Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek slovenke in “masaža vagine”

slovenke in “masaža vagine”

Lepo za vaju…..Ampak vseeno se sprašujem, zakaj rabita neko tretjo osebo, da vaju spravi do vzburjenja ? A nista zmožna tega sama storiti ali pa nista drug drugemu več tako zanimiva, da vaju mora nekdo tretji dovolj vzburiti ?

Vsaj ne rabim iti k prostitutki oziroma maserki penisov, da mi ga spravi pokonci, da potem hitro bežim domov k ženi…Da mi vmes ne uplahne…:)

dragi komentatorji, nisem moški, sem kar ženska
dala sem tole na forum, ker itak je že tukaj toliko neumnosti, zakaj še ne bi bila “moja tema”
in ja, kaj zato če promoviram maserja??…forumi so tudi zato, kajne

Torej vsak, ki ne tuli v isti rog s tabo, je zaplankan? Kako preprost je tvoj svet.

Sploh pa prostitucija ni višek naslade in veliko prostitutk in prostitutov ima točno določene (v bistvu precej konservativne) meje, kaj počnejo in kaj je zanje že čez mejo. Za posebne želje je tudi posebna tarifa. Če je ročna obdelava pod tujimi rokami zate največja naslada – moje sožalje.

Eni sami predsodki so vas. Celo življenje samo razmišljate, kaj je prav in kaj narobe, ne razmišljate pa, kaj vam paše in kaj se da narediti, da se imeta boljše.

Bog ne dej, da ni požegnan od fajmoštra.

Ena sama zafrustriranost vas je. Ampak za frustro so potem krivi drugi, partner ali pa celo starši … ali pa še kakšen majhen otrok.

V resnici gre pa samo za izgovore in strah, da bi vam bilo enkrat fajn. Ene same puščobe sta!

Midva to opraviva, da si kdaj pa kdaj popestriva spolnost, da je kdaj kaj čisto drugače.

Masaža penisa bi bila bolj profitabilna. Zraven še napišeš tarifo in praktične izkušnje maserke, pa bo. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Kakšni predsodki? Tam, kjer ti vidiš predsodke, tam jaz samo ne čutim po te potrebe. Meni se ne zdi narobe, če se oba strinjata in vama obema tako paše, se pa vseeno vprašam, do kod lahko to gre in kaj vama manjka v običajnem spolnem odnosu, da iščeta takšne popestritve.
Če gre pri nas za izgovore in strah, gre tudi pri tebi samo za izgovor, kako si dejansko “odprta”, v resnici pa si morda samo nesposobna ceniti preprost ljubezenski odnos, in strah pred biti sama s partnerjem, kjer drug drugega zadovoljujoče potešita. Odvisno s katere strani pogledaš. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kakšni predsodki? Tam, kjer ti vidiš predsodke, tam jaz samo ne čutim po te potrebe. Meni se ne zdi narobe, če se oba strinjata in vama obema tako paše, se pa vseeno vprašam, do kod lahko to gre in kaj vama manjka v običajnem spolnem odnosu, da iščeta takšne popestritve.
Če gre pri nas za izgovore in strah, gre tudi pri tebi samo za izgovor, kako si dejansko “odprta”, v resnici pa si morda samo nesposobna ceniti preprost ljubezenski odnos, in strah pred biti sama s partnerjem, kjer drug drugega zadovoljujoče potešita. Odvisno s katere strani pogledaš. :)[/quote]

Saj je tukaj tudi preprosto, odvisno iz katere strani pogledaš :))) In tudi ni vsakdanja praksa, se strinjam, da bi bilo čudno, če bi zadovoljevala svoje potrebe samo na intimnih masažah, ampak imava prav lep odnos. Ne vem zakaj misliš, da taka praksa izključuje lep in odprt odnos? Po kakšni logiki ti to ne gre skupaj?
Bi rekla, da po predsodku ….

Lej, saj ti ni treba dojeti, tudi razumeti ne, ti pa priporočam, da ne trdiš nekaj na pamet, če nimaš izkušenj. Na vsak način bi rad dokazal, da je taka praksa slaba in se motoviliš in iščeš nekaj, kar dejansko ne poznaš in ne veš. Nehaj se smešit. Imam občutek, da je to tvoje obsojanje bolj tolažba, ker sam nimaš take partnerke, da bi bila pripravljena poskusiti s tabo tudi kakšno malo bolj drzno stvar.

Je že tako, kaj češ, vsak si najde takega partnerja kot mu ustreza. Želim ti še veliko misionarcev ob ugasnjeni luči.

