Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Slovenci leteli v Istanbul?

Slovenci leteli v Istanbul?

Taka potovanja niso poceni, agencije ne vračajo denarja.
Gre za območja, kamor vlada ni odsvetovala potovanj. Poznam nekaj ljudi, ki so odpotovali kljub svojim dvomom. Postavite se na njihovo mesto. Kaj bi storili vi? Virus jih bo prej doletel doma kot tam, kjer so zdaj. Tista agencija, ki jih je spravila ven, naj poskrbi še za njihov povratek nazaj, če bo potrebno – predlagam vladi. Na svoje stroške.
[/quote]

A je več vredno2 tisoč evrov, ali zdravje? Če gre za njihovo zdravje ( ko bi bilo samo to), je njihov problem. Ko pa s svojimi kretenizmi okužijo veliko, veliko število ljudi, je pa stvar za hudo finančno kazen ( to take najbolj useka) , pa še kazen zraven.

Edino pravilno.

Turčija ima res uradno le 10 okuženih. Problem je v hotelih, na letališčih, avionih, ladjah, vlakih. Tam se srečujejo ljudje z vsega sveta, virusi iz vsega sveta. Letališča in avioni so od nekdaj tempirane bombe virusov. Tokrat še bolj.
Tega ti naši bedaki najbrž niso vedeli? Ne bi razumeli, mogoče.

Gre za območja, kamor vlada ni odsvetovala potovanj. Poznam nekaj ljudi, ki so odpotovali kljub svojim dvomom. Postavite se na njihovo mesto. Kaj bi storili vi? Virus jih bo prej doletel doma kot tam, kjer so zdaj. Tista agencija, ki jih je spravila ven, naj poskrbi še za njihov povratek nazaj, če bo potrebno – predlagam vladi. Na svoje stroške.
[/quote]

A misliš, da na poti /v avionu, vlaku/ ne srečajo nobenega človeka.Pa letališča! To je vse kužno.

[/quote]
Seveda ne, če oglašuje potovanja na takle način! Še enkrat preberite in potem uganite katera agencija je to. Tekst agencije na FB-
Najprej smo pokopali pusta hrusta, potem je prišla panika s koronavirusom, ta teden je panika z novo vlado, za naslednji teden pa begunci že čakajo na grških mejah. Vmes pa sopotniki odhajajo in se vračajo z naših potovanj in na poti skoraj ne vedo, od česar že skoraj »umiramo« doma.
Zdaj se splača potovati, se poleg potovalnega letenja za isti denar tudi oddahniti od panike, se napolniti s samozavestjo in ljubeznijo do sebe .

Reklama ene od agencij na FB! Malo popravljena, prej je imela še dodaten tekst!
Najprej smo pokopali pusta hrusta, potem je prišla panika s koronavirusom, ta teden je panika z novo vlado, za naslednji teden pa begunci že čakajo na grških mejah. Vmes pa sopotniki odhajajo in se vračajo z naših potovanj in na poti skoraj ne vedo, od česar že skoraj »umiramo« doma.
Zdaj se splača potovati, se poleg potovalnega letenja za isti denar tudi oddahniti od panike, se napolniti s samozavestjo in ljubeznijo do sebe.

Zate pa: Coris vas ne bo rešil, enako menim, da mi državljani nismo dolžni niti centa vložiti v vaše vračanje. Naj za vas poskrbi taka agencija, kot je zgoraj reklamirala svoja potovanja. V Turčiji ne testirajo in zato ni okuženih. Pri 3 milionih beguncev ni okuženih. Razen že nekaj dni nazaj nekaj 10 primerov v Konji, pa je info izginil takoj. Predsednik ima dolgo roko.
[/quote]

o moj bog, resno, vse za denar…vsi alarmi so, ne potuj!!!
jaz sem se že skoraj 2 meseca nazaj odločila, da ne gremo v španijo za prvi maj. Pa denar za let karte pač reskiram. No potem je itak prevoznik odpovedal in sem dobila vse nazaj..Ne pa takole, zdaj??
Sej se ne čudim, poznam folk, ki ima rezervirana potovanja, že recimo čez 2-3 tedne, oni so sveto prepričai, da bodo šli, oziroma, če agencija ne bo rekla da ne in ne bo vrnila denarja BODO ŠLI??!! Kako omejeno miselnost moraš imet v takem primeru, ne razumem..

A je več vredno2 tisoč evrov, ali zdravje? Če gre za njihovo zdravje ( ko bi bilo samo to), je njihov problem. Ko pa s svojimi kretenizmi okužijo veliko, veliko število ljudi, je pa stvar za hudo finančno kazen ( to take najbolj useka) , pa še kazen zraven.
[/quote]

tole ni 2000 eur, 500 eur max, turčija ni draga, sploh pa ne ta trenutek..
Sicer pa v tem času me tudi 5 jurjev vredno potovanje ne prepriča..

Kot prvo upajte, da ne bodo medtem ukinili povratnega leta in boste kje obtičali (čeprav, kar se mene tiče, komot) in kot drugo upajte, da na poti ne boste pobrali kakšnih virusov. Ker pač ne moreš vedet, kdo vse se giblje po letališčih, hotelih, lokalih …
Človek ne more verjet, kako eni še kar ne razumejo, za kaj gre.

Ne vem no… a vas ni sram pisat? Če verjamete… ker tako piše… da v Turčija je varna država glede virusa… potem verjamete tudi v ploščato žemljo… saj tudi to nekdo piše. Turčija je soseda od Irana. Vsaj na zemljevid sveta bi lahko pogledali.

Pa kaj, če napišeš ime agencije? A je kaj pri tem narobe. Itak bomo ta pohlep nekaterih plačali vsi davkoplačevalci.

Agencija NIKAL iz Maribora. Ze okoli novega leta sem dobil njihov katalog s ponudbami za letovanje v Istanbulu. Ne res ni bilo drago. Cca 500 EUR.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close