Slovenija išče talent
Vsak, ki se mu zdijo Hula hula talentirani plesalci je očitno zgrešil namen showa Slovenija ima talent. Namen naj bi bil najti talente. Kaj bodo pa pokazali v drugem delu ? Nič ane, folk se bo nazehal in bili bodo eni izmed prvih, ki bodo odkorakali domov. Ravno zaradi takih scen ne gledam te oddaje, sem pa ponesreči izvedel, da so šli naprej.
Hej Krivokljunčica – super video!!
Talenti, ki žal pri nas ne rastejo :/[/quote]Mi izbiramo talente med dvema milijonoma.
Med koliko pa oni? ;)[/quote]
Demografsko gledano je to res, toda poudarek je na tem, kaj so talenti – vsak bebec ve, da je Američanov za najmanj 250 krat več kakor slovenčkov 😛
Meni je bilo pa tole tako všeč. Smrk, smrk…
Mi izbiramo talente med dvema milijonoma.
Med koliko pa oni? ;)[/quote]
Demografsko gledano je to res, toda poudarek je na tem, kaj so talenti – vsak bebec ve, da je Američanov za najmanj 250 krat več kakor slovenčkov :P[/quote]
Zmedena Samica, a smo oziroma so žirantje izpustili, spregledali kak hud talent, ki si ga ti opazila ali kaj točno želiš povedat?
Demografsko gledano je to res, toda poudarek je na tem, kaj so talenti – vsak bebec ve, da je Američanov za najmanj 250 krat več kakor slovenčkov :P[/quote]
Zmedena Samica, a smo oziroma so žirantje izpustili, spregledali kak hud talent, ki si ga ti opazila ali kaj točno želiš povedat?[/quote]
Želim povedati, da pri nas talentov ni, vsaj ne takšnih ki bi mi vzeli sapo, me navdušili, vrgli iz kavča, nihče ne pokaže nekaj po vsem novega, inovativnega, nepričakovanega (kakor je npr prilepila posnetek Margot) brez tega zame ni talenta 😛
Forum je zaprt za komentiranje.