Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek slovenci bomo plačveali kazni od radrjev

slovenci bomo plačveali kazni od radrjev

slovenci bomo plačevali po tekočem traku, musliči, islamisti pa ne. tako bo. bote videli.  islamiti, musliči, jugosi, bodo lepo vozili kakor želijo.  nas slovence pa bodo uničevali z 30 na uro. bote videli slovenčeki ugabni pofukani

Ker radar prepozna narodnost voznika, tako kot ga identificira in poveže s podatki INTERPOLA!!!

Bravo

ti si živo tele.  kaj misliš da radar sam  tiska in pošilja kazni?  gre v bazo in nekdo to ureja. in ta nekdo ima navodila, da  mora slovence ugonobit in musliče smrdljive islamsite jugose lepo pustit.   musličem islamistom se da fse.  slovenski druzini pa fse vzame.

Vozi po pravilih, pa ne boš dobil kake pošte!

Polepšajo mi dan, ko kakšen radar pobarvajo ???

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3469, 19.08.2025 ob 18:55

ti si živo tele.  kaj misliš da radar sam  tiska in pošilja kazni?  gre v bazo in nekdo to ureja. in ta nekdo ima navodila, da  mora slovence ugonobit in musliče smrdljive islamsite jugose lepo pustit.   musličem islamistom se da fse.  slovenski druzini pa fse vzame.

Seveda, zato pa je pred leti dobil nek naš traktorist kazen, ker je prekoračil omejitev na avtocesti – na sliki pa je bil avto iz Švice (?), ki je imel enako tablico.

Avtomatika pač dela sama in taka tablica je bila v bazi.

Tele si ti, če misliš, da nekdo sedi za računalnikom in tiska kazni in izbira, komu poslati in komu ne!

Ponovno bi morali uvesti funkcijo ministra za promet, ki bi jo podelili desničarju, protikomunistu Francu Kanglerju. On ima tudi nekakšne negativne izkušnje z radarji.

lee andreson
pa jaz sploh nisem proti tem radarjem. jaz sme za pametno ureditev prometa.

vozniku iz Kranja so poslali kazen za prehitro vožnjo na avtocesti. Dejansko je pa bilo vozilo iz Hrvaške z Krapinskimi (KR) tablicami.

Od kar imam lastniško tablico me radarji ne marajo več, policaji enako , edino pred časom sta si dve prepotentnici dovolili izlet v mojo zasebnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close