Slovaška
Čao!
A je kdo zainteresiran da se mi pridruži poleti-nekje okrog 18.6.-it na Slovaško približno za dva tedna. Grem na svojo organizacijo, ker nisem pristaš turističnih agencij. Točnega plana zaenkrat še nimam. Pač računam da začnem in končam v Bratislavi, sicer pa malo naokrog po raznih predelih Slovaške. Sicer pa imam še v mislih njihove gradove, ki jih je tam ogromno in so zlo lepi.
Lp, Klara
mates13@azet.sk
telefon 00421(0)908827591
Je to fiksen datum al se da še zmenit?(npr druga polovica julija, zarad dopusta)
Mene tud vleče na Slovaško, pa še kaka Budimpešta bi prišla v poštev.
Kaj pa prenočišča? Glede na to, da so tam poceni, verjetno ne planiraš kakih šotorov.
Lahk mi pišeš na mail: psiho1977@gmail.com
Hey Klara,
Moram rečt, da je Slovaška čudovita dežela, seveda pa sem dolžan veliko hvaležen tudi Mateju aka Matesu, saj je bil ravno on moja prva pomoč pri prihodu v Bratislavo, kjer me je tudi lepo gostil 2 dni, mi razkazal samo mesto in me pravilno napotil naprej. Namreč, potoval sem v Topolčane in Bansko Štiavnico……vredno ogleda.
Morda odpotujem na Slovaško tudi v tvoji družbi in z Matejem spijemo v Bratislavi kako dobro pivce hehe.
Lp Gregor
za ureditev nastanitve priporočam stran http://www.limba.com odslej tudi v slovenščini: ))
Forum je zaprt za komentiranje.