Če gre pri nas za izgovore in strah, gre tudi pri tebi samo za izgovor, kako si dejansko “odprta”, v resnici pa si morda samo nesposobna ceniti preprost ljubezenski odnos, in strah pred biti sama s partnerjem, kjer drug drugega zadovoljujoče potešita. Odvisno s katere strani pogledaš. :)[/quote]

Saj je tukaj tudi preprosto, odvisno iz katere strani pogledaš :))) In tudi ni vsakdanja praksa, se strinjam, da bi bilo čudno, če bi zadovoljevala svoje potrebe samo na intimnih masažah, ampak imava prav lep odnos. Ne vem zakaj misliš, da taka praksa izključuje lep in odprt odnos? Po kakšni logiki ti to ne gre skupaj?

Lej, saj ti ni treba dojeti, tudi razumeti ne, ti pa priporočam, da ne trdiš nekaj na pamet, če nimaš izkušenj. Na vsak način bi rad dokazal, da je taka praksa slaba in se motoviliš in iščeš nekaj, kar dejansko ne poznaš in ne veš. Nehaj se smešit. Imam občutek, da je to tvoje obsojanje bolj tolažba, ker sam nimaš take partnerke, da bi bila pripravljena poskusiti s tabo tudi kakšno malo bolj drzno stvar.

Je že tako, kaj češ, vsak si najde takega partnerja kot mu ustreza. Želim ti še veliko misionarcev ob ugasnjeni luči.[/quote]

Lej, nekdo, ki mora tujim ljudem plačevati, da ni obsojen na misijonarca v temi, pač ne more avtoriteta za ocenjevanje pestrosti spolnega življenja drugih ljudi.

Je že tako, kaj češ, vsak si najde takega partnerja kot mu ustreza. Želim ti še veliko misionarcev ob ugasnjeni luči.[/quote]

Lej, nekdo, ki mora tujim ljudem plačevati, da ni obsojen na misijonarca v temi, pač ne more avtoriteta za ocenjevanje pestrosti spolnega življenja drugih ljudi.[/quote]

Ojoj, izgubil se je nedoločnik biti … Še enkrat: nekdo, ki mora tujim ljudem plačevati, da ni obsojen na misijonarca v temi, pač ne more biti avtoriteta za ocenjevanje pestrosti spolnega življenja drugih ljudi.

Za vse osebe, ki zagovarjate “masažo” spolnih – intimnih delov, bi še enkrat priporočal naslednje.

Vse skupaj je zelo enostavno. Če imate partnerja radi in si tega resnično želite, vprašajte partnerja kaj si misli o tem.

Če vam bo rekel/la “seveda ni problema, kaj sploh vprašaš, saj to je vendar normalno – celo koristno”, potem zanj to ni varanje in lahko greste mogoče bo še on/ona hotel/a poizkusiti.
(V TEM PRIMERU TO NI VARANJE TUDI ČE GRESTE BREZ NJEGOVE/NJENE VEDNOSTI)

Če pa vam reče “KAAAAJ???, kakšna masaža vagine/penisa, da te bo drug šlatal tam, kjer te jaz šlatam zato, ker te ljubim in se s tabo ljubim na tak in podoben način!?!?!”
(V TEM PRIMERU JE TO VARANJE ČE GRESTE POTEM VSEENO NA “MASAŽO”)

ČE GRESTE BREZ NJEGOVE/NJENE VEDNOSTI DRUGEMU NASTAVLJAT INTIMNE DELE PA JE ŽE ITAK VARANJE – VSI VAŠI DRUGI IZGOVORI IN BEDARIJE O ZAPLANKANOSTI LJUDI, JE LAGANJE SAMEMU SEBI, DA SE NE BI POČUTILI KRIVE!

IN, DA! – VELIKE ČRKE POMENIJO, DA VPIJEM NA VAS IN NA VAŠO LAHKOMISELNO RAZLAGANJE LJUBEZNI MED DVEMA.

EGOISTI !

No, nisem izključeval lepega odnosa ob tej praksi, nikakor ne, niti ne vem, kje vidiš v njem obsojanje. Očitno napačno razumevanje. Pravim samo, da je taka praksa LAHKO le izgovor za sicer nezadovoljujoč odnos. Ljudje si pač radi mečemo pesek v oči in si ne želimo priznati, da nismo zadovoljni, zato ves čas segamo po nečem novem.
Enako tudi dva, ki prakticirata samo misijonarca, nimata nujno zadovoljujočega odnosa. Praksa in način intimnosti pač ničesar ne povesta o samem odnosu. Čas vedno pokaže resnico, če je že sami nismo sposobni videt.
Imaš pa prav, to je zame zelo drzna stvar, mislim, da tudi partnerka ni dovolj drzna za kaj takega. Ti temu rečeš, da ni dovolj drzna, ali pa da jaz nisem (v tvojem svetu res nisem), jaz pa pravim, da si tega sploh ne želim, čeprav ti še tako zelo uživaš. Meni je razumljivo, da ti uživaš, zdi pa se mi, da tebi ni razumljivo, da nekdo lahko prav tako ali pa še bolj uživa v misijonarcu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Matorg, lahko vpiješ, ampak vpiješ na napačne ljudi. Tukaj se sploh nihče ne pogovarja o tem, ali je to varanje ali ne. (Razen, če sem že pozabil, kaj vse se je debatiralo). Sicer pa se strinjam s tabo, ampak ni bilo govora o tem.

