Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenija v svetu popolnoma nepomembna, a MON je poln “uspešnih žensk”

Slovenija v svetu popolnoma nepomembna, a MON je poln “uspešnih žensk”

Le kako to?

Tule na forumu se tare uspešnih žensk na vodilnih mestih, ki so “vse same dosegle”, imajo intergalaktične kariere, plače do Saturna in nazaj, uspešne in sposobne, da kar poka.

Ampak Slovenije pa v svetu kar nihče ne šmirgla in ne šmirgla, 99% jih še zdaj ne ve, kje in kaj sploh je neka Slovenija, mednarodno nima popolnoma nobene teže.

Ampak MON je poln uspešnih žensk na vodilnih mestih

(En prišep: to, da ste se uspešno parkirale na kurca, ni uspeh, ki bi segal prek tistih par kvadratnih decimetrov vašega uscanega mesa tam spodaj …)

Res je. Eno tako imamo na forumu. Tako uspešna je, da cel dan na forumu visi a si še tipa ni sposobna najdit. Je najbolj neuspešna kurčelovka vseh časov. Pa tudi pametna ni preveč.

Nisem opazila, da se katera hvali s kareiro. Tipov imamo kar nekaj zelo uspešnih, sicer po njihovih besedah, vendar jim verjamem.

Odgovor na objavo uporabnika
Ona ali On, 15.12.2021 ob 07:54

Nisem opazila, da se katera hvali s kareiro. Tipov imamo kar nekaj zelo uspešnih, sicer po njihovih besedah, vendar jim verjamem.

BTDTju verjameš, ko se je hvalil z tremi firmami v tujini in cel dan tu gor visel, ker je bil tako uspešen, da so drugi delali zanj on pa je živlenje zapravljal na forumu, ker je mogel, dati vsem tu gor vedeti kako uspešen je, da bi ga spoštovali. ?

V tvoje dobro draga punca upam, da nisi tako naivna tudi v realnem živlenju.

Verjamem, ampak mi je vseeno. Tip mi je totalni kreten, s kariero ali brez.

Odgovor na objavo uporabnika
Ona ali On, 15.12.2021 ob 08:18

Verjamem, ampak mi je vseeno. Tip mi je totalni kreten, s kariero ali brez.

Ha ha ha, zdej si mi pa všeč četudi vrjameš.

Lep dan ti želim                             ⛰️?️?️??️?️???️⛴️?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close