Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Šloganje

Šloganje

A katera ve za kakšno dobro šlogarco, ki kaj resničnega napove?

Ja, jaz vem za eno, ki je kar ok… Lohka ti dam cifro… Pa še za eno vem, ki pa napoveduje iz angelskih kart… Tle pa ne napoveduje konkretne usode ampak pove, kaj moraš naredit, rešit itd da prideš do željenega…

Če te kaj zanima od tega, povej, pa ti dam cifre oz. mail

jst vem za eno ampak je (vsaj meni se zdi ) zelo draga. 50eu za eno uro, šloga ti iz kart, kave, dlani, rokopisa.. Baje pa pove ful velik stvari in to PRAVILNO…če rabiš ti dam številko
Ime ji je Liljana in je iz Viča…če katera karkoli ve o nje in njenem delu naj piše!!!

ja, jaz sem bila pri njej; edino, kar se mi je zdelo, da je tadela, je opis karakterja (iz rokopisa); sicer pa se ni do sedaj še nič uresničilo, pa je že leto mimo… pa še to – šlo nas je več k njej, in to ne naenkrat. vsem nam je rekla, da bomo imele hišo ob morju… halo??

Ne bodite vse trolice in ne zapravljajte denarja v tri dni!

kukr lohk vidš iz mojega odgovora jst še nism bla pr njej….KIR napisal:

Pametna punca si!
LP! K.

Roža, Meta Malus, Maruča sam nič pametnega ne pove, Karin baje zelo dobra, potem ena Ana in Medvod tut zelo dobra

Hm, jaz znam tud šlogat. za 5 jurjev napovem zelo dobro usodo, za 10 pa vse po pravici. Šlogam iz kart, kofeta, dlani, fižolčkov, kosti, palčk in oblakov.

Popkorn Hehehe :))))))))
…. Punce takole je….. Spale boste kot si boste postlale….S šlogarco ali brez nje :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close