Lej, nekdo, ki mora tujim ljudem plačevati, da ni obsojen na misijonarca v temi, pač ne more avtoriteta za ocenjevanje pestrosti spolnega življenja drugih ljudi.[/quote]

Ojoj, izgubil se je nedoločnik biti … Še enkrat: nekdo, ki mora tujim ljudem plačevati, da ni obsojen na misijonarca v temi, pač ne more biti avtoriteta za ocenjevanje pestrosti spolnega življenja drugih ljudi.[/quote]

Ne beri vsega samo čisto dobesedno, ker nismo na forumu za osnovnošolčke. Misionarc v temi je prispodoba za rutiniran seks.

In nimam nobene slabe vesti, midva z možem, kot že rečeno, greva parkrat na leto skupaj. In nama je všeč.

Razpravljanje o varanju in prostituciji ipd se mi zdi pa že prav otročje in pubertetniško naivno.
Še huje mi je, ko vidim, da si eni enostavno lastijo telo drugega. Toliko spoštovanja do partnerja pa že moraš imeti, da veš, da njegovi spolni organi niso tvoji.

Mi je kar žal, da sem se oglasila. Mejte se!

Saj nihče ne trdi, da je to varanje, če oba gresta k neki tretji osebi.
Svinganje prav tako ni varanje, če oba v tem sodelujeta.

Ojoj, izgubil se je nedoločnik biti … Še enkrat: nekdo, ki mora tujim ljudem plačevati, da ni obsojen na misijonarca v temi, pač ne more biti avtoriteta za ocenjevanje pestrosti spolnega življenja drugih ljudi.[/quote]

Ne beri vsega samo čisto dobesedno, ker nismo na forumu za osnovnošolčke. Misionarc v temi je prispodoba za rutiniran seks.

In nimam nobene slabe vesti, midva z možem, kot že rečeno, greva parkrat na leto skupaj. In nama je všeč.

Razpravljanje o varanju in prostituciji ipd se mi zdi pa že prav otročje in pubertetniško naivno.
Še huje mi je, ko vidim, da si eni enostavno lastijo telo drugega. Toliko spoštovanja do partnerja pa že moraš imeti, da veš, da njegovi spolni organi niso tvoji.

Mi je kar žal, da sem se oglasila. Mejte se![/quote]

Tudi tebi ni treba brat vsega dobesedno, ko smo že pri tem. Predvsem pa si daj dopovedat, da kot prvo, okusi so različni, kot drugo, tudi v dvoje brez plačljive pomoči se da izpeljat marsikaj, kot tretje, si v svojem prepričanju, da nisi zaplankana samo zato, ker pač hodiš na “masaže”, še najbolj zaplankana od vseh sodelujočih v tej temi. In ne pričakujem, da boš zdaj kaj več razumela kot doslej, ker ti je bilo eno in isto povedano mislim da okoli 20-krat.
Če povem z drugo prispodobo: če se lahko oblačiš pri Pradi, še ne pomeni, da imaš tudi okus za oblačenje.

Meni tudi ne bi bilo kul, če bi moj partner šel na masažo in tudi jaz ne bi šla, če bi bila v resni vezi z nekom. Za popestritev spolnosti obstajajo oblike, ki so obema všeč (in okej, če so obema všeč erotične amsaže, naj pa gresta tja, samo v mojem primeru to ne drži), recimo spolne igračke 😛 Vedno lahko odkrivaš novo erogene cono tako pri sebi kot pri osebi, ki jo ljubiš/imaš rad.

Metka ima težave sama z sabo.Moškega dobi samo z sexom,sicer bolna v glavo.Vsak moški pobegne ker ne ve tiča v roki držat.

Tako kot moški hodijo na “happy end masaže” tako tudi ženske lahko dobijo.Imam prijatelja,ki je maser in na teden obdela kakih 10 žensk z prstki ali jezikom.Nikjer ima objvljeno v ceniku ali opisu masaža vagine,ampak ko se mu ženske naročijo za 90 min ali 2 uri,potem ve kaj je treba narest.

Čak čak… A hočeš rečt da tosti ki imajo v ceniku 90 min ali 120 minut in okrog 80 do 100 eur,da gre za erotično masažo?

No bom popegala mal po salonih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close