Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenija postaja vse bolj in bolj ateistična

Slovenija postaja vse bolj in bolj ateistična

Zato je vse tako bridko. Zato so slovenci tako zlobni in plehki, materialistični. Brezbožni narod, ki se bo cvrl v najglobjemu breznu v peklu

Sami ste si krivi. Bog vas bo kaznoval!

Svak svoga boga moli. Saj bo….le zima naj mine.?

To, da nekdo ne zaupa pokvarjeni katoliški cerkvi, še ne pomeni, da je ateist. Pravzaprav so vse religiozne ustanove za moje pojme dvomljive moralne vrednosti. Zame pravi bog je narava, vesolje. Prav nespoštovanje narave in drugih živih bitij nas bo pokopalo. Vera v izmišljene bogove, dokler je v mejah normale in dokler se prepričanj ne vsiljuje drugim, predvsem pa, dokler se vere ne zlorablja za nizkotne namene, kar se je v zgodovini krščanstva, judovstva in islama na veliko dogajalo (boj za bogastvo, prevlado, oblast, nadzor), sama po sebi ni napačna, ko se izrodi, pa povzroči veliko trpljenja in nesreče.

Katoliska cerkev je bila vedno dobra v vzbujanju krivde. In neresevanju lastnih zablod.

Odgovor na objavo uporabnika
iskrenomnenj, 17.11.2021 ob 07:47

Zato je vse tako bridko. Zato so slovenci tako zlobni in plehki, materialistični. Brezbožni narod, ki se bo cvrl v najglobjemu breznu v peklu

Sami ste si krivi. Bog vas bo kaznoval!

v rit se kavsni.

Ja vede… A niste verolomci?

V času ko je RKC odločala o tem kaj lahko ljudje vedo in kaj lahko mislijo so bili samo dobri ljudje, nematerialisti… Če verjamete v pravljice.

Pokvarjena prikrita oblast RKC je dobila lekcije in še veliko lekcij bo dobila v prihodnosti.

Pa pustite cerkev pa papeza pa njihova pocetja itd…

Zakaj ne delate po bibliji? Zakaj ne molite? Zakaj ne zivite moralno… Eticno? Tako kot pise. Pusti zdej nadnaravno… Tam so napisane stvari ki so zelo uporabne… Za vsakdan.

No zakaj? Ker cerkev pocne kar pocne?

???

Eee moji vi…

Jaz sem mislila, da je bog pravičen in da odpušča, zdaj pa vidim, da še tisti, ki ste mu blizu, pravite, da je revanšističen sadist. ?

Cerkev samo poneumlja ljudi.    V glavnem ne razumem intelektualcev, ki hodijo v cerkev in verjamejo v pravljice.     Je pa med njimi precej ljudi , ki niti slucajno ne zivijo po pravilih bozjih zapovedi.  So zlobni, hinavski, nevoscljivi, zivijo na koruzi, …

Človek je nevidno bitje v materialnem telesu. Med sabo smo neločljivo povezani kot nevidna bitja.

Par dni nazaj je nekdo v eni temi objavil sliko vodoravno prerezane jabolke…

Stari… A ni to pametnom dosta? Pac ok… Pametnom… Malo za razmisljat…

Ko pogledas tisto… Se ti ne zdi kot da se je nekaj igralo???

Nekaj… Ne vem… Neskoncna inteligenca.?

Senza736, 17.11.2021 ob 08:50

Jaz sem mislila, da je bog pravičen in da odpušča, zdaj pa vidim, da še tisti, ki ste mu blizu, pravite, da je revanšističen sadist. ?

