In vam, to je boljše kot gledat nadaljevanke.
Glede na slovnicne napake v tvojem zapisu, si tudi ti ‘od dole’ .
kokoši, 18.09.2021 ob 18:53
O super! No zdaj so vsaj bolj zanimivi in niso več samo suhoparne sive cerkvene miši.
Gotovo, da tako dobro kot brca žogo je tudi dober v postelji. Gotovo ji vse stare mamce zavidajo, da niso spet mlade. Ker gotovo nebi še enkrat zapravile mladosti za očenaše.
Vecna mladost ja.
kokoši, 18.09.2021 ob 19:16
Ti svojo mladost tukaj žrtvuješ, ker misliš, da jo boš dobil v raju.
Allah je od vjernika kupio živote njihove i imetke njihove u zamjenu za Džennet koji će im dati. Oni će se na Allahovu putu boriti, pa ubijati i ginuti. On je to, zbilja, obećao u Tevratu i Indžilu i Kur’anu. A ko od Allaha dosljednije ispunjava obećanje svoje? Zato se radujte pogodbi svojoj koju ste s Njim ugovorili, i to je veliki uspjeh
Ne ves ti. Moram se umirit s takimi. Mali sirk je opasna stvar. Sploh pa zaradi takih da upadnem u njega.
Ne mozes ti to da shvatis “kolega”. Tvoja dalekovidnost je pokrivena, srce bolestno a osobine hrdzave. Ja. Svi volimo dunjaluk. Svi. Se ne da vsega napisat. Enkrat sem pisal tudi jaz… “Polni sijaj”. Za koga? Zbog cega? Zadnjic sem cakal na test v nemciji… Itak brezveze. Je tolko tega. Zato pa “u dont get to see me, u dont get to hang with me, u dont get to chill with me… Nothing!”.
What u do is easy. Itak ne razumes kaj ti hocem povedat. Take treba sam pustit da “look-a as fool” ne pa da te vidi u polnem sijaju. Vedno znova zves in se prepricas da je to “ta drugo”. Da sploh ni vredno sodelovat. Menjat za to. Met velikih pricakovanj. Ampak ja… Ne mores vedet. Niti skontat. Kako bos ce so strasti mocnejse od tebe. A je tako da ne gre.?
Forum je zaprt za komentiranje.