Bog odpušča tistim, ki se kesajo svojih grehov. Pot v nebesa zahteva ponižnost, ki vam je očitno primanjkuje

Ja res je. Ki se jih zavedajo, cistijo in trudijo opustit…

Vede ne vem…

Al u grehu zivite pa ne mislite prenehat z grehom in tem pocetjem al pa ne vem.

narobe razumeš, 17.11.2021 ob 08:54

Bog odpušča tistim, ki se kesajo svojih grehov. Pot v nebesa zahteva ponižnost, ki vam je očitno primanjkuje

A res? A zdaj se pa že kar poznamo, da me meni nič tebi nič mečeš v isti koš nedefinirane skupine ljudi, ali zakaj imaš občutek, da je govora o mojih domnevnih grehih in primanjkljajih?

There are Stars in Your Apples

Ta slika je bla. Res lepo. Ne vem al je sorta taka ker pri drugih izpade malo drugace…

A si gledal kdaj mravlje? Mas na yt “antscanada”

Tko mal za relax… Gledas…

Kako one vedo kaj morajo… Od kje jim navdih? Nagon? Al pa cebelam?

A ni vse urejeno…

Enkrat je mile pisal da ni vec ene zivali za videt kao ker je ravnovesje podrto…

Sem slisal enkrat da so nekje odganjali ptice z koruznih polj… Niso jim dovolili… Pa so jim kobilice prisle… Ker ko so ptici bli so pac jedli koruzo ampak tudi kobilice…

Ze ce cez okno pogledas je vse urejeno…

Pa nekaj me zanima… Pa noben ni popoln… Samo A vi res mislite da ne boste odgovarjal?

Kako gre tista… Ne mores zlo sejat a dobrem se nadat…

Sepravi vi se dobrem nadate? In se brez posledic?

Senza736, 17.11.2021 ob 09:05

A res? A zdaj se pa že kar poznamo, da me meni nič tebi nič mečeš v isti koš nedefinirane skupine ljudi, ali zakaj imaš občutek, da je govora o mojih domnevnih grehih in primanjkljajih?

Gnev, ki ga trenutno izlivaš, pove vse o tebi. Zatežena in domišljava oseba. Bog se te naj usmili!

Slovenija (celi svet) postaja ena velika gnojna greznica.

Kot nevidno bitje sem lahko kjerkoli. Nisem strogo vezan na materialno telo. Tudi vi niste strogo vezani na materialno telo.

Ka zaj vede??

Sve uzalud a? Radi sta ti pase? Nece bit nista a?

Pac nic naju ne veze… Sem ti ze enkrat rekel.

Pise da ste osabni.

A ni ta “v rit se kavsni” osaben?

Pise da ste “nepristupacni”

A ves…

Ko repla… ?

NE! Inati, obstruiraj, negiraj, ignoriraj.

Dej vsaj za mravlje povej? Kako jeebote? Glej prav ni grama mozga nimajo. Dobesedno…

Kako jeebem mu mater?

Šta ga vodi???

Malog mrava…

Vera ne uči nič slabega. Deset božjih zapovedi je temelj civilizacije. To so napisana pravila, ki ne zastarajo. Če bi se vsi ljudje držali božjih zapovedi, če bi ljubili svojega bližnjega kot samega sebe, če si ne bi ustvarjali lažnih malikov, bi bil raj na zemlji.

Toda človek se je Bogu uprl in hoče biti več kot Bog. Kam nas to pelje, lahko vidimo vsak dan. Razbite družine, nasilje, prešuštvo, spolne zlorabe, kraja, preklinjanje, splavi, dekadenca. To je doprinos “sodobne civilizacije”.

iz tvojega pisanja seva napuh. eden izmed 7 smrtnih grehov.

Vse okrog vas je animacija, ste v centru animacije kot animator. Center animacije je znotraj vas samih.

Ja. Oholim se i’ja… Ni dobro.

Ni bilo misljeno kot pingpong… Da ti trazis meni mane ja tebi…

Si le nekaj napisal… Vsaj to… Nisi glave obrnil… Kot ??… Sej ti ne sodim… Jst sm tudi nepopoln manjkav itd…

Oš ti meni odgovorit nesto? Bar za malog mrava…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close